Тони заминава
Публикувано: 23 August 2010 - 09:53 PM
Здравейте приятели!Представям ви Тони.Намерихме я пред полицейската школа в Казанлък с огромна гнойна рана на главата.Предположихме,че е ударена и възпалението се е разпространило по цялата глава.С д-р Мирев почти и оголихме черепа за да стигнем до здраво място и да отстраним сплъстените от гнойта косми.Лекувахме я доста продължително и сега Тони има съвсем лек белег на главата чувства се отлично и е едно много добро и обичливо куче.Преди два дни късметът и се усмихна- обадиха се от Австрия,че искат да я осиновят.Момичето трябва да лети на 31.08 в 11.30ч.Големият проблем е че нямаме транспорт.Моля ако някой може да я транспортира до София да ми пише.Момичето не трябва да изтърва шанса си.Предварително благодаря! малко след като я прибрахме.
сега 
Публикувано: 24 August 2010 - 10:34 AM
Подготвено ли е момичето вече за пътуването? Доколкото знам д-р Мирев е в отпуск, дано да си е в Казанлък или го замества някой?

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 25 August 2010 - 05:15 PM
Не може ли да се прати с куриерска служба и някой да я посрещне в София?
Публикувано: 01 September 2010 - 10:27 AM
Нямах интернет и закъснях да се включа. Ето няколко снимки и от мен. Много кротичко момиченце и хубаво!
Радвам се да кажа: Местим темата!!!

Радвам се да кажа: Местим темата!!!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 02 September 2010 - 08:29 PM
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +