Dog.bg Форуми : Предай нататък

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Предай нататък Тема за човешкото у хората-доброта,милосърдие и състрадание Оцени темата: -----

#1 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 July 2010 - 03:17 PM

От къде да започна не знам, само знам че ще направя всичко по силите си за да направя няколко малки човечета щастливи!
Да започна малко по отдалече,всеки или почти всеки от нас се стреми да бъде по добър човек независимо по какъв начин и средства.
Вчера в София имаше сбирка на мото клуб "Изи Райдърс и приятели" на която и аз бях поканена както и много други ,та в този клуб освен с приятното и безопастно каране на мотори се занимават хората и с благотворителност-поне се опитват колкото могат!Събират средства-дарения в касичка която се намира в един от софийските квартали-там всъщност е и сборния пункт на членовете на клуба и приятелите.Със събраните дарения се купуват памперси,детски пюренца и ако останат парички и играчки за дечицата от детски дом за медико социални грижи-"Св.Стилиян" гр.Ветрен област Пазарджик.Домът е реставриран и му е направен цялостен ремонт през 2004 година с безвъзмездната подкрепа на италиянска благотворителна организация-която и до ден днешен продължава да полага грижи за дома и дечицата в него(както и да наблюдава да не се облагодетелства друг освен децата от даренията които постъпват)-организацията помага също и за осиновяване на дечица от дома от италиянски семейства!
Пиша по подробно за да ви въведа в ситуацията,в края на април месец клуба беше събрал сумата от около 700лв. като дарения с които бяха закупени най необходимите неща за дечицата,но от тогава до сега са събрани едва около 300лв. Нагърбила съм се със задачата да намеря склад за памперси с най ниски цени и евентуално и склад за детски пюрета,с памперсите се справих някак си открих човек който ги продава на наистина добра ниска цена и с храната ще се справим някак си!Всъщност не зная дали тук е много правилно да моля за малко хелп отностно благородната кауза,ама нищо така и така изписах пак цял ферман няма да се отказвам накрая!
Искам да ви помоля ако имате останали добре запазени играчки от вече порасналите ви дечица,също и дрешки-бебешки и детски моля ви ако не ви трябват и сантименталната стойност може да я прежалите за да направите тези деца щастливи-моля ако някой иска да помогне за добрата кауза нека се свърже с мен на лични,клуба ще посети дома идната седмица в сряда,до тогава има време да се съберат още парички (с които да бъдат закупени памперси и пюренца) и други дарения във вид на играчки и дрешки за дечицата!
Доброто начинание се превръща в традиция-която е добра и носи в себе си позитивизъм и доказва че в трудния и напрегнат за повечето хора живот,има и неща които ни карат да сме състрадателни и връщат човешкото в нас!
Благодаря ви за отделеното време да прочетете това послание и молба за малко помощ!
Както писах и по горе ако някой иска да се включи по какъвто и да е начин ще чакам на лични! :rc_036:
Ето ви линк към сайта който са направили за дома и сайта на мото клуб-"Изи Райдърс"-направо със галерията от предишната среща на членовете на клуба с дечицата и даренията!
http://www.easyrider...com/fgallery/11
http://svstilian.hit.bg/onlus.htm
http://www.facebook....147038325309893
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2010 - 10:58 AM

Благодаря на всички които отделиха няколко минути от времето си за да прочетат написаното-надявам се макар и за момент са се замислили за най малките и безащитни същества,за тези които няма на кого да кажат мамо и тати,за онези онеправдани деца за които нашето днес е тяхното утре!
Благодаря на единствения потребител от този сайт който се трогна и се включи в кампанията!
Надявам се и искрено пожелавам хората да станат по добри същества! :rc_036:

http://vbox7.com/play:0568bd14
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 08:31 AM

Прекрасна инициатива!
Браво! :rc_036:
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#4 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 August 2010 - 10:12 AM

Доколкото разбирам, организацията е била да се ходи на 07.08.
Събират ли се пак средства за следващо дарение?
User's Signature

Качена снимка

#5 Потребителят е офлайн   диляна Икона

Публикувано: 12 August 2010 - 10:18 AM

здравейте....
може ли да попитам как може да се премахне нежелана бременност при хъски?

#6 Потребителят е офлайн   диляна Икона

Публикувано: 12 August 2010 - 10:20 AM

Въпросами не е във връзка с темата но сам отчаяна и незнам какво да правя и се нуждая от савет :(

#7 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 August 2010 - 10:23 AM

Отивате при добър ветеринарен лекар.
User's Signature

Качена снимка

#8 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Рисуване
Публикувано: 12 August 2010 - 01:48 PM

Показване на мнениетодиляна, в 12 August 2010 - 10:23 AM, написа:

здравейте....
може ли да попитам как може да се премахне нежелана бременност при хъски?

Кастрация
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 13 August 2010 - 12:57 AM

Показване на мнениетоNickey, в 12 August 2010 - 08:17 AM, написа:

Доколкото разбирам, организацията е била да се ходи на 07.08.
Събират ли се пак средства за следващо дарение?

Ако искаш пиши на авторката на темата на лични. Доколкото съм запозната - има намерение да ходи пак до дома (неорганизирано). Има конкретни неща, от които има нужда, ама най-добре да не преразказвам :md_064:
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни