- (10 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Зверство -убито и одрано куче
Публикувано: 28 August 2010 - 01:12 PM
Полицията е алармирана, очакваме резултат.
Подкрепете ни това да не остане поредното безнаказано изродство!
Публикувано: 28 August 2010 - 01:32 PM
Публикувано: 28 August 2010 - 01:38 PM
Илит, кажете само с какво можем да помогнем в случая!

Публикувано: 28 August 2010 - 01:44 PM
Как може да има такива хора, как ... мамка му !
Ако може да се помогне с нещо, кажете. Но това не е човешко, просто ... не е.
Ако може да се помогне с нещо, кажете. Дано го намерят, дано, дано го съдят и всички ще отидем пред съда, за да видим има ли правосъдие в България или няма.
Публикувано: 28 August 2010 - 01:44 PM
Съжалявам наистина...Само кажете,с какво мога да бъда полезна...
Имате Абсолютната ми и Безрезервна подкрепа...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 28 August 2010 - 02:33 PM
Публикувано: 28 August 2010 - 02:51 PM
Дано имате възможност да предпазите останалите!Кажете как можем да бъдем полезни ние останалите?Знаете че сме мнооого колкото и мразители на животинки да има!Не трябва да му се рамине на това човекоподобие!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 28 August 2010 - 03:14 PM
Моля всички....
Хайде този път да пробваме да се обединим всички,да предприемем мерки,които не подлежът на дискутиране и отговори от сорта на....Ами ще видим...Hе е първи,няма да бъде и последен случай и т.н...
Абсолютно е наложителна някаква реакция...Каквато и да е...Само е Hеобходимо и 3адължително да я има...Защото е много деликатен момент...
Самият факт,че някои се е осмелил да направи подобно нещо,говори само по себе си на какъв хал сме...Да не стане после много възмутени и нищо по същество...За пореден път ще се получи,че всеки може да си прави,каквото си иска и няма да си понесе последствията...
Е Не,този път трябва да не става така и всичко зависи от всички нас....
Мисля ,че още след Мима трябваше да се заемат по конкретни позиции, искания и претенции...
P.с...В момента съм плачеща и побесняла(гледам снимката,на малкото невинно съкровище и просто нямам думи,как се чувствам и какви емоции изпитвам...от всичко по много)....
Но Вярвам ,че може да се предприемат мерки,които да доведът до нещо,което до някаква степен ще допринесе да запомним тази жертва,като едно ново начало и отключващ момент на дълго чакана адекватна реакция...
И най вече да се събудят онези мърди от горе...и въобще всички лайняни,така наречени институции,на които Ние им плащаме заплатите и сме виновни ,че само им дебелeят задниците,а нищо не правят по същество...
Има ли някакви предположения,кой би се осмелил да извърши подобно нещо?!
P.С..В момента се чудя,дали не е добре, най накрая да съзирам някои европейски институции и организации(имам достатъчно познати,мога да предприема нещо),че даже и да ги светна,за Мима и за един куп други...Та евентуално,да им наритат дебелите задници на нашите,та дано се съвземат?!Направо незнам,в момента съм объркана....Че и без това си търсят повод да ни разкарат от ЕС...Доста е сложно...
Ееее със сигурност,като се поуспокоя и започна да разсъждавам ,малко по хладнокръвно и рационално ще измисля нещо адекватно....Но както знаем една птичка,пролет не прави...Така ,че правете си изводите...
Моля ,които има конкретни предложения да споделя...
Това мнение е редактирано от grigo009: 28 August 2010 - 05:46 PM

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 28 August 2010 - 03:38 PM
Публикувано: 28 August 2010 - 04:02 PM
Публикувано: 28 August 2010 - 04:49 PM

Публикувано: 28 August 2010 - 05:42 PM
Аз съм тук и насреща... каквито и мерки да трябва да се предприемат аз ще съм с вас /макар да ме грози опасност от уволнение в работата/
Публикувано: 28 August 2010 - 05:52 PM
В момента всички сме потресени и наскърбени. Не знаем какво повече можем да направим. Ако имате идеи...
- (10 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »

Вход

Горе
Цитиране +