За колко пари си взехте померанчето?
Публикувано: 27 August 2010 - 09:26 PM
Публикувано: 27 August 2010 - 10:26 PM
Нещата са много прости!Померанът е една от най-скъпите породи изобщо по света и това най-сетне трябава да го разберат всички!Не е лъжица за всяка уста.Който не може не се цели там.Има достатъчно богат избор от породи и мелези.От къде накъде българинът трябава да е превилигирован!Утре някое сомалийче ще поиска,на него подарък ли да се направи?Тук всички са се научили само да искат,кога някой ще си зададе въпросът какво точно искат и колко струва наистина.Чистопородното развъждане гълта мнооого пари,проумейте го най-сетне!Както никой не го интересуват разходите на развъдчика,така и него не го интерсуват разходите на мечтателите.Като искате да ви се уважават парите,уважавайте и вие тези на развъдчицете!
MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 27 August 2010 - 10:40 PM
Публикувано: 27 August 2010 - 10:51 PM
Публикувано: 27 August 2010 - 10:53 PM
P.S.
techichi българинът тр да е превилигирован щото и ти си българка и правиш търговията на българска земя.
Публикувано: 27 August 2010 - 11:00 PM
опитваш се да изкараш някой лош, ама няма да стане. ако не можеш да си позволиш парите за нещо, явно не си готов да го имаш. аз нямам пари за С-класа и не си взимам. ама ей сега да ми я подариш пак по-добре да не я взимам, щото поддръжката е още по-голям разход.
Публикувано: 27 August 2010 - 11:03 PM
Публикувано: 27 August 2010 - 11:03 PM
pa4anga, в 27 August 2010 - 08:58 PM, написа:
Ами хайде тогава пробвай да си купиш от чужбина , щом смяташ че от там ще ти е по евтино .
п.п. Защо всеобщото мнение в БГ е че щом е произведено тук трябва да е по евтинко ?
При положение , че все повече развъдници тук произвеждат кучета достойни за Световните изложби , не виждам за какво се борите ? Никой не ви кара на сила да купувате , Интернет изобилства с обяви за ,,померани" и ,,пУмерани" за по 300 - 800 лв вземате си от тях и си живучкате щастиво по Български
Публикувано: 27 August 2010 - 11:15 PM
techichi българинът тр да е превилигирован щото и ти си българка и правиш търговията на българска земя.
Е и???Та защото ти мислиш така да правя подаръци ли?А св...ка за пълно обслужване и задоволство да включа ли?На мен кой какво ще подари че да си нахраня кучетата,да ги заведа на изложба,за доказателство че са ,,истински,, че да има хубавки кученца за милите хорица дето искат скъпо куче,ама нещо не могат да докачат летвата?Сори ,но не съм съгласна с теб!
MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 27 August 2010 - 11:22 PM
pa4anga, в 27 August 2010 - 09:20 PM, написа:
И като гледам как и к`во пишеш....алоооо "българино" осъзнай се.
Аз незнам дали съм сляп ама ти трябва да се замислиш за себе си
Аз за себе си отдавна съм се осъзнал ,
Ти ми отговори защо да си обезценяваме труда , при положение че хората в чужбина го оценяват и купуват ???
п.п.Ще ме извиняваш ама твойте патриотични възгледи нито , ни плащат участия по изложби , нито храната , нито сметките.
Така , че пак да се повторя . НЕ ТИ ПОНАСЯТ ЦЕНИТЕ НЕ СИ КУПУВАШ .
Публикувано: 27 August 2010 - 11:23 PM
ivan-z ти май не си на ти с икономиката и пишеш глупости без да се "напънеш" да схванеш к`во ти се казва.
Публикувано: 27 August 2010 - 11:36 PM
pa4anga, в 27 August 2010 - 11:28 PM, написа:
ivan-z ти май не си на ти с икономиката и пишеш глупости без да се "напънеш" да схванеш к`во ти се казва.
Добре,че се появи ти че да ме накараш да се позамисля.Не разбрах точно какво си написал,че е малко осукано.Не искам да те схващам,тепърва топлата вода няма да откривам.Ти се напъни и разбери реалността-единици са тези които им влиза в канчето да не си въдят евтинкото кученце.Практиката показва това което казах по горе.А за облагането не се притеснявай и сега става посредством таксите за произведените кученца,членството в даденият клуб и всякаквите разходи.Да облагат тия дето съсипват породите с търгащината си на всякакви миндили,за да угодят на недостатъчно състоятелните да зодовалят капризите си.
MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia