Малко коте в шахта отново в Търново
Публикувано: 05 August 2010 - 09:26 AM
Освен това ако има някой, който има път от Търново към София и би могъл да транспортира котенцето, моля, обадете се.

Публикувано: 05 August 2010 - 09:28 PM

Публикувано: 10 August 2010 - 01:53 PM
Излишно е да питам за временен дом сигурно. При мен за жалост може да живее само в банята или в стаята на Арвен, но от нея ще се уплаши много предполагам. Ако по някаква случайност е останал съфорумец без подопечно, малката сълзичка и аз ще бъдем най-щастливи.

Публикувано: 16 August 2010 - 11:45 AM
Публикувано: 16 August 2010 - 12:05 PM
Иначе малката има апетит и вече играе с топчета. Харесва ми общото й състояние и очевидната липса на болка при движение. Към мен е плашлива до момента, в който я гушна. Към другите обаче е някаква супер социална. Не иска да стои в банята, иска при бандата. И изобщо не й дреме, че всички се изреждат да я изсъскат, някои и понаплюят от яд. Иска при тях да стои и това е. Днес я оставих за през деня пусната.

Публикувано: 16 August 2010 - 10:02 PM
Ето и снимки. Малката е толкова смела, че дори кучето не я спира да стигне до заветната цел. Родена цветарка е милото то. Кръстих я Габи на брат ми. На една от снимките се вижда как завалва задницата. Дано се оправи скоро. Очевидно е поне, че не я боли.

Публикувано: 07 September 2010 - 12:13 AM

Единственото лошо нещо е, че въпреки че Димов каза, че травмата ще си мине от само себе си, засега такива признаци няма. Крачето си й виси сякаш изобщо не е свързано с таза/кръста. Бяга и тича неестествено. Нея това явно не я смущава особено, но мен да, затова следващата седмица когато се опаричим, ще потърсим втора консултация най-вероятно при д-р Василев в новата клиника, който се слави като добър ортопед доколкото помня.
Габи си търси дом в България. Тя е на около 3 месеца, възраст все още идеална за задомяване. Смело и борбено момиче.
Ако не ме знаете в тоя форум, от снимките, които публикувам човек ще каже че си ги развъждам тия котки. Така добре си пасват по боя, че няма накъде вече.
Ето една от "мамите" и малката Габи

Публикувано: 30 September 2010 - 10:01 PM

Голям кеф, голямо нещо. Винаги съм си мечтала за нещо такова! Насладатете се и вие:

Публикувано: 04 October 2010 - 07:57 PM
Ето колко сме красиви:

Публикувано: 05 October 2010 - 09:37 AM