Не знам как да кача клипчета, нещо не ми се получава.
Фантастичка женско куче дебелак
Публикувано: 02 September 2010 - 03:32 PM
Предстои ни слагането на чип, а за пътуването са нужни 200лв, от които нямаме все още никакви събрани.
Апелът ми е към всеки, който има възможност да помогне - по мъничко, по мъничко, ще успеем да ги съберем, но няма да се справим сами.
Все още има време, Фани не е тръгнала да пътува, но няма как да набавим сумата в последния момент.
Надявам се да имаме успех
Публикувано: 11 September 2010 - 09:41 AM
В повечето случаи успява да устиска за разходка, за да се изпишка. Имахме серия от дни, в които през деня, когато е сама, пишкаше на леглото ни и стигнах до извода, че го прави защото не й давам там да ляга. След първия път я оставих за през деня в кухнята и резултатът беше изяден балатум, та реших че финансово е по-изгодно да спася остатъка от балатума и да й разреша да си ляга на леглото, е, вече не й е тоалетна. :)
Много се гушка, раздава целувки и бие здраво с дългата си опашка, сумти като мече (не че знам как и дали сумтят мечетата) като се развълнува, а тя се вълнува радостно постоянно - като се събуди, ти като се събудиш, като влезеш в стаята, която си напуснал преди минута. Играе си с всички кучета, от по едрите се плаши все още първоначално.
С второто хапче за глисти нищо не изкара, така че засега смятам темата за приключена.
Щастлива съм, че е при мен и ще ми е тежко да се разделим, но знам, че това е нормално чувство. И че само така ще мога да помогна и на друго куче после...
За четири седмици порастна с 4 кг, не е зле, нали!
Публикувано: 14 September 2010 - 09:58 PM
Публикувано: 18 September 2010 - 11:05 PM

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 26 September 2010 - 03:12 PM
Вандалкииии х)) И Бари х))
Страхотни снимки!
Публикувано: 27 September 2010 - 07:08 PM
Може би си мислите че съм прекалила?
Ама не, и двете девойки са толкова прекрасни, че направо са неустоими.
Благодаря за хубавите снимки.
И искаме пак!
Публикувано: 04 October 2010 - 02:40 PM
Публикувано: 08 October 2010 - 11:44 PM
Публикувано: 14 October 2010 - 01:34 PM
С НААААААЙ-голямо удоволствие ще ви съобщя, че темата може да бъде преместена в хубавия раздел х)).
Фани вече съвсем официално е доживотен съквартирант на Ina Gencheva.
След не чак толкова мислене Ina взе решението и честно да ви кажа - мисля, че тези двете си пасват идеално х))
Пожелавам им безкрайно много нови щастливи емоции заедно х)) Продължавайте да се радвате една друга х))
Ina, ти си страхотна!! Благодаря ти за всичко!
Публикувано: 14 October 2010 - 05:31 PM
Chupacabra, в 14 October 2010 - 01:39 PM, написа:
С НААААААЙ-голямо удоволствие ще ви съобщя, че темата може да бъде преместена в хубавия раздел х)).
Фани вече съвсем официално е доживотен съквартирант на Ina Gencheva.
След не чак толкова мислене Ina взе решението и честно да ви кажа - мисля, че тези двете си пасват идеално х))
Пожелавам им безкрайно много нови щастливи емоции заедно х)) Продължавайте да се радвате една друга х))
Ina, ти си страхотна!! Благодаря ти за всичко!
Страхотна новина!
Бурни аплодисменти и от нас!
Поздрави!!!
И аз мисля че са точно една за друга .
Публикувано: 14 October 2010 - 11:15 PM
Вие сте добри хора! Благодаря ви!

Вход

Горе
Цитиране +