Dog.bg Форуми : Дайте шанс на поредните изхвърлени бебоци

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дайте шанс на поредните изхвърлени бебоци кученца

#21 Потребителят е офлайн   @Fenix Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 September 2010 - 04:53 PM

Показване на мнениетоblueocean, в 05 September 2010 - 04:49 PM, написа:

Важно е да се уреди кастрацията на принцесата, когато достигне нужната възраст, още повече щом ще живее на двор. И за принцовете също е важно, но е най-наложително за малката.

Да, това ми е ясно, но не мога да насилвам хората да ги кастрират. За момиченцето тепърва ще говоря с хората за кастрацията и евентуално аз да я поема. В момента приоритетът ми е кученцето да се възстанови напълно.
Днес ми се обади стопанинът на безопашатото кученце. Питаше ме за ваксината и обезпаразитяванията... Малкият имал страшен апетит и станал любимец на всички от семейството, немската овчарка го приела също добре.
Другото момченце също е добре, последно се учил да пише на клавиатурата .
Момиченцето е още при мен, днес ще видим какво ще каже ветеринарят кога ще е готова да отиде в новия си дом...

#22 Потребителят е офлайн   @Fenix Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2010 - 09:00 PM

Днес ветеринарят "изписа" бубата официално и в събота ще я карам в новия и дом. Ще ми липсва много.
Много е социална с хора, като види човек и започва да клати опашле и ако може да се уреди, го ближе по носа. Куче мечта....
Тежи едва килограм и нещо, но без страх ходи и заиграва моите кучета ( 50 кг и 35 кг) и най-странното те са станали много внимателни с нея, а по принцип са големи грубияни.

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#23 Потребителят е офлайн   @Fenix Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2010 - 10:28 PM

Днес последното кученце отиде при новите си стопани :flagbg:

#24 Потребителят е офлайн   @Fenix Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2010 - 11:44 PM

За двете кученца с опашките получавам често новини. Кучовци и стопани изглеждат доволни един от друг, кученцата са се спогодили с другите кучета на хората.
Стопанинът на безопашатото кученце ( само негови снимки не съм видяла още) ми се беше обадил последно преди десетина дни да ме пита за ваксината и обезпаразитяванията, но първо се беше консултирал с ветеринаря си. И това кученце било влязло под кожата на новите си стопани. Май ще се обадя да проверя как е, не исках да притеснявам човека толкова скоро...
Днес видях снимки на момиченцето, не можах да я позная, много е пораснала и разхубавила, а беше една крехка топка....

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни