Кучето ми направи първи гърч на 02.09.2010(1) ,после на 10.09.(2).От Монтана съм и го заведох при вета ни,но някак си не ми вдъхна доверие,че може да направи нещо,за което да е сигурен, и вчера(14.09) заведохме кучето във Враца.Същата нощ и сутрин пак направи гърчове по 2 един след друг.Във Враца му взеха кръв и всичко му е в норма.Бяхме посъветвани да сменим храната и да се обадим след 20 дни,но днес(15.09) кучето много се влоши.Нощта и сутринта направи гърчове.Обадихме се във Враца и ни казаха да намерим лекарството,обаче ОТКЪДЕ?!Посъветвахме се с ветеринаря ни в Монтана,той също каза,че ни трябва ф-тал,но и че няма никъде.Каза ни,като изходен вариянт на този етап да му вземем тегретол и да му даваме по 1 хапче сутрин и вечер.Посъветвахме се с доктора от Враца и той прие съвета.Сутринта и към 13.00 му дадохме по 1 хапче,но в този период от време направи нови 3 гърча.Мисля вечерта да му дам 3то хапче,пък дано му повлияе!
Като знам,че до преди 10 дена кучето ми си беше ок,а сега всичко се промени.Вкъщи всички сме психясали вече.Нощес не можем да спим,като направи гърч след това му следим всяко трепване...Писна ни да го гледаме толкова безпомощен и нищо да не можем да направим. ;( Къса ми се сърцето!Много го обичаме и искаме отново да живее нормален живот,то дори и на хапчета!Едно е сигурно,ще се борим до край и няма да се откажем от нашия Мечо!
Моля ви,който гледа куче с епилептични припадъци или има информация да ме посъветва откъде мога да закупя този скапан,забранен фенобарбитал!
ПС:Забравих да кажа,че кучето по ирония на съдбата на 10 този месец навърши 1,5г.