Рошка обаче не ме позна,ама съвсем не ме позна,дори проблясък не видях че си спомня коя съм.И по-добре,не и трябва да помни онзи живот,дано да е безвъзвратно изтрит от съзнанието и.Аз обаче няма да я забравя никога,милата Ушатка,както няма да забравя колко ми помогнахте за нея,приятели
Рошка спешно търси подслон
Публикувано: 28 February 2011 - 03:35 AM
Рошка обаче не ме позна,ама съвсем не ме позна,дори проблясък не видях че си спомня коя съм.И по-добре,не и трябва да помни онзи живот,дано да е безвъзвратно изтрит от съзнанието и.Аз обаче няма да я забравя никога,милата Ушатка,както няма да забравя колко ми помогнахте за нея,приятели
Публикувано: 28 February 2011 - 12:06 PM
чери1, в 28 February 2011 - 01:40 AM, написа:
Рошка обаче не ме позна,ама съвсем не ме позна,дори проблясък не видях че си спомня коя съм.
Не може да не те е познала, изключено е това. По-скоро си е казала "Ау, тази Чери идва де ме отведе пак в Благоевград и да ме пусне на улицата! Я по-добре да се направя, че не я познавам, така може и тя да не се сети коя съм"
Майтапа настрана, със сигурност те е познала. А защо не го е показала - кучешките психолози да кажат
Публикувано: 28 February 2011 - 02:46 PM
Може би защото тук Рошка не се доверяваше на хората,включително и на мен ,за месеци бяхме напреднали до степен плахо да взима храна от ръката ми,а повярвайте-това си беше напредък на фона на първоначалното и състояние,когато беше проблем дори да успееш да и дадеш храница.И когато ми се довери я излових и последваха мизериите дето и се случиха докато отиде при Галя.За Рошка Галя и Владо са нейното семейство и хората които обича,но за мен тя си е "моето" куче,нищо че не ме позна.
Публикувано: 28 February 2011 - 04:27 PM
Публикувано: 07 March 2011 - 09:03 PM
и за Галя, която и показа истинското щастие за едно куче в живота му с хората.
Такава разкошотия тая Рошка, хора ли сме, че изпускаме такива кучета...

Кучето е единственото същество, което обича теб повече, отколкото себе си.
Публикувано: 08 March 2011 - 06:14 AM
Кони от "Заедно"
Тази сутрин станах рано-рано, за да я проверя как е - стаята е чиста, изведох я пак на повод, свърши си всичко бързо-бързо и се прибра.
Моите кучета я посръмжаха, от нея - никаква реакция.
Когато я галя, се вижда, че й е приятно, но не нахалства, но то всъщност в началото всички са така
А сега за всички фенове на Рошка, най-вече за Галя и Чери, малко снимки:
Публикувано: 08 March 2011 - 10:22 AM
Публикувано: 08 March 2011 - 10:39 AM
Всичко най-най!
Публикувано: 08 March 2011 - 10:58 AM
чери1, в 08 March 2011 - 08:22 AM, написа:
+1
Публикувано: 08 March 2011 - 02:42 PM
Мърфи, наистина някой много ще й се радва в чужбина, със сигурност ще оценят какво съкровище имат до себе си.
Успех на милото момиче, тя ще се справи с поредното преместване, нали е за добро!
Публикувано: 08 March 2011 - 07:12 PM
А има ли си вече осиновители в чужбина?

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 08 March 2011 - 09:14 PM
Няма нищо смущаващо, това е практика в нормалните държави.
Това го копирах от поста си в темата за пловдивските кучета.
Само да добавя, че колкото едно куче е по-дребно и по-космато, по-бързо го осиновяват. А ако е и мило като Рошка, която вече по паспорт е Тоска, то тогава наистина проблемът е само кой от кандидатите да бъде предпочетен.
Публикувано: 11 March 2011 - 07:59 PM
roryB, в 09 March 2011 - 07:48 AM, написа:
Сигурна съм,че ще се намерят взаимно.Между другото рошавото съкровище е пристигнало,така че темата е за хубавия раздел.А за теб,Чери е моето огомно благодаря,че подаде ръка на това момиче и тя пое по своя щастлив път.Благодаря на nort2005,че помогна това да се случи,както и на всички съпричастни към съдбата на това кученце.
Публикувано: 11 March 2011 - 09:33 PM
С една дума, още първия ден Рошка е била забелязана и оценена по достойнство. Никой не е и коментирал това, че накуцва с едното краче.
Публикувано: 12 March 2011 - 12:21 AM
Господ здраве да й дава

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

Вход

Горе
Цитиране +