Поредният, станал ненужен :(
Публикувано: 13 August 2010 - 11:45 AM
Ето още един приятел , в Сеславци - докаран на 11.08.2010
Когато е бил докаран все още е бил под влиянието на упокойта, не се знае нито пола, нито възрастта, нито поведението на кучето, скоро ше има повече инфо.
Когато е бил докаран все още е бил под влиянието на упокойта, не се знае нито пола, нито възрастта, нито поведението на кучето, скоро ше има повече инфо.

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....
"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
Публикувано: 14 August 2010 - 06:26 PM
Изоставените стават повече. Днес намерих това във Facebook http://www.facebook....153210114689027

Кое е най-могъщото нещо на света?
Знанието.
А най-красивото?
Хармонията.
(Питагор)
Публикувано: 15 August 2010 - 07:30 PM
Кучето е в Сеславци.
Информация най-рано в сряда, ако някой не се "нагърби" да отиде по-рано до там.
Информация най-рано в сряда, ако някой не се "нагърби" да отиде по-рано до там.

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
Публикувано: 16 August 2010 - 12:21 AM
Публикувано: 16 August 2010 - 02:14 AM
Това което знам от "Кикита", пуснала инфото за въпросното куче в "Заедно срещу насилието над животните!!!" във Facebook е, че е докарано в Сеславци в сряда когато е била там.Докато е била в Сеславци куч е бил упоен, и не е видяла нито пол, поведение или предполагаема възраст.
Писа ми, че ще ходи отново най-рано в сряда, и тогава ще даде по-пълна информация.
Писа ми, че ще ходи отново най-рано в сряда, и тогава ще даде по-пълна информация.

Публикувано: 22 August 2010 - 03:45 PM
В сряда кучето вече го е нямало.
Според "Кикита" най-вероятно собтвеника го е оставил за кастрация и си го е взел след това, често го правели идиотите, и тази седмица имало 2 такива домашни
Според "Кикита" най-вероятно собтвеника го е оставил за кастрация и си го е взел след това, често го правели идиотите, и тази седмица имало 2 такива домашни

Публикувано: 22 August 2010 - 05:29 PM
Публикувано: 22 August 2010 - 09:22 PM
Хората сме странно племе,различни и пъстри.Всеки има различно виждане за това как се гледа животно/дом.любимец/.За много от нас то става член на семейството,неразделна част от нас.Такива като теб Jacko,като мен и като всички останали пишещи в този форум.За други допуснали го до живота си то просто си остава куче,животно което не мисли,няма нужди ,то просто е едно куче или коте или нещо си там...Та според мен по-малкото зло,дано да е така и стопанина да си го е вземал обратно,а не да се е явил поредния кандидат ,желаещ куче за пазач на двора ,на верига от метър.....
Страница 1 от 1