Dog.bg Форуми : Седем малки кутрета търсят своя дом

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Седем малки кутрета търсят своя дом

#1 Потребителят е офлайн   lucky_forever Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 September 2010 - 03:15 PM

Та ... историята е такава:
Преди известно време започнах да се грижа за едни кученца в Пловдив , носех им храна, вода ... и така доста време , докато кучетата започнаха да изчезват . Аз ходех почти постоянно да ги виждам и да им оставям ядене, но ...тях все ги нямаше:( . Мислех си че може да е защото е топло, че са се скрили някаде на хлад или ...разни такива. Само от време на време се появяваше едно кученце :) женска много сладка кучинка черно-бяла, която най-вероятно е била домашна преди , защото ...не изглеждаше като бездомно куче от много време. Та...нарекох я за себе си Рошличка:) винаги когато ходех да нося храна и когато тя се появяваше беше толкова весела, игрива, голяма хитруша е много готина :). Преди известно време (може би около месец най-много) и тя изчезна :( все се чудех къде може да са всички, пораглеждах там където са по принцип из храсти .... но нямаше никой. Оставях храната и си трагвах .Интересно ми беше, че храната се изяждаше , а аз като отида няма никой. И преди около 2седмици (може би) отидох отново , Рошличка се появи от някаде хапна малко, пийна водичка (Докато я галех по коремката гърдите й ми се видяха някак ....странни, не като друг път, но като че ли на момента не обърнах внимание, но когато се прибрах се замислих и ....)и адски бързо се изстреля на някаде. Видях къде отиде, но ...не я последвах. След няколко дни пак отидох и на мястото , където им оставях храна нямаше никой, та с моя приятел решихме да отидем да погледнем там , на където бяхме видяли Рошличка да се запътва предния път. Отидохме там и тя се измъкна изпод едни храсти , махаща с опашка, супер щастлива, подскаща около нас:) . Погалихме се , полигавихме се и тя тръгна навътре в храстите и дърветата и ние тръгнахме след нея и стигнахме до един дънер на дърво и ....каво да видим вътре:) седем малки бебока , все още непрогледнали . Така ги е скрила, напрово бях изумена. Вече от около 1-2 седмици ги наблюдавам,нося храна на мамчето,малките вече прогледнаха, започнаха да се поразмърдват . Много са сладки има 2 бежовки и другите са тъмнички. Покрих дънера им с найлон и го позатиснах , за не им вали вътре. Гледам да ходя, колкото мога по-често, защото Рошлика сега трябва доста да папа(все пак храни 7 отрочета), но все пак не мога всеки ден , защото е доста далеч от вкъщи, но горе долу през ден ходя. И общо взето това е историята на сладката Рошличка и нейните седем малки бебока.
Реших да се опитам да намеря дом за семейството. Всъщност точно преди да намерим малките едно момиче ми беше писало , че иска да осинови Рошличка и в деня , в който открих че има бебета отидох да я търся ,за да я прибера и момичето да си я вземе. Това момиче все още иска да я вземе , но ще изчакаме малчовците да попораснат и тогава ще може да я вземе. Но не ми се иска малките и бебоци да останат на улицата, затова се обръщам с молба към всички, които искат малко сладко кутре нека да ми пишат (може и на facebook - didi tasheva) . Нека да помогнем на сладурчетата да живеят и в хубави и уютни домове. Нека отворим сърцата си за тях. Нека направим добро, нека им дарим любовта си, нека ги спасим от гадния живот на улицат и да ги направим щастливи. Нека всеки, който прояви интерес към малките бебчета да се свърже с мен като пише в темата или във facebook (търсете- didi tasheva).
Благодаря на всички, които ще си направят поне труда да прочетат тази историйка и ..... фай Боже някои да реши да осинови някое от мъничетата.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 September 2010 - 11:21 PM

