Зверство -убито и одрано куче
Публикувано: 28 August 2010 - 10:30 PM
Ако можете да започнете деня без кофеин...
Ако можете винаги да сте весели, пренебрегвайки болежките и болките...
Ако можете да устоите да не се оплаквате и да досаждате на хората с неприятностите си.....
Ако можете да ядете една и съща храна всеки ден и да сте благодарни за нея...
Ако можете да разберете, когато любимите ви хора са прекалено заети, за да ви отделят някакво време...
Ако можете да си затворите очите, когато онези, които ви обичат, си го изкарват на вас, когато нещо се обърка, макар да нямате вина...
Ако можете да приемате критики и обвинения без обида...
Ако можете да устоите да се отнасяте по-добре с богатия приятел, отколкото с бедния...
Ако можете да се изправите пред света без лъжи и измами...
Ако можете да победите напрежението без медицинска помощ...
Ако можете да се отпуснете без алкохол...
Ако можете да спите без помощта на лекарства...
Ако можете да кажете честно и от сърце, че не изпитвате предразсъдъци заради убеждения, цвят на кожата, религия, сексуални предпочитания или политика...
Тогава сте достигнали същото ниво на развитие като Вашето куче.
„ СПРИ ДА ХЛЕНЧИШ! РАЗМЪРДАИ СИ ЗАДНИКА.” Лари УингетА
сега да си представим, че сте постигнали това за 3 месеца живот. Че нямате семейство. Че живеете в приют и чакате осиновители. Не сте на улицата, не разнасяте зарази, не хапете, не лаете и не дразните и наранявате никого с присъствието си. Всъщност, вие сте още бебе. И тогава се появява "човек", прониква с взлом в приюта, реже ви главата, одира ви и отнася трупа ви.
Спрете да си представяте.
Реалността в България надминава всяка представа.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 28 August 2010 - 10:36 PM
plamenko, в 28 August 2010 - 09:01 PM, написа:
Не съм мн. наясно, но мисля е обидно за хората които полагат грижи и са създали това място ... , заслужават някакво уважение ....
Със сигурност обаче престъпникът е идвал през деня като посетител да огледа ...
СОТ определено ще реши проблемът отвсякъде ...
по- лошият вариянт е локална аларма с известяване по телефон ...
газов пистолет с канап на спусъка , или както правят на село - просто заровена дъска със стърчащи пирони ...( миниране )
, но е незаконно .
Публикувано: 28 August 2010 - 10:40 PM
Казвал съм го вече и може да звучи крайно, но се надявам съвсем скоро всички ние (хората) да си платим за греховете и то с лихвите...
За камерите сте напълно прави, съгласявам се моментално. Може би трябваше доста по-рано да поставим такива, но когато парите не ти достигат дори за лекарства, тези неща остават някак на заден план
Утре ще опитам да преценя колко камери ще са необходими, за да има покритие към всички части на приюта и ще пиша тук. Съжалявам, че не мога да дам ориентир още сега, но днес беше доста тежък и неприятен ден...
Благодарим на всички за подкрепата! Хубаво е човек да знае че има и нормални хора...

Махатма Ганди
Публикувано: 28 August 2010 - 10:50 PM
Едно не разбирам-защо невинни отнасят това,което други заслужават?Според мен животните са по-добри от хората.Не заслужават това отношение.Не мисля,че трябва животни да страдат вместо хора,защото животното е беззащитно,но ако окрадеш някой на улицата и те хванат той може да ти направи живота черен,нали така?Искрено се надявам да го хванат,ама най-откровенно му го пожелавам!
П.С.
Моля Мод да изтрие моята тема по въпроса,защото е излишна.Не съм видяла тази.

If you want to touch Me - touch the sun,
if you want to catch Me - catch the wind,
if you want to smell Me - smell the blood,
if you want to kill Me - kill the death,
if you want to live - be Me...
Публикувано: 28 August 2010 - 11:06 PM
Публикувано: 28 August 2010 - 11:48 PM
Видях снимките на....не знам дори как да го нарека...на това,което е останало от кученцето.Според мен е направено от "човек",който знае как се прави.Тоест-професионалист-да кажем касапин или още по-точно,такъв който коли и дере едър или дребен рогат добитък.Може би някой му е платил....Другия вариант е да не го прави за първи път(но е по-малко вероятно,защото ако цели показност,до сега щяхме да знаем и за другите жертви).Третия вариант е да е някой пълен откаченяк,който дълбоко да е проучил материята....
С каквото мога да съм полезна съм насреща!

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 29 August 2010 - 12:13 AM
Наистина ужасно много ви съчувствам, като знам колко сте отдадени всички там. Тези гадости трябва наистина много да ни сплотяват и да действаме като един.
Публикувано: 29 August 2010 - 06:13 AM
Трябва ви компютър с голям хард диск , няколко IP камери(с нощен режим) и интернет.
Ако се решите да сложите камери от мене имaте 1 switch с 16 порта.
p.s. извинете за подозрението към хората от приюта , но мислех , че е държавен...

Публикувано: 29 August 2010 - 10:10 AM
С една шапка на главата или шал на устата все едно ги няма .
Освен това ,човека дори и да го видиш трябва и да го познаваш и да знаеш къде живее ....
и да го намериш видеозаписа не е доказателство в съда ...
а ако го осъдиш ще е за жълти стотинки .
Публикувано: 29 August 2010 - 10:16 AM
Тук не говорим за ползване на видео запис за завеждане на граждански дела, а за взлом в общинска собственост, хулиганство, нанасяне на материални щети и особена жестокост към живо същество.
П.С. В приюта ще бъде изградена не само система за видеонаблюдение, ще бъдат взети и други предпазни мерки, които не е редно да се обсъждат в публичното пространство!
Публикувано: 29 August 2010 - 10:31 AM
Ужасно е, че трябваше да се случи нещо такова, за да проумеем най-после сред какви "хора" живеем...Мерки ще бъдат взети!
Публикувано: 29 August 2010 - 10:35 AM
Вариант за жива охрана? Знаел ли е някой външен, че точно това бебе ще бъде осиновено?

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 29 August 2010 - 10:44 AM
МОД ако искате изтриите ме после,но това няма как да не го изплюя!!!!!!!!!!!!!!!!
До кога ще има толкова болни човекоподобия!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 29 August 2010 - 10:44 AM

Вход

Горе
Цитиране +