Момиче изхвърли живи кучета в река
Публикувано: 01 September 2010 - 09:04 AM

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 01 September 2010 - 09:45 AM
Не можем ли да пишем напр. на Босненските медии, колко сме ужасени от това деяние, макар, че в момента в който го пиша си давам сметка колко тъпо звучи...Те са по-кръвожадни и от нас....
Публикувано: 01 September 2010 - 10:46 AM
Danyto, в 01 September 2010 - 07:50 AM, написа:
Грешиш!
Ние сме същите!
Преди няколко месеца раздавах кученца, които щяха да давят в кофа с вода.
Откакто се помня по селата така се отървават от ненужните им кученца и котенца. За кастрация не щат и да чуят. Неестествено било. А жестокостта и примитивизма са им съвсем "естествени".
Вече и в градовете е така ...
Публикувано: 01 September 2010 - 11:18 AM
Публикувано: 01 September 2010 - 12:38 PM
Тая мърла заслужава да я кълца някой парче
по парче.
Публикувано: 01 September 2010 - 02:11 PM
Доколкото разбрах говедото, което снима е малкия й брат, действието се развива в град Bugojno и малко к*пеленце, после е качило клипчето в ютюб, където е написало как го правили с цел "опазването на тяхното здраве". ИЗРОДИ!
Аз , ако им бях майка бих се отказала от тези 2 чзчадия на минутата!!! Ще се въздържа от поредното псуване и онлайн агресия, но такива неща трябва да се наказват и то строго!!

Beauty always comes with Dark Thoughts!
Публикувано: 01 September 2010 - 03:45 PM
Публикувано: 01 September 2010 - 07:26 PM
Дано щом и населеното място се знае, да я накаже някой, все едно как.
Изроди нещастни!
Аз се съмнявам че новородени бебета, слепи сигурно, нуждаещи се от храна и топлина, ще оцелеят.Тя и на сухо някъде да ги бе зарязала, пак щяха да умрат от студ и глад.
Публикувано: 01 September 2010 - 11:46 PM
dora7511, в 01 September 2010 - 05:31 PM, написа:
Дано щом и населеното място се знае, да я накаже някой, все едно как.
Изроди нещастни!
Аз се съмнявам че новородени бебета, слепи сигурно, нуждаещи се от храна и топлина, ще оцелеят.Тя и на сухо някъде да ги бе зарязала, пак щяха да умрат от студ и глад.
Ами 4chan е сайт - имидж борд, където свободно можеш да разпространяваш под анонимност всичко каквото ти хрумне (предимно манга и комикси..от там знам за него ) т. е едно от най-зловещите места в интернет пространството - а и доста сериозни сайтове са хаквали, май най-обичат да се гъбаркат със сциентолозите :) И поле за изява на всевъзможни хакери-пубери, те реагираха веднага на случаите за бейби Пи ( http://en.wikipedia....Death_of_Baby_P ) и жената, която беше изхвърлила котка в кофата за боклук и извадиха показно лични неща, като адреси и телефони (което не е нещо, което горещо одобрявам, но в този случай тайно се надявам да се разбере кое е момичето)

Beauty always comes with Dark Thoughts!
Публикувано: 02 September 2010 - 09:53 AM
Тая заслужава да и теглят ножа на секундата...Как може да хвърля бедните малки безобидни кученца в реката????Ако я видя просто ще я пребия и обеся...
Публикувано: 03 September 2010 - 03:32 PM

If you want to touch Me - touch the sun,
if you want to catch Me - catch the wind,
if you want to smell Me - smell the blood,
if you want to kill Me - kill the death,
if you want to live - be Me...
Публикувано: 05 September 2010 - 01:33 PM
Момичето е намерено. ( както пишеше и по-горе)
Още преди да я намерят филмовият директор ( режисьор? ) Майкъл Бей е предложил награда от $50 000 за намирането и осъждането и.
Браво на босненци и цялата интернет кaмпаниа на всички защитници на животните.
http://www.dailymail...ked-police.html
Публикувано: 06 September 2010 - 03:51 PM
http://www.vecernji....a-clanak-186868

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 16 September 2010 - 09:21 PM
Zonker, в 06 September 2010 - 03:56 PM, написа:
http://www.vecernji....a-clanak-186868

"Две неща са безгранични - Вселената и човешката глупост...за първото не съм толкова сигурен!" А.Айнщайн

Вход

Горе
Цитиране +