Непризнати породи кучета
Публикувано: 13 January 2010 - 11:23 AM
На първата страница засичам че хъскитата не били признати ?
Американският булдог също
Питбула също
вярно ли е това ?

Американският булдог също

Питбула също

вярно ли е това ?
Публикувано: 05 July 2010 - 11:55 AM
Здравейте на всички, бих искала да попитам нещо което ме интересува от известно време.
Всички тези породи който не са приети от FCI могат ли да ходят по изложби, може ли да има развъдници за тях, и ако да, как точно става да регистрираш развъдник на неприета порода от FCI, и да можеш да изкарваш родословия, тук в България . Ако някой може да ми отговри ще бъда адски благодарна...
Всички тези породи който не са приети от FCI могат ли да ходят по изложби, може ли да има развъдници за тях, и ако да, как точно става да регистрираш развъдник на неприета порода от FCI, и да можеш да изкарваш родословия, тук в България . Ако някой може да ми отговри ще бъда адски благодарна...
Публикувано: 28 July 2010 - 11:42 AM
Да,мен също ме интересува това и още няколко въпроса:
1.Трябва ли разрешение от някъде,за да правиш експерименти и да си създадеш нова порода?
2.Ако аджеба стане породата къде какво се прави,за да се приеме от FCI ?
3.Можеш ли да си направиш развъдник за такава порода преди да е одобрена и ако да-как става?
4.Така порода може ли да има родословие?
Dianka_ , за изложбите си мисля,че щом породата не е официална можеш да ходиш по изложби, но на безпородни кучета.
Извинявайте,малко копирах въпросите на Dianka_ ,но мисля,че така ще е по-лесно да се отговори.
Много ви се моля,ако някой знае да отговори.
1.Трябва ли разрешение от някъде,за да правиш експерименти и да си създадеш нова порода?
2.Ако аджеба стане породата къде какво се прави,за да се приеме от FCI ?
3.Можеш ли да си направиш развъдник за такава порода преди да е одобрена и ако да-как става?
4.Така порода може ли да има родословие?
Dianka_ , за изложбите си мисля,че щом породата не е официална можеш да ходиш по изложби, но на безпородни кучета.
Извинявайте,малко копирах въпросите на Dianka_ ,но мисля,че така ще е по-лесно да се отговори.

Много ви се моля,ако някой знае да отговори.

If you want to touch Me - touch the sun,
if you want to catch Me - catch the wind,
if you want to smell Me - smell the blood,
if you want to kill Me - kill the death,
if you want to live - be Me...
Публикувано: 28 July 2010 - 11:42 AM
............
Това мнение е редактирано от -Selene-: 28 July 2010 - 11:42 AM

If you want to touch Me - touch the sun,
if you want to catch Me - catch the wind,
if you want to smell Me - smell the blood,
if you want to kill Me - kill the death,
if you want to live - be Me...
Публикувано: 13 April 2012 - 08:46 AM
Да видим сега каква тема ще стане

Публикувано: 13 April 2012 - 01:46 PM
НЕочаквам да стане голяма тема ,това е начинание.Незнам дали ще оставя детето си в компания на вьлк -куче .Но като прегледах нета ,само добри отзиви.Не всички разбират рускй ,но казват че издържливость и обоняние нпри тях позаострено от кучета и затова поценни.Само че немогат да лаят ,но много лесни в дресура и управляеми .
Публикувано: 13 April 2012 - 07:50 PM
Все пак така именно е започнало формирането на нашата порода Чехословашки вълчак.
Гледал съм и някои други клипчета именно от Пермския институт.
Гледал съм и някои други клипчета именно от Пермския институт.