Dog.bg Форуми : Възпалено ухо - въпрос.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Възпалено ухо - въпрос.

#21 Потребителят е офлайн   estrella Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 July 2010 - 12:04 AM

Благодаря утре ще отидем при вета ни и ще кажем какви изследвания искаме и, че се съмняваме осила да не е останал вътре. Благодаря, че ме информирахте иначе щях да продължа да си мисля, че не е нищо сериозно и това да доведе до по голям проблем.
:ba_025:
User's Signature

По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.

#22 Потребителят е офлайн   probitlqk Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 July 2010 - 09:10 PM

Показване на мнениетоestrella, в 15 July 2010 - 09:20 PM, написа:

понеже ушето е по червено и доста мръсно а и не мирише много добре, макар, че и го почиствам всяка събота.. Мислите ли, че има нужда от вет. или не, просто имам чуството, че тези хора не ме разбират или не ги интерисува сякаш съм се панирала повече от нормалното :ud_009:

Щом мирише, значи определено има възпаление. Хич не е хубаво това с миризмата. Сигурно има гной, щом смърди. Води я на някакъв кадърен лекар възможно по-скоро.

Показване на мнениетоestrella, в 16 July 2010 - 12:09 AM, написа:

Благодаря утре ще отидем при вета ни и ще кажем какви изследвания искаме и, че се съмняваме осила да не е останал вътре. Благодаря, че ме информирахте иначе щях да продължа да си мисля, че не е нищо сериозно и това да доведе до по голям проблем.
:ba_025:

Абе спрете се с тия осили, бе! Аман!

п.п. Да, ходи му кажи на доктора, дет е учил 5г. ветеринарна и обща медицина, какви изследвания искате да се направят. На негово място директно бих ви показала вратата и бих ви теглила една майна...

#23 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 07:06 PM

Aurizon-капки за уши-за кучета и котки.Ще споделя за отита на Арес.Забелязах зачервяване,подобно на еритема в ухото и при по-задъллбочено взиране установих,че цялото ухо вътре е покрито с мазен слой,наподобяващ утайка на кафе.Отделно обривът го сърбеше,тръскаше енергично глава и после почна и да накланя настрани главата си.Пробвах два ден по ред с капките за ушна кал,но нямаше ефект.И се вигнах директно при вета.Да,имах хуманни капки за отит в нас,но всяко лечение се обосновава предимно на правилна диагноза.Не исках да рискувам и да губя време с налучкване.Вета прегледа ухото с отоскоп,установи възпаление,но не и чуждо тяло.Изписа ми въпросните капки и на 3-я ден Арес спря да се занимава с ухото си,а на 12-я ден(последен от лечението)секретът бе оскъден и розов,като на другото ухо.Боляло го е и се радвам,че не съм се помайвала.И аз нямам излишни пари,но нямам и излишни кучета.Наистина бих взела назаем или продала ценна вещ,само и само хайванът да е здрав и да не се мъчи.
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни