Рошка спешно търси подслон
Публикувано: 18 October 2010 - 11:23 AM
И ако се намери, моля, не им го връщайте на тези хора. Що за безотговорно отношение, улично куче да се извежда без повод? Това си граниче с тъпоумие :(

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 18 October 2010 - 12:24 PM
Публикувано: 18 October 2010 - 01:34 PM
sangrea8, в 18 October 2010 - 12:29 PM, написа:
да не се върне там от където е тръгнала, строеж беше мисля
Няма начин да се върне защото строежа е в Благоевград.Най-вероятно се сгушила някъде,тя е плаха.
Има розова каишка и кърпа на врата.Предала съм я на хората оборудвана с нашийник и повод.
Някой има ли възможност да налепи хартиени обяви в околността,не вярвам да се отдалечи много.Дано не пострада,милото

Публикувано: 18 October 2010 - 01:40 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 18 October 2010 - 03:58 PM
Чери, не се отчайвай, вярвяй че ще се намери, просто силно вярвай. Знам какво ти е защото съм го изживяла. Много ми е мъчно.
Публикувано: 18 October 2010 - 04:12 PM
Ако има някой от тези квартали нека също да се оглежда за нея.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 18 October 2010 - 07:52 PM

Публикувано: 18 October 2010 - 08:24 PM
Публикувано: 18 October 2010 - 08:54 PM
Може и да са били добронамерени хората, но е тъпо и безотговорно да извеждаш такова куче без повод.
Дано има късмет душицата...

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 18 October 2010 - 09:26 PM
Утре пак ще правя същото,не мога да се включа лично в издирването и това направо ме ме убива.
Моля ви ,който може нека отпечата обявата и да я залепи по пътя си,по спирките...дори и да не е съвсем в тази посока.Може пък да се окаже че натам е тръгнала кучинка.Оглеждайте се за Рошка,питайте кучкарите като разхождата любимците си дали не са виждали рошавко куче с розова кърпа на врата.
И стискайте палци да се намери момичето,и да е жива и здрава.
Благодаря на всички дето се отзоваха днес и обикаляха да я търсят

Публикувано: 18 October 2010 - 11:16 PM
Да знаеш, че от сърце се моля утре Рошка да се намери! Предполагам само колко ти е тежко в момента, кураж!
Публикувано: 18 October 2010 - 11:18 PM
Ще разпечатам обяви и ще разлепя! Ще тръгна с бебето и кучето и кучешки бисквитки пеша с количката утре, ще я потърсим! Дано не вали утре силно!
Чери, не се шашкай толкова, тя все пак е била навън и е наясно как се оцелява, жилави са тия кучовци, борят се, заслужават happy end!
Публикувано: 18 October 2010 - 11:36 PM
Публикувано: 19 October 2010 - 10:13 AM
Чудих се дали да спамя,знам че не сте забравили за Рошка,но не устоях да не подигна темичката и.Иде ми да и закача (на темата)една червена лампичка,иде ми да крещя "не е честно да изчезне,не е честно!!!! Та нали вече я виждах в мислите си при Галя,как така изведнъж се сринаха всичките ми мечти за нея...
Дръж се Рошка,ти успя да оцелееш в гората,със счупено краче,а ето че ти било писано да се учиш да оцеляваш и в големия град.
Публикувано: 19 October 2010 - 10:36 AM
Вероятно не е там вече.
Според мен не бива само там да се обикаля, а да се включат и съседните квартали.
Жената, която я осинови ми писа, че не са разлепяли обяви, защото нямат принтер и чак в четвъртък ще могат да разлепят.
Така че всяка разлепена обява от хора, които живеят на близо ще е от полза.