Публикувано: 09 September 2010 - 07:44 AM
Furia_S - Като не можеш да кажеш нищо по темата, то по-добре не казвай нищо. Коментарите ти се опитват да са духовити, като внасят накакъв непонятен за мен дебелашки хумор (това да наричаш някого "хлапе" теб много важна аристократична дама ли те прави?), но естествено така няма да ти се получи. Наричайки ме "хлапе" и наричайки себе си "леля" те уверявам, че не внасяш абсолютно никакъв респект към твоята персона. В реалния живот наистина има йерархия и по-възрастните се уважават, но това в анархистично организираната среда "интернет" повярвай - просто не важи.
А всъщност "хлапе" ли съм, не съм ли - всъщност хайде, приемете тогава, че съм на 12 годинки. Това сигурно ще промени буквичките и ще обезсмисли темата? Да, със сигурност ще заключите "написаното е негодно, защото е написано от хлапе". Умно умозаключение. И сега какво - лична карта ли ще караш да ти сканирам? Ако искаш да си мерим бакалавърските, магистърските и докторските степени? Или не, бях хлапе - ще ти покажа дипломата от 7 клас. Освен това ще има положителен ефект - ще ми разгледаш оценките и по тях ще прецениш дали написаното по темата е вярно или не. Браво, евала, ашколсун! Така се прави!
Нека внеса малко уважение, защото изпростях наистина - Госпожо Фурия, осъзнайте се. Не ми вкарвайте "в устата" неща, които не съм казвал. Не и в смисъла, който искате да изкарате думите ми (пример - написах всъщност, че чистя след кучето си, а не, че НЕ чистя, т.е. вие просто грозно манипулирате, за да се направите на готина и важна). Не съм "лека жена" и не желая чужди тела в устната си кухина. Така, че си приберете инструментажа зад ципа, спрете да си го мерите с моя и започнете да говорите по същество. Или заглъхнете завинаги.
Ако един тийнейджър каже на друг "Хей копеле, ти ме уби бе!!!", това нали се сещате, че може да се тълкува по много начини. Например единият е наръгал другия с нож в корема. Или пък единият е разказал як виц на другия. И т.н.
Ама вие се "барате" за "възрастна лелка". Е хайде за толкова години да сте се научили да правите елементарен литературен разбор! Аз все още мисля, че соц-образованието беше доста по-качествено от сегашното (където трябва да завършват "хлапета" като мен). Не мога да повярвам, че някой ви е изпуснал така брутално. Иначе цитати за чукчи помните. Ама не ги осмисляте...
П.С. Този коментар е излишен, нали? Защо темата трябваше да стигне дотук? Понеже имате някаква дневна цел за брой "мнения" ли? Споко - скоро ще стигнете 3000. Няма за къде да бързате чак толкова.