Dog.bg Форуми : Съмнителен осиновител!!!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Съмнителен осиновител!!! Интересува се от ротвайлер, дого аржентино

#1 Потребителят е офлайн   KANS Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 July 2010 - 01:09 AM

Във фейсбук тази вечер се появи един доста съмнителен осиновител . Интересува се главно от ротвайлери, дого-аржентино и т.н Имаме 2 обяви за осиновяване на точно такива кучета. Иска да поеме разходите им по лечение, обгрижване и т.н. Не се интересува от размера на разхода, което само по себе си е доста съмнително. Предлага помощ под формата на транспорт от София до Ямбол на собствени разноски. Готов е на всичко само да получи кучетата или да разбере къде са !!!!!
МОЛЯ ЗА СЪВЕТ И ПОМОЩ. ИМАМ СЪМНЕНИЯ ОТНОСНО ЦЕЛИТЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 07:36 AM

Еми направете договор , ако кучетата изчезнат или им се случи нещо да има тежки последствия за него....
User's Signature

Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 17 July 2010 - 09:36 AM

KANS, прегледай Тук
Като цяло темата е за раздел Без Дом и там ще получиш повече съдействие.

#4 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 17 July 2010 - 11:43 AM

моето мнение е изобщо да игнорирате този потребител като цяло всичко до тук казано от вас звучи наистина ДОСТА съмнително!
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#5 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 July 2010 - 12:13 PM

Договора не е решение, пък и то като се случи лошото на кучето, какво като си понесе последствията тоя. Тези хора договори не ги плашат. Един ми призна в очите, че се занимава с боеве, аз му казвам бясна, че ще му пратя полиция, тоя се засмя и каза, че били техни хора и дори ходели да гледат ... за какво говорим ...
Ако смятате, че злоупотребява с кучетата, дайте инфо, за този, за да знаят хората да си пазят кандидатите за задомяване, име, телефони, адрес, имейли, каквото имате и би било полезно да се знае.

#6 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 July 2010 - 12:15 PM

Като допълнение към казаното от кикита искам да добавя, че аз лично НИКОГА не бих дали животно в друг град без да съм отишла на място да видя и хората и условията, в които ще живее животинката. Щом е толкова навит на тези кучета да ви плати разходите по отиването и връщането и да се видите очи в очи в Ямбол.

#7 Потребителят е офлайн   nellidi Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 July 2010 - 08:50 PM

Христо Йорданов, чиито мейл е ico6amara@abv.bg е от Ямбол и наскоро се интересува от питбул, който задомяваме.Дали има нещо общо с вашия кандидат осиновител?Не сме го пуснали в черния списък, но ми направи изключително лошо впечатление, при търсене излизат обяви за продажба на кучета...
Ако имате лични данни на този човек, пуснете едно търсене в Google и вижте какво ще излезе ( телефонен номер слагайте в кавички ), понякога това е достатъчно за да се потвърдят съмненията ни...
User's Signature

Качена снимка

#8 Потребителят е офлайн   KANS Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 09:09 PM

Показване на мнениетоplamenko, в 17 July 2010 - 05:41 AM, написа:

Еми направете договор , ако кучетата изчезнат или им се случи нещо да има тежки последствия за него....

З
Проблема е , че този господин търси из различни страници във Фейсбук какви кучета има за осиновяване. Направо е невъзвожна да се проследи кой , какво и на кого :(
На всичкото отгоре не всеки има желание да проследи съдбата на животното след осиновяването. Много често са доволни , че са намерили дом - значи работата е свършена. А на кой го дават ? Не се знае

#9 Потребителят е офлайн   KANS Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 09:14 PM

Показване на мнениетоnellidi, в 17 July 2010 - 06:55 PM, написа:

Христо Йорданов, чиито мейл е ico6amara@abv.bg е от Ямбол и наскоро се интересува от питбул, който задомяваме.Дали има нещо общо с вашия кандидат осиновител?Не сме го пуснали в черния списък, но ми направи изключително лошо впечатление, при търсене излизат обяви за продажба на кучета...
Ако имате лични данни на този човек, пуснете едно търсене в Google и вижте какво ще излезе ( телефонен номер слагайте в кавички ), понякога това е достатъчно за да се потвърдят съмненията ни...

Не е същия човек
Този се подвизава в момента под фейс името : Велизар Хитлеров Сталинов , а иначе се представя и като :
Велизар Стефанов Дончев от София
Други данни за този човек в момента нямам

За щастие ротвайлера , който беше обект на неговия интерес е прибран при сигурни хора
В момента издирвам кой отговаря за дого-аржентиното

#10 Потребителят е офлайн   KANS Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 09:18 PM

Показване на мнениетоMechoPuh, в 17 July 2010 - 10:20 AM, написа:

Като допълнение към казаното от кикита искам да добавя, че аз лично НИКОГА не бих дали животно в друг град без да съм отишла на място да видя и хората и условията, в които ще живее животинката. Щом е толкова навит на тези кучета да ви плати разходите по отиването и връщането и да се видите очи в очи в Ямбол.

Човека е от София р Може би аз не съм се изразила правилно в бързината . Та този господин предлага да закара едно куче просто така от София до Ямбол и да се върне ?!!!!!!!!!! И да поеме разходите на друго , без даже да знае за каква сума говорим??
Точно за това го сметнах за съмнителен

Моля, не прикачвайте снимки без връзка с темите.
мод

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни