Каква порода е моето куче ?
Публикувано: 02 September 2009 - 11:12 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 02 September 2009 - 11:26 AM

Публикувано: 02 September 2009 - 03:18 PM

Публикувано: 15 September 2009 - 10:45 AM

Ставаше въпрос за майка кокер и татко териер... Така че не е необходимо да се представят чистопородни пинчери в тази тема.
А кучето е много сладко! Определено има нещо ловно в него...
Имаш ли актуални снимки?
Важното е да си го обичате и гледате! Породата е без значение

Публикувано: 30 September 2009 - 05:10 PM

Това, че твоето е чистокръвно и си го глезиш в къщи а другото е било на улицата не прави никаква разлиак. И двете са кучовци. Полага им се еднаква обич!
П.С. Не се обиждай

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 30 September 2009 - 06:23 PM
Можете ли да ми кажете каква порода или кръстоска е моето куче? В момента е на 7 месеца, тежи 15кг, женско е...
Не знам каква порода има в него обаче ме разби с тези сладки уши!За пръв път виждам толкова големи изправени уши!Кучето ти е супер сладур.

Публикувано: 30 September 2009 - 06:42 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 30 September 2009 - 07:02 PM
Публикувано: 30 September 2009 - 08:07 PM

Да супер готско е :) Може да има предци зайчета за ушите и далматинец за петънцата :)
Много е хубава,каква физиономийка има само :)
Публикувано: 01 October 2009 - 09:38 AM

Търсих в интернет и попднах на породата Ибиса хрътка и много ми заприлича на мойто

Публикувано: 01 October 2009 - 09:52 AM
Само че твоето повече ми харесва! Страшни уши, наистина!

Публикувано: 04 October 2009 - 01:52 PM

Ами там от където си го купил/а или взел/а не ти ли казаха каква порода е ???