Подарявам кученце
Публикувано: 12 April 2006 - 02:08 PM
Публикувано: 20 April 2006 - 01:47 PM
Цитат
В първия пост има 2 телефона - обадете се, ако наистина искате кучето.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 May 2006 - 12:23 PM
Публикувано: 20 May 2006 - 11:55 AM

Бъди себе си, за да те харесват такъв какъвто си !
Публикувано: 20 May 2006 - 06:32 PM

Публикувано: 22 May 2006 - 09:23 AM
Ако това вече е задомено, тя би взела някое друго, но иска пак да е немска овчарка или поне много да прилича ( като това).
Публикувано: 22 May 2006 - 09:50 AM
Публикувано: 31 May 2006 - 01:30 PM
Мъжко, младо, беличко, с петно на окото - като това на Джим Кери от филма "Маската"(ако си го гледал?)
Сигурна съм, че ще ти бъде верен и страхотен другар, който ще си спасил от сигурна смърт!!!
Но ако решиш, трябва още днес да отидеш там или да се обадиш да ти го запазят до утре - 0888 145 688 - това е телефона на човека вътре в изолатора!
Ето ти случай да покажеш колко си сериозен в желанието си да имаш куче! Желая ти успех и късмет - знай, че когато направиш нещо добро, никога няма да съжаляваш!
П.П. Баща ти може ли да те закара?
#18 Guest_Влади_*
Публикувано: 31 May 2006 - 01:34 PM
Цитат
Мъжко, младо, беличко, с петно на окото - като това на Джим Кери от филма "Маската"(ако си го гледал?)
Сигурна съм, че ще ти бъде верен и страхотен другар, който ще си спасил от сигурна смърт!!!
Но ако решиш, трябва още днес да отидеш там или да се обадиш да ти го запазят до утре - 0888 145 688 - това е телефона на човека вътре в изолатора!
Ето ти случай да покажеш колко си сериозен в желанието си да имаш куче! Желая ти успех и късмет - знай, че когато направиш нещо добро, никога няма да съжаляваш!
Благодаря ти Анелия - днес ще се обадя на този телефон, ако е на Медиатора или както се казваше - кажи ми от колко до колко часа мога да му звъня, че му звънях няколко пъти през уикенда, но не отговаряше
Публикувано: 31 May 2006 - 01:43 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 31 May 2006 - 01:46 PM
Опитай и този номер: 0898 833 224, не мисля, че тези добри хора, които се занимават с това, си дават изобщо някога почивка! Може да се уговорите те веднага да го платят (нали знаеш - 24лв. струва всеки един живот в изолатора) s) , а после вие да минете да си го вземете колкото може по-скоро!
Ако и така не стане, пиши съобщение на yavor50 - ще бъде прекрасно да го спасите, нали?НО ГО НАПРАВИ СЕГА!!!Нямаш време за губене, защото на кучо му остава само малко живот, ако не го спасиш!!!
Ще чакаме новини утре, нали ще кажеш какво е станало?!