Каква порода е моето куче ?
Публикувано: 01 April 2014 - 12:10 PM
Аууу хубавец
Малко прилича на нашия като малък , но е с по-меки черти на муцуната :) Със здраве да си го гледате хубавеца

I must not fear...Fear is the mind-killer... Fear is the little-death that brings total obliteration...
I will face my fear... I will permit it to pass over me and through me... And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path...Where the fear has gone there will be nothing...Only I will remain.

Публикувано: 01 April 2014 - 12:51 PM

I must not fear...Fear is the mind-killer... Fear is the little-death that brings total obliteration...
I will face my fear... I will permit it to pass over me and through me... And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path...Where the fear has gone there will be nothing...Only I will remain.

Публикувано: 01 April 2014 - 01:57 PM
Публикувано: 29 June 2014 - 04:53 PM
И така,Здравейте,значи това е моето кученце Рота,продадаха ми го за ротвайлерче,НО има бяло на гърдите.Вземах от хора които имаха мъжки и женски ротваилери.Според вас какво е,продадаха ми го за 150 лева,не съм заради парите но искам да чуя мненията ви,четах,че петната изчезват но моето е вече на 50 дена и мисля,че е твърде голямо петното за да се изчисти.

"Само когато последното дърво е загинало, последната река е отровена и последната риба е уловена, ще осъзнаем, че не можем да ядем пари.” - индианска поговорка ;)
Публикувано: 29 June 2014 - 05:11 PM
ами питах бе,жената ми показа двата рота и каза "еи ги е родителите кво друго да ти покажа"
а дали ще се махне петното

"Само когато последното дърво е загинало, последната река е отровена и последната риба е уловена, ще осъзнаем, че не можем да ядем пари.” - индианска поговорка ;)
Публикувано: 29 June 2014 - 05:16 PM
Ротче или не, с петно или без, като си дал толкова ,,много" пари, ще си го гледаш каквото е! Аз пък дадох 50лв. за моя ,,кокер" и от една година чакам да му порасте кокерска козина, ама Ц! Та, гледам си го и си го обичам, щото и аз като тебе първо си взех куче, а после седнах да питам и да чета! Сори, не се заяждам, това е грозната истина!
Публикувано: 03 November 2014 - 08:25 PM
Леко прилича на НОК,но не очаквай чудеса.Гледай го,радвай му се такова каквото е независимо каква визия ще има като порасне.
Сладур е голям
Сладур е голям