Събирачка на кучета в Надежда Малки кученца - 9 броя
Публикувано: 09 August 2010 - 10:28 AM
Много ми се иска да намериме възможност да ги ваксинираме, като купиме ваксините по цени на едро и да ги устроиме някъде.
Освен всичко останало се намират и до много оживен път.
Ако някой може да помогне за ваксиниките кученцата ще са много благодарни.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 10 August 2010 - 11:13 AM
Иначе за тях вариант там където са в момента просто не виждам.
Пред 1 блок в една порутена къща, в която живее психично болна жена има поне 12-15 кучета. От тях 9 са малките.
И освен това са до оживена улица. Дано да се опазят още 10 дни.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 10 August 2010 - 01:08 PM
От мен парички за 2. Как да ги дам?
На това тигровото много голям ми се вижда корема? Или е яло доста.
Имам таблетки азипирин в къщи, ако трябва давам ги,мисля че са 1 блистер- 10 хапчета за 2 ро обезпаразитяване.
Публикувано: 10 August 2010 - 01:20 PM
Но при всички случаи ще минат и второ обезпаразитяване. Така, че и хапчетата ще бъдат полезни.
Причките при mil или да отидеме заедно до борсата към 16?

Публикувано: 13 August 2010 - 02:19 PM

Публикувано: 17 August 2010 - 11:15 AM
За съжаление със съвместни усилия вчера с missi успяхме да ваксинираме само 2 от кученцата.
Другите са много диви и не искаха да общуват много с нас.
Та така, сега търся помощ евентуално за залавянето на другите кученца, за да можем да ги ваксинираме.

Публикувано: 17 August 2010 - 11:25 AM
Публикувано: 17 August 2010 - 11:37 AM
Ако има повечко хора да ги притиснат на тясно може да се получи.Ако имате нужда от помощ с още един мъченик мога да опитам някак да помогна и аз.
Публикувано: 17 August 2010 - 11:39 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 August 2010 - 11:43 AM
И докато ние се чудехме с какво да примаме кученцата, тя влачеше отнякъде карантии и хвърляше във всички посоки. Освен това кученцата не са гладни - ама хич. Там ги хранят доста хора.
Да не говориме, че мястото никак не е спокойно - коли, хора, шум, писъци, липсва пространство и място за каквото и да е - тясно е.

Публикувано: 17 August 2010 - 11:49 AM
Добре а могат ли с някакви медикаменти да се успокоят кучетата и са малко по-лениви?Нещо успокоително примерно.Не знам дали може,но ако е безопасно би помогнало предполагам.Мога да питам вет да каже дали става.
Публикувано: 20 August 2010 - 11:35 AM

Публикувано: 23 August 2010 - 10:47 AM
За другите две една леличка от блока ни излъга, че били сгазени от коли, но снощи като минах да ги видя и бяха там.
Всичките 4 бебета:
1. Едно кафяво - от последните снимки - женско;
2. Едно кремаво, доста едро - мъжко;
3. Черното на петна - мъжко и
4. Моята любимка - млечно бяла глезла.
buddy взе костенурковата малка котка да си я гледа вкъщи.

Публикувано: 25 August 2010 - 10:32 AM