Фредерик, блъснат от кола, има нужда от нас мъжко кученце от Варна
Публикувано: 04 January 2012 - 10:28 PM
Идват си годините и си заминават, а така и никой никой не поиска милото ми момче. Не знам аз ли не го представям добре, защо така се получава, той наиситна е невероятно куче, толкова е мил и любвообилен, има такива мили очи, толкова преживя, много много ми е тъжно, че не успявам да му намеря дом

Публикувано: 09 January 2012 - 04:36 PM
Днес седейки си реших, че може би с моите негативни мисли, правя така че Фреденцето ми да не е желано. Та аз още щом го вадих от кучкарника, си помислх "О той е голям, обикновен, никой няма да го иска" Е от днес казвам край и започвам да мисля положително, стига вече с това, че няма късмет, та как да няма.
Момчето ми имаше невероятния късмет да бъде забелязан, да се възстанови напълно и да си има приемен дом в който много да го обичат. Вече съм убедена и силно вярвам, че и за него ще се намери страхотно семейство, защото той го заслужава, защото той знае как да обича и как да те направи щастлив. А относно това, че някога съм решила, че той е "обикновен" ми идва публично да се линчувам. Фреди е невероятен симпатяга и чаровник, с много мило излъчване разкриващо неговата същност, с невероятно изразителни очи, достигащи дълбоко в сърцето ти.
Фредерик Жолио Кюри, Фреденцето, Фредко, Фреди, Кикеричка, Кикенцето, Кико - това са всичките имена на моето момче, днес изреждайки ги така забелязвам, че са цели 7, а както всички знаем 7 е щастливо число.
Съвесем скоро обещавам нови снимки на момчето
Момчето ми имаше невероятния късмет да бъде забелязан, да се възстанови напълно и да си има приемен дом в който много да го обичат. Вече съм убедена и силно вярвам, че и за него ще се намери страхотно семейство, защото той го заслужава, защото той знае как да обича и как да те направи щастлив. А относно това, че някога съм решила, че той е "обикновен" ми идва публично да се линчувам. Фреди е невероятен симпатяга и чаровник, с много мило излъчване разкриващо неговата същност, с невероятно изразителни очи, достигащи дълбоко в сърцето ти.
Фредерик Жолио Кюри, Фреденцето, Фредко, Фреди, Кикеричка, Кикенцето, Кико - това са всичките имена на моето момче, днес изреждайки ги така забелязвам, че са цели 7, а както всички знаем 7 е щастливо число.
Съвесем скоро обещавам нови снимки на момчето
Публикувано: 11 January 2012 - 09:25 AM
Ох, Вили, вярно се застоя много Фредко при теб. Красив, послушен...ама на. Ще гледам в неделя да му преведа историята на немски и да атакуваме фейса. Дано го видят най-после неговите Хора.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 22 March 2012 - 12:37 AM
Ами година и половина по-късно нашата темичка най-накрая е за щастливия край
През цялото това време към Фреди не бе проявен никакъв интерес. Преди две седмици някъде най-накрая за Фреди постъпи запитване, минаха се първоначалните преговори, въпросници, посещения на място на кандидатите (Германия) и уж всичко беше ок. Взех Фреди във Варна, за да го подготвя, всички (родителите ми, баба ми, дядо ми, съседите) плакаха за него като малки деца. Подготвих аз Фредко гофретко, но на детето му било писано да не замине. От там цялото приемно семейство на Фреди е на седмото небе от щастие и е категорично, че не искат да се разделят никога вече с него. Фреди вече не търси дом
А ето и няколко снимки от гостуването му при мен

А ето и няколко снимки от гостуването му при мен
Публикувано: 22 March 2012 - 07:41 PM
Т.е Кико остава при теб ли Виле?
Публикувано: 23 March 2012 - 08:56 AM
абе да ти кажа честно не съм си представяла да го дадеш на друг.Просто си станахте тандем още отначалото.Радвам се за окончателното решение и според мен най-добре си му е при тебе