(archy) ,сети се следващият път като вземат да ти обясняват ,,стандарта,, на пинчерчето им от къде точно го цитират
А искам аз нещо да питам за пинчовците,тъй като ти си по навърте в темата.Кой всезнаещ така усърдно е втълпил на пинчопритежателите,че кученцата им са пинчер арлекин?! То е ясно че и един ред не са прочели по въпроса иначе щяха да знаят за изчезването на породата и едва ли нашите търгаши са я възродили тук.Преди доста години имаше инфо,че са останали по-малко то сто кучета от породата,които са само в Германия и почитателите им и техни собственици не биха им продавали поколението извън страната по явни причини.Питам само щото българиноо и тук ще оправи нещата
А на мен когато ми зададът въпрос за породата отдавана не се занимавам с вдигане на кръвното ми,просто казвам че на скоро съм го намерила до една кофа за боклук и още се чудя дали да го задържа.Тогава паниците, които облещват са много впечатлителни и забравят за всякакво философстване
Това с пъпчиците е гениално,вероятно стърчат там за да си закачва кучето родословието,а бездомниците цели книги...
Какви ли още шедьоври ще бъдат измислени