Зверство -убито и одрано куче
Публикувано: 16 September 2010 - 02:57 PM
sangrea8, в 16 September 2010 - 01:52 PM, написа:
Да бе, а кой работи? Там се работи доброволно и ако на някой се плаща , то не е много, така че точно приютите са мястото в което работят съвестните хора, те са там за да помагат , а не да печелят.

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 16 September 2010 - 04:35 PM

"Две неща са безгранични - Вселената и човешката глупост...за първото не съм толкова сигурен!" А.Айнщайн
Публикувано: 17 September 2010 - 02:48 PM
sangrea8, в 17 September 2010 - 02:28 PM, написа:
я идете в ЛП " приют ",питайтев там как се рзпореждат с живитните и после кажете
Ако си беше направила труда, преди да пишеш да се поинтересуваш какво е приют и какво е изолатор и най-вече какво е нещото в Богров, може би щяхме по друг начин да реагираме!
Публикувано: 17 September 2010 - 03:25 PM
Случаят с Джеси е драстичен. Единствен ли е обаче той за приюта? Защото едното от кутретата на клошарката от кв. "Надежда" според информацията, която получих е, че е намерено с пяна на уста в клетката и че по-късно е починало от настинка. Възможно ли е да е било отровено?

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 17 September 2010 - 03:40 PM
Бях в Богров, макар и за малко, защото аз също съм от Пловдив, и видях, колко всеотдайни и безкрайно обичащи животните хора работят там, как просълзени изпращаха малките кученца, които бяха спасили, как към всяко едно от тях се отнасяха така, както аз към своето куче. Видях хора, които в домовете си отглеждаха болни или бебета, хранени през 3 часа. Отдели един уикенд, иди там и тогава напиши какво си видяла. Грехота е върху всичко да плюем, аз вече поисках извинение вместо друга една дама, да го направя и заради теб?

Кучето е единственото същество, което обича теб повече, отколкото себе си.
Публикувано: 17 September 2010 - 09:22 PM
asar, в 17 September 2010 - 03:30 PM, написа:
Случаят с Джеси е единствен за Богров! След него, в приюта има денонощна охрана. За кутрето от Надежда ти обясних подробно по телефона от какво е починало и не, не е възможно да е отровено.

Махатма Ганди
Публикувано: 18 September 2010 - 07:46 AM
там не работят ли хора общинари ?
а в " зооветеринарния комплекс " в Пловдив не работят ли едни чичковци ,които с бусче, събират бездомните кучета и ги убиват там ,а то там не е изолатор ?
доброволците не работят в приютите и изолаторите те са доброволци
на тези места работят други хора
за Пловдивския "приют " се знае ,че са хвърляли живи живитни в екарисажите !
все работещи там , а доброволците са си доброволци
П.С. Ани от Сопот ,не ти отива да си толкова агресивна ,на живо си много миличка ! не съм длъжна да ти се отчитам какво правя
извинете,че за малко бях във вашия затворвн кръг,няма да се повтори !
желая ви успех !
Публикувано: 18 September 2010 - 08:31 AM
1. Има разлика между приют и изолатор.
2. Богров няма аналогия в България към дадения момент - затова преди да пишеш прочети повече за приюта - http://arsofia.com/b...kak-zapochnahme
След това посетете мястото и смятам, че може да дадете адекватно мнение.
Публикувано: 18 September 2010 - 10:39 AM
Цитат
там не работят ли хора общинари ?
Ето това е любимия ми момент - хора, които не са си направили труда да понаучат, да почетат, а имат позиция
Мила агресивна бъдеща лекарко! Нека го обясня, за да не говорите наизуст и да се излагате. Има разлика между изолатор и приют. Държавното и общинско на повечето места е изолатор и се издържа с парите на данъкоплатците. Приюти засега са тези, които са създадени от неправителствени организации (НПО). Там, ако има договор с община, общината осигурява много малка част от финансирането. Основното идва от доброволни дарения и подкрепа от чуйди организации.
Приютът в Богров се стопанисва от АRS - организация, която възникна в този форум и се състои от хора, обичащи животните. Те я създадоха точно, защото не могат да приемат лагерите на смъртта, наречени изолатори.
В Богров работят предимно доброволци, а общината плаща само храната на кучетата, по думи на кметицата (не знам даже, дали е достатъчно и за храна). Всичко нататък е доброволно - и туд, и дарения. И се прави с много любов към животните.
Да слагаш тези Хора в един кюп с онези престъпници е същото, както да те псуват, защото на някой безотговорен идиот кучето ухапало дете.
Ето тук са ти резултатите от търсене за ARS. Прочети, преди да говориш на изуст следващ път.

Публикувано: 18 September 2010 - 08:18 PM
sangrea8, в 18 September 2010 - 07:51 AM, написа:
Лично не се познаваме, доколкото си спомням. Не съм агресивна, наистина не правиш разлика между приют и изолатор. И, според мен, нямаш никакво право да плюеш хората, които работят в Богров. Не искам да ми се отчиташ, просто не смятам, че имаш ясната представа за нещата, за които даваш доста категорични заключения. Това е.

Вход

Горе
Цитиране +