Dog.bg Форуми : Жена изхвърли живо коте в улична кофа и получи полицейска защита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Жена изхвърли живо коте в улична кофа и получи полицейска защита 5000 във "Фейсбук" осъдиха жестокостта Оцени темата: ***** 1 Гласове

#1 Потребителят е офлайн   danielitos Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 August 2010 - 07:02 PM

Жена изхвърли живо коте в улична кофа и получи полицейска защита

Англичанка на средна възраст, бе заснета от улична камера, как докато си върви по улицата среща домашна котка, нежно я погалва и я захвърля в намираща се наблизо улична кофа. Животното е прекарало там 15 часа преди да бъде открито на следваща сутрин от собствениците си. В момента жената се радва на полицейска охрана след като хиляди жители на Острова се обявиха против варварската й постъпка във "Фейсбук".

Полицаите всеки ден са пред къщата на жената, за да са сигурни в "запазването и поддържането на публичния ред". Англичанката, изтормозила животното, работи в като банков служител. Камерите много ясно показват как тя хваща котенцето, наречено Лола за вратлето, оглежда се и я хвърля в големия зелен кош, затваряйки плътно капака. След това англичанката просто продължава по своя път.
Четиригодишната Лола е прекарала 15 часа в мръсния кош и е била открита едва на следващата сутрин от нейните собственици.
До днес над 5000 души се присъединиха в специално създадената група във "Фейсбук" срещу жената с прошарена коса, чиято самоличност бе запазена в тайна от полицията.
Официалните власти обаче отричат жената да е поискала полицейско съдействие, но признава, че има полицейски служители пред нейния дом, но това било "разумна предпазливост". Вече бил даден старт на разследване по случая и в най-скоро време жената щяла да бъде разпитана от полицията.
Собственикът на котето Лола - 26 годишният Дарил Ман разказа: "Аз излязох да нахраня Лола в неделя сутринта, но не можах да я открия никъде. Навън бе горещ ден, а аз първо започнах да я търся из съседните алеи на сянка. Изведнъж чух слабо мяуу-у, идващо от кофата. Отворих я, погледнах и намерих Лола в кофата. Тя беше ужасена и потънала в мърсотия.
Ман, който работи в сервиз за мобилни телефони, и съпругата му Стефани Андрюс Ман са инсталирали видеонаблюдение на двора на техния дом в Ковентри и за радост жестокото деяние е заснето от камерите.
Той добави: "Първоначално аз си помислих, че тя сама се е изкатерила и влязла в кофата и се е затворила там, но след като прегледах записа установих, че някаква жена е направила това съвсем умишлено. Сега аз искам да знам, как би се почувствала тя, ако я затворят в някоя кофа без вода и храна за 15 часа".
В опит да намерят жената семейството публикува записа от камерата във "Фейсбук" и "YouTube". Всички, които са го видели, останали шокирани.

ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ И ВИДЕО - НАТИСНИ ТУКMy link!

#2 Потребителят е офлайн   дракона Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 September 2010 - 02:01 PM

kak ne gi e sram kato bqhme na selo nie s bratovchedka mi sashto namerihme kote v bokluka edvam edvam dishashe i lapichkata mu beshe chupena teq hora sa za raztrel :ed_142:

#3 Потребителят е офлайн   dani & megi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:кучета
Публикувано: 20 October 2010 - 09:08 PM

на тая и хлопа едната....нямам думи :eg_033:

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни