Изоставена немска овчарка Съвсем младо мъжко куче
Публикувано: 23 August 2010 - 11:45 AM
За контакт - 0884 077609 или 0886 405992.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 24 August 2010 - 11:56 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 24 August 2010 - 09:03 PM
Публикувано: 02 September 2010 - 12:08 AM
На колко годиние долу горе?
Що за характер е?
Ако е Немец, дали Сапарева или София - няма значение все ми е близо 300км. Все пак предпочитам София, като се замисля.
Преди години в квартала имаше едно куче с разцветка точно на немска овчарка, а на ръст като възрастно, точно до "коленете" на истинската овчарка. За това питам.

Немска овчарка, немски автомобил и немска козметика - най-доброто за мен!!!
Публикувано: 02 September 2010 - 03:36 PM
Velinsl, в 01 September 2010 - 09:13 PM, написа:
На колко годиние долу горе?
Що за характер е?
Ако е Немец, дали Сапарева или София - няма значение все ми е близо 300км. Все пак предпочитам София, като се замисля.
Преди години в квартала имаше едно куче с разцветка точно на немска овчарка, а на ръст като възрастно, точно до "коленете" на истинската овчарка. За това питам.
[offtopic]
Извинявам се за офтопика, но не се сдържах ...
Българска работа - шамар да е, аванта да е. Ако толкова искаш истински немец - развъдници бол - отиваш, плащаш си и си взимаш немеца с всичките му там родословия, документи и т.н.
За всеки влак си има пътници, кучето изглежда добре и не мисля, че определения като "истински немец" или "неистински немец" играят тук ...
Айде със здраве...
[/offtopic]
Публикувано: 02 September 2010 - 10:21 PM
Velinsl, защо не монтирате СОТ, по евтино ще ти излезе от колкото да гледаш ИСТНИСКИ НЕМЕЦ и в края на краищата ще си постигнеш крайната цел, както казваш "Живея в къща и ми трябва пазач, тъй като моя "старец", започна да охлабва фронта. За това ми трябва не знам как да го напиша куче със "хъс", ама не Хъски." и "Ще съм благодарен на малко помощ за да взема едно пале тънко, гледам има по 150-200лв......." не те криткувам, просто ми правят ЛОШО впечатление някои факти които цитирах по горе.
Asar, кучето намери ли стопани?
Публикувано: 03 September 2010 - 11:43 AM

Истинският морален тест за човешкият род е поведението му спрямо по – слабите и най – вече онези същества, които зависят от негова милост : ЖИВОТНИТЕ
Публикувано: 03 September 2010 - 02:10 PM
MuxaeJIa, в 03 September 2010 - 11:48 AM, написа:
Ами не мога да ти кажа защо е без опашка защото някакви туристи го били изоставили, нямам си на идея къде му е явно нещо е претърпяло или така се е родило
Публикувано: 03 September 2010 - 05:12 PM

Истинският морален тест за човешкият род е поведението му спрямо по – слабите и най – вече онези същества, които зависят от негова милост : ЖИВОТНИТЕ
Публикувано: 20 September 2010 - 12:42 PM
COLT, в 12 September 2010 - 02:31 PM, написа:
Чак днес се прибрах в България кучето е екстра седи си на Сапарева Баня вчера ходих да го видя, но има проблем казаха ми че доста хора го гонят и замерят с камъни. Трябва спешно да му намеря дом защото незнам до кога ще е така.
Публикувано: 20 September 2010 - 03:27 PM
dora7511, в 20 September 2010 - 01:42 PM, написа:
А на кучо успех!
Ти най добре не се меси кадето ти не е работа.Още повече не ме познаваш и не знаеш какво правя.
Вместо да помагаш пречиш.

Искено ваш COLT aka AP(animal planet)
Публикувано: 21 September 2010 - 03:49 PM

Публикувано: 09 October 2010 - 05:26 PM

Вход

Горе
Цитиране +