Прелъстена и изоставена кокерица
Публикувано: 22 October 2010 - 02:05 PM
Дамата е на 9 месеца, предполагам не се налага да уточнявам пола. Или? :)
Кучинка е зарязана в ЦВК от септември и колегите вече се виждат в чудо.
Тааа... Случайно някой да иска млада кокерица? :))
Ето фото сесия
Кучинка е зарязана в ЦВК от септември и колегите вече се виждат в чудо.
Тааа... Случайно някой да иска млада кокерица? :))
Ето фото сесия

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 22 October 2010 - 06:16 PM
Ммм да попитам и аз - а , защо "прелъстена" ... в смисъл ,че вече е имала дом и е получавала любол или....нещо не сванах. Иначе е много красива и дано си намери дом бързо.

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 23 October 2010 - 11:31 AM
Гуркоту животну, айди дано изкара късмет, чи да съ спаси от вас, дету му давъти странни имина.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 24 October 2010 - 11:21 AM
Освен че не стана ясно от какъф пол и каква порода е кучето, не споделихте и дали е кастрирано...
Хората са одобрени и искат да я вземат, но съм им казал, че ще бъде кастрирана. Освен това живеят във Византия и трябва да знам кога може да пътува... ако обичате!
Хората са одобрени и искат да я вземат, но съм им казал, че ще бъде кастрирана. Освен това живеят във Византия и трябва да знам кога може да пътува... ако обичате!

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди
Махатма Ганди
Публикувано: 24 October 2010 - 10:32 PM
ще бъде кастрирана, обещано ми е
хубаво щеше да е да участвам и аз в одобряването на кандидатите, освен това е хубаво да знам те ще дойдат да си я вземат или?
хубаво щеше да е да участвам и аз в одобряването на кандидатите, освен това е хубаво да знам те ще дойдат да си я вземат или?

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 24 October 2010 - 11:16 PM
S.Petrov, в 24 October 2010 - 10:26 AM, написа:
Освен че не стана ясно от какъф пол и каква порода е кучето, не споделихте и дали е кастрирано...
Извинявам се , че се намесвам ама това ме разби

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.