Спешно! малко кученце, блъснато от кола в Пловдив
Публикувано: 07 October 2010 - 03:05 PM
Здравейте, да припомня отново за Рита, кученцето, което жестоко пострада и се бори, за да заживее нов живот. Тя продължава да търси своите стопани, при които спокойно да се възстанови след сполетяното и даде своята любов. А тя е едно много любвеобилно и сладко момиченце, което заслужава да получи своя дом....
Не исках точно сега да пиша за това, но се налага. Приходите, по справка от днес- 10,16ч. и приложена като сканирано копие към този отговор, са :
на 30.09.2010 г. - 70 лв - Миленка - Mil_ и Мissi,
50 лв от Sangrea8, дадени на ръка в Клиниката,
на 05.10-2010г. -90 лв от Миленка - Mil_.
До момента не е получен превод от 50лв. , обещан от Пловдивчанка- коренячка.
Парите за операцията все още не достигат и моля, всеки, който има възможност, макар и с малко да помогне.Рита ще я изписват в началото на следващата седмица и сумата трябва да бъде платена.
Не исках точно сега да пиша за това, но се налага. Приходите, по справка от днес- 10,16ч. и приложена като сканирано копие към този отговор, са :
на 30.09.2010 г. - 70 лв - Миленка - Mil_ и Мissi,
50 лв от Sangrea8, дадени на ръка в Клиниката,
на 05.10-2010г. -90 лв от Миленка - Mil_.
До момента не е получен превод от 50лв. , обещан от Пловдивчанка- коренячка.
Парите за операцията все още не достигат и моля, всеки, който има възможност, макар и с малко да помогне.Рита ще я изписват в началото на следващата седмица и сумата трябва да бъде платена.
Прикачени файлове
-
Справка1.tif (194.12K)
Брой сваляния: 64
Публикувано: 07 October 2010 - 04:46 PM
Ама и аз съм много разсеяна
и забравих да пиша, кой изпраща парички към Банковата сметка на форума. С много благодарности към дарителите от сметката във форума , които към този момент са:
956. Надежда П. : 20 лв.
957. Карина М. : 50 лв.
958. Весела Г. : 20 лв.
50 лв. от фонд спешни са носочени за операцията / резервни пари/
Правя уговорката, че това са данни от извлеченията към 01.10.2010г. , публикувани във форума. Веселушка също ми писа, че е изпратила 20 лв. Предполагам, че има и още пратени пари, но ще разберем това от mil_, когато ги публикува.

956. Надежда П. : 20 лв.
957. Карина М. : 50 лв.
958. Весела Г. : 20 лв.
50 лв. от фонд спешни са носочени за операцията / резервни пари/
Правя уговорката, че това са данни от извлеченията към 01.10.2010г. , публикувани във форума. Веселушка също ми писа, че е изпратила 20 лв. Предполагам, че има и още пратени пари, но ще разберем това от mil_, когато ги публикува.
Публикувано: 07 October 2010 - 06:50 PM
Цената за операцията си е същата- 300лв. и 27лв- другите разходи по нея- храна и път. Общо 327лв. За съжаление, са събрани 190лв, останалите още се търсят. И то спешно, защото в началото на седмицата трябва да се плати.
Търси се и приемен или постоянен дом за Рита. Затова моля още веднъж, който може да помага.
Търси се и приемен или постоянен дом за Рита. Затова моля още веднъж, който може да помага.
Публикувано: 09 October 2010 - 06:51 PM
Да се помолим малката шушинка напълно да се възстанови и да си намери своите стопани, по- бързо
, защото в началото на следващата седмица ще я изписват, а тя все още си няма дом
Чакаме отговорни стопани...
Парите- 50лв, от Милка Миленова са получиха, а от Миленка от Банковата сметка на форума получих лично съобщение, че са преведени още 20лв., дарени от Vanyan, за което им благодарим.
Не достигат още 67лв за операцията. Моля, всички , които имат възможност, да подпомогнат да се плати лечението на Рита, сумата не е голяма, новсе още не можем да я съберем. А времето е кратко- до началото на другата седмица.
Благодаря предварително.

Парите- 50лв, от Милка Миленова са получиха, а от Миленка от Банковата сметка на форума получих лично съобщение, че са преведени още 20лв., дарени от Vanyan, за което им благодарим.
Не достигат още 67лв за операцията. Моля, всички , които имат възможност, да подпомогнат да се плати лечението на Рита, сумата не е голяма, новсе още не можем да я съберем. А времето е кратко- до началото на другата седмица.
Благодаря предварително.
Публикувано: 10 October 2010 - 07:25 PM
Нашата Рита ще я изписват вторник или сряда, това допълнително ще бъде уточнено с доц. Паскалев. Той също обеща и да се търси възможност момичето да бъде ваксинирано. Така, че малката ще бъде готова за своите стопани, който все още не са намерени. Търси се постоянен или временен дом. Спешно!
Ако някой има път от Стара Загора до Пловдив във вторник или сряда и има малко местенце в колата си, моля да ми пише на лични или отговори по темата, защото се издирва транспорт за малката дама. Ще е необходимо само да се вземе и доведе до Пловдив. Всички разплащания и подробности ще са предварително уредени. Това би ме улеснило страшно много, защото ходя на работа и ми е много трудно да си взимам отпуск.
Отделно от това не достигат 67лв. за операцията, която все още не е платена. Моля, който има възможност, макар и с малко да помогне. Остана малко.
Ако някой има път от Стара Загора до Пловдив във вторник или сряда и има малко местенце в колата си, моля да ми пише на лични или отговори по темата, защото се издирва транспорт за малката дама. Ще е необходимо само да се вземе и доведе до Пловдив. Всички разплащания и подробности ще са предварително уредени. Това би ме улеснило страшно много, защото ходя на работа и ми е много трудно да си взимам отпуск.
Отделно от това не достигат 67лв. за операцията, която все още не е платена. Моля, който има възможност, макар и с малко да помогне. Остана малко.
Публикувано: 11 October 2010 - 07:10 PM
Утре по обяд ще вземeм със Sangrea8 Рита от Клиниката. Тя все още няма дори кандидат - стопани. Галчето от форума, от Брестник ми писа, че в краен случай би я прибрала, тъй като има още доста животни, за които полага грижи. Затова предполагам, че поне на първо време Рита ще бъде при нея, но ще продължаваме да търсим дом.
Отделно от това, не се събраха парите за операцията. Остават още 67 лева, без пътните разходи за утре. Моля, помагайте!!
Отделно от това, не се събраха парите за операцията. Остават още 67 лева, без пътните разходи за утре. Моля, помагайте!!
Публикувано: 12 October 2010 - 04:50 PM
Радостни новини от нас
Взехме Рита от Клиниката по обяд и я настанихме временно при Галчето от Брестник, докато търсим приемен или постоянен дом, може и в чужбина. Да ни е жива и здрава Галчето и да помага, когато може, а и ние на нея. Ще я помоля, ако и каквато нужда има да ни пише.
Доцентът е оптимист за оздравяването на Рита. Но това ще продължи още известно време. Пред нас тя направи несигурно няколко крачки, като си стъпваше и на болното краче. Направо да се разплачеш. Такова вълнение се изпитва рядко. Направо си е едно мъжко момиче, с изключителна воля за живот, мило и любвеобилно същевременно. Тя се държа геройски и по пътя, който беше нелек и дълъг.
Дотук направихме заедно много крачки, но предстои най- важната за момента. А тя е да намерим постоянен дом с грижовни стопани, които да дадат обичта си и да получат нейната огромна любов. Сигурна съм, че това ще стане.....

Взехме Рита от Клиниката по обяд и я настанихме временно при Галчето от Брестник, докато търсим приемен или постоянен дом, може и в чужбина. Да ни е жива и здрава Галчето и да помага, когато може, а и ние на нея. Ще я помоля, ако и каквато нужда има да ни пише.
Доцентът е оптимист за оздравяването на Рита. Но това ще продължи още известно време. Пред нас тя направи несигурно няколко крачки, като си стъпваше и на болното краче. Направо да се разплачеш. Такова вълнение се изпитва рядко. Направо си е едно мъжко момиче, с изключителна воля за живот, мило и любвеобилно същевременно. Тя се държа геройски и по пътя, който беше нелек и дълъг.
Дотук направихме заедно много крачки, но предстои най- важната за момента. А тя е да намерим постоянен дом с грижовни стопани, които да дадат обичта си и да получат нейната огромна любов. Сигурна съм, че това ще стане.....
Публикувано: 13 October 2010 - 08:20 AM
lily5 благодаря за вниманието.Рита засега си има всичко.Чипа и ваксините ще й ги оправя.По-нататък ще имам нужда от помощ по социализирането й.Всяко кученце се нуждае от специално внимание и време за него.Като знам какво постигна със Сара и Йеспър,с удоволствие бих те поканила да ни гостуваш,когато можеш.
Публикувано: 13 October 2010 - 09:50 AM
пак да напомня за Рита ,че доцента каза в никакъв случай да не залежава ,и за сега поне 10 дни да не си играе с други кучета
трябва да се разхожда ,да не стои само в лкетката
и вероятно да се храни с повече мляко сирене -храни съдържащи калций
препоръча се да де се ограничава в разходките
изобщо много мило животинче
трябва да се разхожда ,да не стои само в лкетката
и вероятно да се храни с повече мляко сирене -храни съдържащи калций
препоръча се да де се ограничава в разходките
изобщо много мило животинче