Подарявам немска овчарка
#1 Guest_thea_*
Публикувано: 25 August 2010 - 08:29 PM
elena.jaehrig@gmail.com
Моля, пишете на кирилица!
мод
Публикувано: 26 August 2010 - 12:08 PM
Моите съболезнования и съжалявам за загубата Ви...
Искаше ми се да Ви посъветвам нещо...
Пробвайте да поговорите с вашата майка,предполагам е доста объркана в момента,което е напълно разбираемо.
Кучето сте го гледали 12 години,то е част от вашето семейство.А и след,като Вие сте надалече,може да и прави компания и наистина да и помогне да преодолее този тежък момент.
Силно се надявам,че ще се опитате да обсъдите ситуацията,да и помогнете да погледне и от друга възможна гледна точка...А именно да погледне на кучо ,не като ангажимент,а точно обратното...като позитивен фактор,които би могъл само да помогне, в дадена тежка ситуация.....
Ще бъде много жалко,след толкова години споделяне на радости и неволи,да приключат по такъв начин...

P.С..Позволих си,защото в някакви ситуации на живота,на Мен лично единствените фактори,които успяха да направят почти невъзможното, и много ми помогнаха,са били моите животинки(никoй друг не успя).Не се съмнявайте в тяхните невероятни качества и способности...

Довиждане и наистина ще се Моля, да успеете да промените решението на вашата майка...и най вече да и помогнете да разбере,или поне да опита...
Ако не стане, ви пожелавам от сърце да намерите добри хора,които да се погрижат адекватно за кучо...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 26 August 2010 - 08:51 PM

Когато купуваш куче или котка от магазин или развъдник, ти си отговорен за нов член от семейството! Ти също си отговорен за смъртта на бездомните животни и тези в приютите, които се нуждаеха от дом...

Публикувано: 26 August 2010 - 08:52 PM

Когато купуваш куче или котка от магазин или развъдник, ти си отговорен за нов член от семейството! Ти също си отговорен за смъртта на бездомните животни и тези в приютите, които се нуждаеха от дом...

Публикувано: 26 August 2010 - 08:53 PM

Публикувано: 27 August 2010 - 12:27 AM
Публикувано: 27 August 2010 - 11:19 AM
Ще разпитам мои близки дали не биха желали да го вземат.
Успех!
Публикувано: 27 August 2010 - 01:28 PM
Публикувано: 27 August 2010 - 02:35 PM
Camellia, в 26 August 2010 - 11:32 PM, написа:
Браво на Вас,че сте взели нещата присърце...

Наистина е много хубаво куче...

Съжалявам ,че не се говори евентуално да се преосмислят нещата, и кучо да си остане в своя дом,с неговата приятелка(както се вижда от снимките),сладката и любвеобвилна мацурана...

Съжалявам и всеки път сърцето ми плаче,когато стана свидетел на подобни ситуации....
Съжалявам за кучо,Съжалявам за мотивите,Съжалявам за липсата на разбиране и евентуално осмисляне на нещата...Съжалявам,че 12 години са били недостатъчни,кучо да се превърне в член на семейството,а на него се гледа,като на ангажимент...Съжалявам наистина...

..P.С...Извинявам се,но много ме разстрои тази тема,а снимките явно бяха капката,която отприщи толкова емоции в мен...
Успех от сърце на кучо, и ще се Моля да му се развият нещата по възможно най добрият и позитивен начин...Заслужава го...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 27 August 2010 - 08:11 PM
grigo009, в 27 August 2010 - 12:40 PM, написа:
Браво на Вас,че сте взели нещата присърце...

Наистина е много хубаво куче...

Съжалявам ,че не се говори евентуално да се преосмислят нещата, и кучо да си остане в своя дом,с неговата приятелка(както се вижда от снимките),сладката и любвеобвилна мацурана...

Съжалявам и всеки път сърцето ми плаче,когато стана свидетел на подобни ситуации....
Съжалявам за кучо,Съжалявам за мотивите,Съжалявам за липсата на разбиране и евентуално осмисляне на нещата...Съжалявам,че 12 години са били недостатъчни,кучо да се превърне в член на семейството,а на него се гледа,като на ангажимент...Съжалявам наистина...

..P.С...Извинявам се,но много ме разстрои тази тема,а снимките явно бяха капката,която отприщи толкова емоции в мен...
Успех от сърце на кучо, и ще се Моля да му се развият нещата по възможно най добрият и позитивен начин...Заслужава го...

Публикувано: 04 September 2010 - 10:46 PM
P.S. Котето е добре. 2 сьседни кьщи го хранят.
Поздрави