Много се радвам, че успяхте да си спретнете и скандал, но предлагам да се върнем на темата.
Вчера след системите и всички вливания на витамини и други Ая е била добре до към 16:00.
16:00 е повърнала, но оттогава до този момент няма нито повръщане, нито изхождане.
От болницата казаха, че ще й предложат храна -още не знам какво е станало, но не е яла днес ще стане четвърти ден.
Ая не ходи и до тоалетна, имам впредвид да пишка, което ме притеснява.
Тъй като, до колкото разбрах, ако се справи с болестта, в повече случай има последствия. Дали може те са върху бъбреците или това, че не ходи до тоалетна е разбираемо, предвид болестта ?
Парвовироза
Публикувано: 12 September 2010 - 10:43 AM
Вчера вечера си прибрахме Ая от клиниката днес вече е много по-добре. Не искам да говоря от рано, но май се преборихме :)))))))))))))))))))
Сега ще ходим до клиниката да вземем антибиотик за следващите 3 дни и да се надяваме, че това ще бъде. :)
Благодаря още веднъж на всички за подкрепата и мненията :)
Сега ще ходим до клиниката да вземем антибиотик за следващите 3 дни и да се надяваме, че това ще бъде. :)
Благодаря още веднъж на всички за подкрепата и мненията :)
Публикувано: 12 September 2010 - 03:31 PM
ще ви се оправи детето ... :) щом е спряло да повръща и го захранват а и са го изписали :)
може във водичката да му слагате по 1 чаена лъжичка захара за да му се възвръща апетита :)
чихито на моята приятелка след изписването поемаше антибиотик още 7 дни ... но най-вероятно е защото я взехме na 3-ти ден а самия антибиотик най-вероятно има определени дни които не могат да бъдат надвишени
може във водичката да му слагате по 1 чаена лъжичка захара за да му се възвръща апетита :)
чихито на моята приятелка след изписването поемаше антибиотик още 7 дни ... но най-вероятно е защото я взехме na 3-ти ден а самия антибиотик най-вероятно има определени дни които не могат да бъдат надвишени
Публикувано: 12 September 2010 - 09:00 PM
Радвам се от сърце за черният ангел !
Дано всичко приключи добре ! Като мине седмица консултирай се за някакви витамини и имунустимуланти. Захранвай я постепенно с варено и обезкостено пилешко с ориз. Да се надяваме, че най-лошото е минало. .....Пиши !
Дано всичко приключи добре ! Като мине седмица консултирай се за някакви витамини и имунустимуланти. Захранвай я постепенно с варено и обезкостено пилешко с ориз. Да се надяваме, че най-лошото е минало. .....Пиши !

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 15 September 2010 - 12:05 PM
Здравейте,
Искам да ви кажа, че Айчето вече е напълно здрава. :))))))) Много сме щастливи !!!
Тя се чувства страхотно от вчера сме пак по дълги разходки и сред кучета и много се радва :)
Всичко е наред и сме много добре. Не исках да пиша преди да му се види края, че доста се бях уплашила.
Поздрави на всички и отново благодарим ! аз и Ая :)
Искам да ви кажа, че Айчето вече е напълно здрава. :))))))) Много сме щастливи !!!
Тя се чувства страхотно от вчера сме пак по дълги разходки и сред кучета и много се радва :)
Всичко е наред и сме много добре. Не исках да пиша преди да му се види края, че доста се бях уплашила.
Поздрави на всички и отново благодарим ! аз и Ая :)