Съмнителен осиновител!!! Интересува се от ротвайлер, дого аржентино
Публикувано: 17 July 2010 - 01:09 AM
МОЛЯ ЗА СЪВЕТ И ПОМОЩ. ИМАМ СЪМНЕНИЯ ОТНОСНО ЦЕЛИТЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК.
Публикувано: 17 July 2010 - 11:43 AM
Публикувано: 17 July 2010 - 12:13 PM
Ако смятате, че злоупотребява с кучетата, дайте инфо, за този, за да знаят хората да си пазят кандидатите за задомяване, име, телефони, адрес, имейли, каквото имате и би било полезно да се знае.
Публикувано: 17 July 2010 - 12:15 PM
Публикувано: 17 July 2010 - 08:50 PM
Ако имате лични данни на този човек, пуснете едно търсене в Google и вижте какво ще излезе ( телефонен номер слагайте в кавички ), понякога това е достатъчно за да се потвърдят съмненията ни...
Публикувано: 17 July 2010 - 09:09 PM
plamenko, в 17 July 2010 - 05:41 AM, написа:
З
Проблема е , че този господин търси из различни страници във Фейсбук какви кучета има за осиновяване. Направо е невъзвожна да се проследи кой , какво и на кого :(
На всичкото отгоре не всеки има желание да проследи съдбата на животното след осиновяването. Много често са доволни , че са намерили дом - значи работата е свършена. А на кой го дават ? Не се знае
Публикувано: 17 July 2010 - 09:14 PM
nellidi, в 17 July 2010 - 06:55 PM, написа:
Ако имате лични данни на този човек, пуснете едно търсене в Google и вижте какво ще излезе ( телефонен номер слагайте в кавички ), понякога това е достатъчно за да се потвърдят съмненията ни...
Не е същия човек
Този се подвизава в момента под фейс името : Велизар Хитлеров Сталинов , а иначе се представя и като :
Велизар Стефанов Дончев от София
Други данни за този човек в момента нямам
За щастие ротвайлера , който беше обект на неговия интерес е прибран при сигурни хора
В момента издирвам кой отговаря за дого-аржентиното
Публикувано: 17 July 2010 - 09:18 PM
MechoPuh, в 17 July 2010 - 10:20 AM, написа:
Човека е от София р Може би аз не съм се изразила правилно в бързината . Та този господин предлага да закара едно куче просто така от София до Ямбол и да се върне ?!!!!!!!!!! И да поеме разходите на друго , без даже да знае за каква сума говорим??
Точно за това го сметнах за съмнителен
Моля, не прикачвайте снимки без връзка с темите.
мод