"Да, виждаш ли пъпчиците около муцунката, това значи, че е родословно."
   "Да, виждаш ли пъпчиците около муцунката, това значи, че е родословно."Ей това наистина ме разсмя страхотно!!!
 Тази идиотщина не бях чувала.Ама наистина ли има толкова тъпи,късогледи хора,дори и да са момиченца!Ето това е проблем.Хубаво е родителите да дават самочувствие на децата си,дори  и като им угаждат с такива сериозни подаръци като куче,но да не проявят и елементарна логика в очевадното и по този начин да излагат същите тези деца е срамота.Лошото е,че има и доста възрастни, които също не полагат усилия да мислят логично щом задоваляват желанията си.
 Тази идиотщина не бях чувала.Ама наистина ли има толкова тъпи,късогледи хора,дори и да са момиченца!Ето това е проблем.Хубаво е родителите да дават самочувствие на децата си,дори  и като им угаждат с такива сериозни подаръци като куче,но да не проявят и елементарна логика в очевадното и по този начин да излагат същите тези деца е срамота.Лошото е,че има и доста възрастни, които също не полагат усилия да мислят логично щом задоваляват желанията си.Що се отнася д това,че хората не били информирани и не правят разлика между развъдник и всички останали варианти за продажба на куче е така,но това не ги извинява и съответно си носят последствията.Както казах вече никой на никого не е длъжен с нищо,ние с развъдниците също да хващаме мазоли на езиците обяснявайки разлики и после пак да сме виновни.

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Мен ме убеждаваха през 1982-84 г, че така се познават породистите кучета. Естествено и аз се вързах , защото бях лапе ама когато се загледах и в кучето на село и другото на съседа картинката се изясни
  Мен ме убеждаваха през 1982-84 г, че така се познават породистите кучета. Естествено и аз се вързах , защото бях лапе ама когато се загледах и в кучето на село и другото на съседа картинката се изясни