Момиченца кокиченца Софи и Вяра - две черни кученца
Публикувано: 25 September 2010 - 08:39 AM
Моля ви,разпитвайте близки и приятели,ако някой е съгласен да им се посвети за месец.Много по-добре ще е за тях да са вътре,от колкото навън,макар и на безопасно място.
In memoriam
За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 25 September 2010 - 12:30 PM
Иначе крис е голямо говедо от яд, постоянно ми пикае пред вратата, никакво бащинско чувство в него
За месец ли? Мислих, че скоро пътуват :S За съжаление ме чака една ужасно натоварена седмица и няма да мога абсолютно никакво внимание да им обърна и не ми се иска да останат гладни и жадни по цял ден, затворени в банята
Beauty always comes with Dark Thoughts!
Публикувано: 26 September 2010 - 10:28 AM
In memoriam
Публикувано: 26 September 2010 - 01:02 PM
Надявам се Софи и Вяра да са на новото място. В случай, че някой реши да ги вземе на топло, вярвам, че няма да създават неприятности и ще носят само усмивки х))
И малко миризливи акита .
Публикувано: 26 September 2010 - 03:20 PM
Punky,благодаря ти страшно много за грижите!
In memoriam
Публикувано: 27 September 2010 - 11:08 PM
Публикувано: 10 October 2010 - 05:25 PM
In memoriam
Публикувано: 10 October 2010 - 07:33 PM
Публикувано: 23 October 2010 - 09:29 PM
In memoriam
Публикувано: 14 November 2010 - 07:55 PM
Много благодаря на Евгени за всичко!
Ето малко снимки,едва успях да направя две три читави,защото те не се спират.
А,да,забележете ушите на Софи,просто щях да падна като я видях!
In memoriam
Публикувано: 28 November 2010 - 12:32 AM
Очаква се да заминат съвсем скоро,може би още този петък.Лошото е,че никак не е сигурно.
Punky може да ги гледа до понеделник,ако до утре обаче не се появи фея спасителка за тях(или феи,защото може и да ги разделим,само и само да имат временен дом)ще трябва да ги настаня на хотел в Суходол.Предупреждавам,че са доста палави,нещо като Макс и Мориц,но в женски вариант Купила съм им нови купички,нашийници и храна.Ако някой се съгласи да ги вземе ще поема изцяло разходите за храната.Ако не имам огромната молба,ако някой има възможност утре да ни закара с девойките до Суходол.Ще бъда много благодарна!
Благодаря много на Евгени и Punky за всичко!!!
P.S.Разбира се,ще си платя за бензина от кв.Лозенец до Суходол!
In memoriam
Публикувано: 28 November 2010 - 05:06 PM
Искам да благодаря безкрайно много на няколко човека,които днес ми помогнаха и без които нямаше да се справя:Pumky, която ги гледа изминалата нощ и ги изкъпа,а също така осигури и финансовата част от престоя им в Суходол.Благодаря ти от сърце!!!
PURSY, която ме взе днес от клиниката,закара ме да вземем малките,после до Суходол и накрая в къщи!Благодаря ти много
Mamiha и Mrtn,които ми дадоха на заем клетка,достатъчно голяма,за да събере двете моми и на всичкото отгоре ми я донесоха супер експресно!Благодаря ви!!! (по една целувка за всеки)
И така,девойките имат кожен проблем,момичето от хотела ще ги маже с два вида лекарства,които занесох.Отказах се от нашийниците и ги смених за нагръдници,ще им ги слагам преди всяко извеждане,защото като си играят и могат да ги изядат.Така ме посъветва Митко и мисля да го послушам В четвъртък и петък са ми почивните дни,тогава ще ходя при момичетата,ще им поставя трета ваксина и ще се опитам да ги разходя.Дано да е по-хубаво времето,за да мога да поседя повече при тях.
Това е за сега,благодаря много още веднъж на всички!!!
In memoriam
Публикувано: 02 December 2010 - 05:51 PM
Пак ще помоля за времен дом за тях,дори поотделно.Не е въпроса в плащането на хотела,а в това,че те искат внимание,което не могат да получат там.Рискът да подивеят е голям(аз разбира се ще се старая да ходя възможно най-често при тях,за да не допусна да се случи това).Толкова бързо свикнаха с нагръдниците,умни са и са много игриви.Кожното им заболяване се оправя,хората от хотела ги мажат с нещата,които купих за тях.
Качвам клипче и няколко снимки от днес(доста е трудно да се снимат,скачат като бълхи).
За да ги различавате-Софи е със син нагръдник,а Вяра с червен.
In memoriam