Тя е тръгнала за натам,ще се обади да каже дали е нашето момиче и дали са я хванали.
Рошка спешно търси подслон
Публикувано: 21 October 2010 - 06:41 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 21 October 2010 - 07:46 PM
Горката, дано да спрат изпитанията и да случи на хора, тези направо ги отписвам!

Кучето е единственото същество, което обича теб повече, отколкото себе си.
Публикувано: 21 October 2010 - 07:47 PM
Прекарала е 4 дена навън,оцеляла е,дано занапред да я чака само хубав живот.
Вече е на топло,била е много изплашена,мокра и мръсна,скимтяла като я пипнеш за лапичката...Утре ще я водят на ветеринар.Може и да е понастинала,а и сигурно е гладувала,милата...
Сега се връщаме пак на изходна позиция.Уговорката за обучение при Галя остава в сила,пак търсим превоз до там.Наближава уикенда,ако някой мисли да пътува в тази посока и няма нищо против кучешка компания ще сме много благодарни.Осигуряваме транспортна клетка ако е необходима,можем да помогнем и за бензина.
Публикувано: 21 October 2010 - 08:03 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 21 October 2010 - 08:25 PM
Не съм много наясно с кварталите в София но доколкото разбирам не е намерена близо до мястото където се е изгубила и ако не бяха всички тези обяви и разпространени съобщения в Интернет едва ли щеше да се намери Рошенка.Предполагам,че човека който я е открил е разбрал за нея именно от тези обяви.
Страшни сте !!!
Публикувано: 21 October 2010 - 10:38 PM
Честно казано, почти не ми се вярваше, че ще се намери!
Дано вече само хубави неща се случват на Рошка.
Публикувано: 22 October 2010 - 12:48 AM

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 22 October 2010 - 10:02 AM
Публикувано: 22 October 2010 - 12:52 PM
Zonker, в 21 October 2010 - 10:53 PM, написа:
Милото то,голям преход е било.Дано никога вече не се повтаря да се скита самичка.
Публикувано: 22 October 2010 - 04:28 PM
Публикувано: 22 October 2010 - 04:54 PM
Цитат
И аз така.....Дано не е нещо сериозно с крачето.Милата....какво ли и е минало през главата....

Вход

Горе
Цитиране +