Рошличка е голяма красавица. Съсъ сигурност и малките ще са намазали от гена :ba_025: Има тема за сайтове за обяви, черен списък на хора, злоупотребяващи с животни, погледнете и им обърнете специаално внимание. Рошличка я кастрирайте като отбие малките, за да няма повече проблеми с кандидат-бездомничета. На малките направете поотделни снимки и им пускайте безумно много обяви, преценете хората много внимателно и избирайте разумно. Успех :ba_025:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   lucky_forever Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 September 2010 - 11:36 AM

Da 6te q kastrirame, za sega ne sam im napravila na malkite otdelni snimki za6otot o6te bqha mn malki i gledah da ne gi pipam mnogo mnogo , no mogo skoro 6te im napravq :) i dano se namerqt dobri stopani

#4 Потребителят е офлайн   lucky_forever Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 September 2010 - 04:04 PM

Вчера бях при Рошличка и малките:) много ми се зарадва като ме видя сладката ми тя:) малчовците спяха много са яки . Следващия път като отида ще се опитам да ги снимам едно по едно и ще ги кача да видите какви са сладурииии :) и дай Боже някой да ги хареса и ...да се задомят бебоците:) за сега е това
Ако някой се заинтересува от мъниците нека пише.

#5 Потребителят е офлайн   lucky_forever Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 September 2010 - 04:18 PM

eto gi 6-te beboka dokolkoto gi vidqh vsi4kite bqha jenski ( po moq precenka:))) ) 7miq bebok taka se be6e navrql v danera 4e mi be6e neposilno da go stigna:) mnogo e sramejlivo qvno :) ama...sledva6tiq pat
vijte gi kolko sa sladki samo :)))

Пишете на кирилица.
мод

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#6 Потребителят е офлайн   lucky_forever Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 September 2010 - 11:56 PM

Едно от бебчетата беще осиновено снощи, а още едно ще отиде утре при своите стопани и свете са мъжаги :) , а в началото на октомври и единствената, пожелана за сега дама ще отиде в новия си дом. Осиновени са 2те светли кученца и едно мъжко тъмничко, значи остават още 4 девойки и красивата им майка, които очакват своите осиновители.
Вчера бяха заведени всичките на ветеринар, бяха обезпаразитени вътрешно и външно. В отлично здраве са и малките и майката и Ви очакват.
Майката е игрива, закачлива, но и послушна, много е внимателна и нежна и към малките и към хората.
Малките девойки...какво да ви кажа за тях те са едни прекрасни дундички, щтъкат вече навсякаде и е голяма веселба с тях .
Помогнете да намерим стопани за това прекрасно семейство. Нека ги направим happy dogs:)

#7 Потребителят е офлайн   lucky_forever Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 September 2010 - 07:16 PM

Днес, когато отидох да нахраня майката и малките... установих , че едно от малките го нямаше:((( изчезнало е търсих наоколо, но няма и следа от нея :(((Аз я наричах Толумбичка и тя щеше да бъде осиновена след седмица от едно прекрасно момиче от София :((( Предполагам , че е взета , защото някой е ходил да ги храни, имаше оставена и нова купичка за вода :((( Надявам се който и да е взел малката Толумбичка да се грижи много добре за нея, тя е едно много сладко бяло бухтесто бебче и заслужава да бъде много обичано и обгрижвано :((( Много ми е мъчно и със сълзи на очи писах на момичето, което искаше да осинови мъника , че...малката я няма и предполагам , че и на нея ще й бъде много гадно , но ... :(((Сега останаха 4 малки тъмни момиченца и красивата им майка. Те продължават да търсят своите стопани и дом.

#8 Потребителят е офлайн   lucky_forever Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 October 2010 - 03:21 PM

Всички малки кученца намериха дом. В момента предстои и псоледното да отиде в новия си дом. Остана само милата им майчица. Моля Ви помогнете да й намерим дом. Тя е страхотно куче, не е много едра, игрива е , много весела, послушна е и обожава да се гушка и да я галят. Когато дадем и последното малко ще кастрираме и ваксинираме Рошличка. Тя заслужава по-добър живот, помогнете й.

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни