Момиченца кокиченца Софи и Вяра - две черни кученца
Публикувано: 16 February 2011 - 09:24 PM
Публикувано: 16 February 2011 - 10:34 PM

Вяра и Софи са страхотни, но !!! държа да подчертая, за да не заблуждавате аудиторията !!! а именно:
На снимките, където Теу4е ги гушка 2-те, аз държа/подпирам/повдигам дупето на Вяра и помагам за хубавата снимка

Публикувано: 18 February 2011 - 04:59 PM
Публикувано: 18 February 2011 - 10:19 PM
Chupacabra, в 16 February 2011 - 08:29 PM, написа:
Ех,ама те са толкова различни!Още от деня, в който ги намерих и им измислих имената ги различавам безпогрешно.А сега са просто ужасно различни.Вяра има страхотна гъста козина и прави нещо като грива.Софи е гладичка и с по-остра муцунка.Ама и двете са черни

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 18 February 2011 - 10:50 PM
Ама, все пак това са си твойте перлички х)) Как няма да ги разпознаваш.

Публикувано: 19 February 2011 - 03:35 AM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 February 2011 - 12:01 AM

Искам да благодаря специално на bonboni, която подари за Софи и Вяра 10кг кучешка храна.Благодаря ти от сърце,никога няма да забравя този жест

Преди няколко дни имаше предложение от Соня Митрева едното кученце(Софи) да замине за Германия в приемен дом.Пътуването трябваше да е тази събота.Отказах,защото ми се стори странно новото условие-попечителите да не присъстват на изпращането на кучетата си.Гледам ги от почти 6 месеца и макар да не са ми в къщата се привързах много към тях.Раздялата ще е трудна и тъжна,но не е редно и не искам да я пропусна.

In memoriam

Публикувано: 21 February 2011 - 01:05 PM

Какво от това, че си платила вече над 1500лв. за хотел и над 100лева за други разходи, че вече на няколко пъти-аха да тръгнат и все не тръгват! Я споко!

Така Митрева ще е спокойна, че няма да си мушнала някое писъмце в паспорта на кучето с надеждата за обратна връзка и ще може да го махне навреме!

Публикувано: 21 February 2011 - 02:21 PM
Нека не коментираме повече това в темата на Софи и Вяра.

In memoriam

Публикувано: 21 February 2011 - 03:28 PM

Публикувано: 21 February 2011 - 04:45 PM
carrie, в 21 February 2011 - 02:33 PM, написа:

Да,тъжно ще е наистина.Но не съм оптимист,че може да се ги вземе някой и двете.По-важно е да имат дом и ще съм щастлива от това,защото са прекрасни!!!

In memoriam

Публикувано: 23 February 2011 - 05:36 PM
Да, наистина имах едно незаето място за кученце до 7 месечна възраст и предложих на Соня да попита Теди дали би искала да изпрати едно от нейните. Аз също предпочитам да бъдат осиновявани едновременно кученца, които са живяли до този момент заедно, но тъй като я имаше тази възможност предпочетох попечителя да прецени дали да пусне едното кученце да пътува или не. Също така имах намерение там на място – в Германия да говоря отново за Вяра и да настоявам да я вземат и нея и евентуално да я изпратим допълнително. Също така изискването да не идват попечители беше мое, а не на Соня и то само за транспорта в неделя – хората, на които им се е налагало да организират транспорт знаят, че понякога трябва да се съобразяваш с доста изисквания дори и на човека чийто бус ползваш. Също така знаят, че нещата около транспорта се променят постоянно и в движение – така, че от мен в крайна сметка се искаше всички кученца до 7 месечна възраст (в това число и Софи, ако я бяха пуснали) да пътуват с мен т.е. да тръгнат в събота ... предполагам, че никой от попечителите не може да каже, че съм му забранила да дойде да изпрати животинката си в събота, както и да сложи писмо прикрепено към документите му ... условието Норт и Соня да заведат те животните без попечители беше единствено за неделния транспорт. Както и да е ... никой не е карал насила някого да дава животно и аз приех съвсем нормално отказа на Теди и никога не би ми хрумнало дори да попитам защо е преценила така - това е нейно право и аз го приемам. Понякога има условия и всеки има право да ги приеме или не.
Публикувано: 23 February 2011 - 05:47 PM
Вярно е също и че предпочитам да са заедно,но не това беше водещото в случая.
Благодаря ти за всички усилия,оценявам го!

Ще помоля всички повече да не обсъждаме това тук.

In memoriam