Dog.bg Форуми : Училище за кучета - Пловдив

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Училище за кучета - Пловдив Оцени темата: -----

#1 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 October 2010 - 12:27 PM

Приятели, някой може ли да ми препоръча училище за кучета и техните водачи в Пловдив.
Искам да почнем да ходим с моя 5 месечен мъжки джак ръсел териер, търсих известно време и на няколко места преди да видят малкия чух коментари от сорта на - "тази порода е специфична, това е все пак териер, сериозно нещо" и искат кучето да стои на пансион, на едното място ми казаха даже 3 месеца, през които не трябва да си виждам кучето. Имам познати от София, които имаха доста проблемно куче и с постоянство и посещение на часове - кучето заедно със стопанина нещата си дойдоха на място!

Това ми е първо куче и тъй като въпреки четенето на литература имам нужда някой да ми даде професионални съвети МНОГО ви моля да ми препоръчате място на което няма да е нужно да оставям кучето си, а ще може да посещаваме заедно курса на обучение.

Мерси предварително :rc_036:

#2 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 October 2010 - 01:08 PM

Вижте тук.

#3 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2010 - 01:11 PM

Показване на мнениетоrodegunda, в 15 October 2010 - 01:13 PM, написа:

Да и оттам ми казаха, че трябва да стои на пансион, поне там беше 15 дни (ако не се лъжа) след което занимания почасово.

Галя ми я препоръчаха и други хора, сигурна съм, че е добър професионалист , но пансиона мен не ме устройва, а и нейното училище е чак в Брестник, неудобно ми е и като локация, но за сега тя ми е backup вариянт, ако не намеря място където може да минем без пансион ще се обърна към нея.

#4 Потребителят е офлайн   katia n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2010 - 03:10 PM

Аз също препоръчвам горещо Галя от с. Брестник. Тя на първо място е невероятен човек, страхотен професионалист и с изумителен подход към животните. Пред очите на много хора тя направи чудеса с доста кучета. Съвета ми е да отидете там. Сигурна съм, че ще останете изненадани от резултата.

#5 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Веганство, животни, анатомия, мениджмънт, музика, природа, нощни разходки :) , кулинария , пътуване и други.

Публикувано: 15 October 2010 - 03:21 PM

Ето още едно, което се намира в Пловдив , може да разгледате сайта им , има всичко подробно. Ако отговаря на условията ви и ви е удобно , може да се свържете с тях.
1. http://www.canis-bg.com/
User's Signature

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.

#6 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 28 June 2011 - 04:01 PM

Показване на мнениетоelsss, в 15 October 2010 - 03:21 PM, написа:

Ето още едно, което се намира в Пловдив , може да разгледате сайта им , има всичко подробно. Ако отговаря на условията ви и ви е удобно , може да се свържете с тях.
1. http://www.canis-bg.com/

Хора с нулева грамотност относно кинология. Това ме кара да се съмнявам дълбоко и в познанията им в други области.

http://canis-bg.com/...page=news&id=86

Цитат

Желаете ли уникално кученце кръстоска?

Ако търсите сибирско хъски с много висок интелект, това са кученцата за Вас!

Малките са родени на 07.12.2010г. Майка - лабрадор, баща - сибирско хъски (Руни - можете да видите снимки в раздел клиенти в сайта ни). На тези снимки кученцата са на възраст 4 месеца. Имат всички ваксини, хигиенни навици и подготовка от школата ни. Притежават уникални качества, тъй като са взели най-доброто и от двете породи.
:zz_020:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#7 Потребителят е офлайн   Kukita123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2011 - 09:47 PM

Можете да видите и това: училище Арес

#8 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 30 June 2011 - 08:51 AM

училище звучи някак стабилно,и авторитетно..
е за съжаление ,ние с колегите не сме училище..
ние сме няколко човека,преминали школата за обучение на водачи на служебни кучета,които се занимаваме с обучение по основно послушание,корекция на поведение и защита-простички неща...работим с кучета, със стопани,ходим по адреси...
имаме и хотел между другото :) но явно трябва и едно училище да си спретнем ,за по авторитетно звучене...
но който търси -намира..
лошото е когато търси сайтове и училища,и не чете коментарите на хора ,работили с "училищата"
а коментарите са от положителни ( Дея на Галя) до отрицателни( тук няма да споменавам име,всеки си има глава на раменете)
успех на вас и кучовците :)

#9 Потребителят е офлайн   sergeii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2011 - 08:41 AM

BUSHKA ще се спукам от смях брат този цитат ми напълни душата!!!
"Притежават уникални качества, тъй като са взели най-доброто и от двете породи."
как пък не взеха най-лошото от двете породи!!! не моа не не :Д:Д:Д:Д

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни