Dog.bg Форуми : Намерен пясъчен лабрадор

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Намерен пясъчен лабрадор

#1 Потребителят е офлайн   iglika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 April 2006 - 07:17 PM

Кучето е намерено от полицаите на входа на Българската Национална Телевизия. Разхождало се е в този район. Вероятно отдавна е загубено, не е в добра форма, гладно и изкльощавяло! Иначе е слънчево и дружелюбно!
това е той
Качена снимка
Ето и други негови снимки
ТУК
Много прилича на кучето, което на Коледа беше изгубено в подлеза на Оборище.
Тази вечер ще го дават в новините по канал1 .
Миналия път стопаните му си го намериха чрез форумите, дано сега отново да четат

#2 Потребителят е офлайн   gani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2006 - 07:21 PM

Ако никой не си го вземе в приют ли отива? bl) s)
User's Signature

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   iglika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2006 - 07:36 PM

Не ще му намерим времено дом и ще му търсим семейство!!! Няма да се стигне до приют.

#4 Потребителят е офлайн   iglika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2006 - 09:12 PM

За щастие отново хепи енд! Кучето е същото, стопаните му са си го прибрали и тази нощ ще спи в къщи!!! Пожелавам да не се случва да го губят отново, защото още нямаме техните координати. Иначе след показването на кучето по телезвизията са се появили много псевдо собственици b) b) b)
Обаче кучето все пак е приютено от полицаи, докато не са получили подробно описание от собственика и повода, комплект с нашийника не са го дали!
Благодарим на полицаите с добри сърца и на Албена, която направи снимките на кучето и ни усведоми за случката!!! Благодарим и на БНТ за репортажа в новините!!!
Пожелавам на всички истории със загубени кучета такъв край! r)

#5 Потребителят е офлайн   Andie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2006 - 09:57 AM

Нещо не разбирам. Тук пишете, че на втори е взет от стопаните си, а аз го гледах по телевизията още същата вечер bl) bl) bl)
Как е възможно това? n)

Дано, наистина да са си го прибрали, защото е много хубав! r) w)

Ваша Анди, бебо Теди и кучо ДИК

#6 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 04 April 2006 - 01:54 PM

Ами след репортажа се стекъл народ, между който се появил и собственикът.
Обаче статийката в 24 часа на последна страница говори за Сара, а кучето на снимката ... не ми прилича на женско bl) или нещо ми се привижда ...

#7 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2006 - 01:58 PM

Малко повече по темата има ТУК!
User's Signature

прочети правилата за подписите

#8 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2006 - 06:11 PM

И продължението на темата!
User's Signature

прочети правилата за подписите

#9 Потребителят е офлайн   iglika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 05:58 AM

Клетника отново е на улицата. За трети път, този път май от доста дълго е навън. Отслабнал е, мръсен , по сведения на хора, които живеят в района обикаля от месеци.
Отново нямаме връзка със стопаните, два пъти им го намираме, нито благодариха, нито благоволиха да оставят някакви координати. Според мен те самите не го искат.
Сега Сам - поне знаем името му, търси нови стопани.
В момента кучето е в Бистрица на вила. b) Закарахме го снощи с идеята да бъде поне в двора, но се оказа, че той има много културно поведение в къщата и май ще спи вътре. Обезпаразитихме го - вътрешно, следва къпане и външно обезпаразитяване. След две седмици ще сложим и ваксина и Сам е готов за нов живот!
Кучето е много слънчево и енергично. Търси човешка компания, обича да играе и да се гали, а най-много от всичко обича да яде!
За сега едно момиче ( кандидат студентка) го иска, но още няма позволение от родителите си да го вземе! Така че ще видим!

Качена снимка

#10 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 08:40 AM

bl) bl) bl)
Май началото на тази седмица или миналата беше с мъжа ми минаваме с колата по "Цариградско шосе"и аз щях да си счупя врата да гледам един красив мъжки лабрадор - СЪВСЕМ САМ НА РАЗХОДКА!!! Все чаках да зърна стопанин, ама то си вървеше самичко иси помислих, че сигурно стопанинът се бави някъде. Беше на "Орлов мост" bl) Да не е бил той?

#11 Потребителят е офлайн   iglika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 08:15 PM

Най вероятно е бил той!!! Виждали са го в района на университета,парламента, докторската градина, ул Сан Стефано, Борисовата градина и т.н Вобще известен в района. Стопаните му живеят някъде на Оборище, може ли са да разлепят обяви, или просото да си го потърсят- щяха да го намерят, но ето че е минало доста време. Сега и да си го поискат не съм сигурна дали ще им кажа къде е !

#12 Потребителят е офлайн   algona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2006 - 09:28 PM

Какво красиво животно!И колко е страдало.Много се вълнувам- намери ли дом Сами , или още не е ?Ще го вземе ли момичето? cry2

#13 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 02:01 AM

Има ли възможност да се разбере защо е бил загубен, може би в полза на бъдещите стопани (ако хваща пътя момчето, не е добре..)? Предполагам старите стопани са на чело на проблема, но все пак? bl)

#14 Потребителят е офлайн   iglika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 07:16 AM

И на мен ми се иска да разбера защо три пъти се губи но от бившите му стопани ни вест ни кост. Само мога да гадая - като го гледам как беше зажаднял за човешка компания, едва ли е беглец. Привърза се към Мартин за няколко часа и все го търсеше с поглед къде е. Освен това и слуша, само, като му кажеш Сами и долита като стрела cl) Така че не ми изглежда, като куче, което щипва на някъде, но може пък да е голям женкар.
Първия път версята беше, че детето го е разхождало и го е изгубило, втория път без обяснения. По принцип първия път си го намериха члез форумите, навярно и сега четат. Давам им толеранс около седмица, ако се обадят да поговорим. Ако не освен момичето го иска, искат го и една жена от този форум и едно семейство от Лозенец. Така че Сам ще си има дом!!!

#15 Потребителят е офлайн   Nina_Petrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 11:51 AM

Здравейте Иглика! Може ли да оставите някакви коордиати или телефон за обратна връзка! Имам познати които се интересуват от кучето, а те са много миле и отговорни хора! Обожават животните и имат голям опит в отглеждането на куче!!!

#16 Потребителят е офлайн   marta_p Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2006 - 04:44 PM

Аз вдигам две ръце в подкрепа на някои нови отговорни стопани за Сам. И доколкото прочетох - Не връщайте кучето на старите стопани!!! Те най-малкото не го заслужават. a) Това е гавра с животното. Какво си мислят тия- че като им се прииска куче- хоп- дай да си го приберем от парка. Вече не ни се гледа-айдееее хващай гората, Сам... И пак добре, че кученцето се е справило с живота на улицата. Редовно гледам Animal Planet, това ако беше в Щатите можеха да ги осъдят стопаните за ЖЕСТОКОСТ към животното!!!

#17 Потребителят е офлайн   iglika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2006 - 06:42 PM

Щастлива развръзка за Сам. Кучето е в ръцете на новите си стопани - слънчево, младо момиче на име Габриела и нейният приятел! Сигурна съм, че много ще го обичат и ще се грижат за него. Това са Габи и Сам
Качена снимка

Качена снимка

Желая им заедно много щастие! Благодаря еи на всички, които проявиха интерес и бяха готови да помогнат!!! Дано намерим такова слънчево семейство и за черният Алипи.

#18 Потребителят е офлайн   Gabinka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 17 July 2006 - 08:54 AM

Здравейте и от нас със Сам :) Благодаря за всичко и на теб Иглика и на Мартин! Сбъднахте мечтата ни :)

Сами се чувства много добре,постоянно изследва новия си дом, ту в едната стая ту в другата, ту на прозореца да клюкарства :) На първата си разходка беше доволен и доста слушаше, особено Васил, мен по-малко, защото аз си го глезя, но все пак не проявява лош нрав :) Наистина е много слънчев, а почнешли веднъж да го галиш не ти позволява да спреш :) Първата вечер спа близо до нас и само следеше дали сме там, но след като се наспа (в 6 сутринта) се погрижи и ние да станем.... сигурно си казва "Щом аз не спя и вие няма, а и е време за разходка " :) Събуждането е сладко, облизвате или се качва на леглото и започва да дърпа одеалото, да се бута, да се гали , да мърмори и просто ставаш :) но това хич не е проблем....Много слуша и само търси внимание, а и ние постоянно искаме да е до нас да си играем заедно....При къпането нямаше никакъв проблем, просто душица w) след като излезе от банята падна голяма игра с хавлията, явно си я харесва :) Малко я поскъса но тя си е негова :)

Скоро ще сложа и снимки да му се пордваме всички

Сами, Васил и Габи ви желаят слънчеви дни и много усмивки :)

#19 Потребителят е офлайн   Gabinka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 July 2006 - 10:38 AM

Ето и обещаните снимки :)

http://www.snimka.bg...?album_id=50775

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни