Кара и Дара-двете момиченца все още гният в Сеславци
Публикувано: 22 October 2010 - 02:16 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 October 2010 - 07:02 PM
Какво става с тези момиченца все още ли гният там?

Публикувано: 07 November 2010 - 01:03 AM
Вече са в Богров.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 November 2010 - 12:01 PM
Това е добра новина,дали може още 1-2 снимчици техни?
Публикувано: 10 November 2010 - 10:53 AM
мммм разкошни са същите са като моята НОК.Прекрасни дано по скоро някой ги поиска.Стискам им палци!!!
Публикувано: 19 November 2010 - 07:45 PM
Как са Кара и Дара?Наистина ли ще заминават за Швейцария?
Публикувано: 04 December 2010 - 12:33 AM
Как са момиченцета,пишете нещо,наистина в момента не можем да помогнем с нищо ,но въпреки всичко се интересуваме от съдбата им.
Публикувано: 12 December 2010 - 01:09 AM
Двете дами /майка и щерка/ са си още там, видях ги когато взех Деди в петък 10 декември.
Наистина са невероятно мили и гушливи, просто искат някой да ги обича, а те него още повече
.
Стискам им палци да имат късмета на Деди!!!
Ако някой ги желае,ще помогна с каквото мога.
Наистина са невероятно мили и гушливи, просто искат някой да ги обича, а те него още повече

Стискам им палци да имат късмета на Деди!!!
Ако някой ги желае,ще помогна с каквото мога.

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....
"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
Публикувано: 17 February 2011 - 11:59 PM
Някакви новини за двете кукли?
Страница 1 от 1