Dog.bg Форуми : Подарявам немска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Подарявам немска овчарка

#1 Guest_thea_*

• Група: Гости

Публикувано: 25 August 2010 - 08:29 PM

Niakoi iska li nemska ovcharka na 12 godini v raiona na Varna. Kucheto prinadleji na roditelite mi, no bashta mi pochina i veche nikoi ne hodi na vilata, kadeto to jivee. Maika mi iska da go prispi, zashtoto niama sili da se griji za nego. Az jiveia v chujbina i sahsto ne moga da pomogna mnogo. Kucheto e v mnogo dobro zdrave, izglejda chudesno i dosega e gledano mnogo dobre. Molia za pomosht. Sklonna sam da plasham pregledite i hranata, samo niakoi da se griji za nego. Ako ima zainteresovani, moga da pratia snimki. E-mail:
elena.jaehrig@gmail.com

Моля, пишете на кирилица!
мод

#2 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 August 2010 - 12:08 PM

Здравейте...
Моите съболезнования и съжалявам за загубата Ви...
Искаше ми се да Ви посъветвам нещо...
Пробвайте да поговорите с вашата майка,предполагам е доста объркана в момента,което е напълно разбираемо.
Кучето сте го гледали 12 години,то е част от вашето семейство.А и след,като Вие сте надалече,може да и прави компания и наистина да и помогне да преодолее този тежък момент.
Силно се надявам,че ще се опитате да обсъдите ситуацията,да и помогнете да погледне и от друга възможна гледна точка...А именно да погледне на кучо ,не като ангажимент,а точно обратното...като позитивен фактор,които би могъл само да помогне, в дадена тежка ситуация.....
Ще бъде много жалко,след толкова години споделяне на радости и неволи,да приключат по такъв начин... :dh_188:

P.С..Позволих си,защото в някакви ситуации на живота,на Мен лично единствените фактори,които успяха да направят почти невъзможното, и много ми помогнаха,са били моите животинки(никoй друг не успя).Не се съмнявайте в тяхните невероятни качества и способности... :wub:
Довиждане и наистина ще се Моля, да успеете да промените решението на вашата майка...и най вече да и помогнете да разбере,или поне да опита...
Ако не стане, ви пожелавам от сърце да намерите добри хора,които да се погрижат адекватно за кучо...
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#3 Потребителят е офлайн   Donata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2010 - 08:51 PM

След като никoй вече не ходи на вилата кой го храни? Кучето трябва да се изведе от там. Ужас. Моля ви помогнете.
User's Signature

Когато купуваш куче или котка от магазин или развъдник, ти си отговорен за нов член от семейството! Ти също си отговорен за смъртта на бездомните животни и тези в приютите, които се нуждаеха от дом...
Качена снимка

#4 Потребителят е офлайн   Donata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2010 - 08:52 PM

След като никoй вече не ходи на вилата кой го храни? Кучето трябва да се изведе от там. Ужас. Моля ви помогнете.
User's Signature

Когато купуваш куче или котка от магазин или развъдник, ти си отговорен за нов член от семейството! Ти също си отговорен за смъртта на бездомните животни и тези в приютите, които се нуждаеха от дом...
Качена снимка

#5 Потребителят е офлайн   Donata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

User's Signature

Качена снимка

#6 Потребителят е офлайн   Donata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

User's Signature

Качена снимка

#7 Потребителят е офлайн   Donata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2010 - 08:53 PM

Извинявам се за един и същият пост, нещо се прецака.
User's Signature

Качена снимка

#8 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 27 August 2010 - 12:27 AM

Пиша и тук, защото съм очарована! Кучето е страхотно! Поне това, което видях на снимките! Ако имаме късмет ще мога да я взема! Дано стане, това което съм намислила!

#9 Потребителят е офлайн   NElvit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Животни-особено бездомните!Музика и кино.
Публикувано: 27 August 2010 - 11:19 AM

Кучето е на възраст в която наистина ще му трябват грижи и спокойствие.Качете снимки,така по бързо може някой да го хареса.На всяка цена почакайте да намерите стопани.Неможе да приспите куче което е било верен приятел на покойния Ви баща.Поне това му дължите.
Ще разпитам мои близки дали не биха желали да го вземат.
Успех!

#10 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 27 August 2010 - 01:28 PM

Ето я Киара! 12 годишна красавица! :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#11 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 August 2010 - 01:35 PM

Прелестна е и как се гушкат с котето, стискам палци да ви се получи замисленото.
User's Signature

Качена снимка

#12 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2010 - 02:35 PM

Показване на мнениетоCamellia, в 26 August 2010 - 11:32 PM, написа:

Пиша и тук, защото съм очарована! Кучето е страхотно! Поне това, което видях на снимките! Ако имаме късмет ще мога да я взема! Дано стане, това което съм намислила!

Браво на Вас,че сте взели нещата присърце... :rc_036:
Наистина е много хубаво куче... :wub:
Съжалявам ,че не се говори евентуално да се преосмислят нещата, и кучо да си остане в своя дом,с неговата приятелка(както се вижда от снимките),сладката и любвеобвилна мацурана... :dh_188:
Съжалявам и всеки път сърцето ми плаче,когато стана свидетел на подобни ситуации....
Съжалявам за кучо,Съжалявам за мотивите,Съжалявам за липсата на разбиране и евентуално осмисляне на нещата...Съжалявам,че 12 години са били недостатъчни,кучо да се превърне в член на семейството,а на него се гледа,като на ангажимент...Съжалявам наистина... :dh_188:

..P.С...Извинявам се,но много ме разстрои тази тема,а снимките явно бяха капката,която отприщи толкова емоции в мен...
Успех от сърце на кучо, и ще се Моля да му се развият нещата по възможно най добрият и позитивен начин...Заслужава го...
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#13 Потребителят е офлайн   Donata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2010 - 08:06 PM

A koтeтo? Kakвo щe cтaнe c нeго
User's Signature

Качена снимка

#14 Потребителят е офлайн   Donata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2010 - 08:11 PM

Показване на мнениетоgrigo009, в 27 August 2010 - 12:40 PM, написа:

Браво на Вас,че сте взели нещата присърце... :rc_036:
Наистина е много хубаво куче... :wub:
Съжалявам ,че не се говори евентуално да се преосмислят нещата, и кучо да си остане в своя дом,с неговата приятелка(както се вижда от снимките),сладката и любвеобвилна мацурана... :dh_188:
Съжалявам и всеки път сърцето ми плаче,когато стана свидетел на подобни ситуации....
Съжалявам за кучо,Съжалявам за мотивите,Съжалявам за липсата на разбиране и евентуално осмисляне на нещата...Съжалявам,че 12 години са били недостатъчни,кучо да се превърне в член на семейството,а на него се гледа,като на ангажимент...Съжалявам наистина... :dh_188:

..P.С...Извинявам се,но много ме разстрои тази тема,а снимките явно бяха капката,която отприщи толкова емоции в мен...
Успех от сърце на кучо, и ще се Моля да му се развият нещата по възможно най добрият и позитивен начин...Заслужава го...

Качена снимка

#15 Потребителят е офлайн   Velinsl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2010 - 12:32 AM

Баси и аз имам един "старец" на тая възраст, не немец, но не мога да го отпишатоку така. С удоволствие бих взел и това, но...
User's Signature

Немска овчарка, немски автомобил и немска козметика - най-доброто за мен!!!

#16 Потребителят е офлайн   thea Икона

Публикувано: 04 September 2010 - 10:46 PM

Благодаря Ви за загрижеността! За съжаление нещата не са прости. Но за успокоение на загрижените Киара има добър подслон до края на месеца. После ще търся решение. Призивът ми за помощ е все още актуален.
P.S. Котето е добре. 2 сьседни кьщи го хранят.
Поздрави

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни