Двадесетдневни кутрета на студа SOS от Варна
Публикувано: 22 October 2010 - 03:16 PM
Историята ми от вчера - 5 кутрета на около седмица са изхвърлени на буклука. Намира ги човек с добро сърце, но с малко опит и започва да се грижи за тях. Няма как да ги прибере, защото семейството му е против. Четири от кученцата оцеляват като по чудо около 2 седмици, въпреки студа и неподходящата храна. Трите са едрички и будни палета, засега в добра кондиция. Изтърсака е много зле и засега е прибран при мен, дали ще оцелее ще стане ясно в следващите дни. Но останалите 3 малки са все още навън. Опитваме се да ги топлим с горещи бутилки, но не много ефективно. Аз не мога нито да ги прибера, нито вече физически и финансово да се справя с повече кучета. Още не съм задомила всички от предното ми кучило. Трябват им около седмица, до 10 дни, за да проядат сами. Ако някой може и иска да помогне, моля да пише на ЛС или мейл margokk@abv.bg.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 23 October 2010 - 08:39 AM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 24 October 2010 - 02:50 PM

Публикувано: 26 October 2010 - 12:30 PM

Мляко бебешко имам много, благодаря за предложението. За съжаление там няма ток и няма къде да включим електрическа възглавничка. Засега сменихме само пластмасовите бутилки с картонени от сок, които по-бавно отдават топлина и се оказаха по-удачни. Благодарение на Лизка вече имаме и специално мляко с месо за захранване на бебета, така че от тази седмица ще започнем бавно да ги приучаваме към храна.
За съжаление бъдещата съдба на мъниците е неизвестна. Човека, който се грижи за тях, няма какво да ги прави, когато порастнат. Така че ако някой си хареса смешен Рошко, може да свирка. Скоро ще са готови за дом и семейство.

Публикувано: 29 October 2010 - 01:27 PM

Публикувано: 01 November 2010 - 07:31 PM

Публикувано: 01 November 2010 - 07:57 PM
Страшно меки и пухкави са, съвсем мънички. Съвсем готови са вече за захранване, но трябва някой да се занимава по повече време с тях.
Вчера ги обезпаразитихме за втори път.

You may say that i'm a dreamer, but i'm not the only one
Публикувано: 02 November 2010 - 10:24 PM

Публикувано: 03 November 2010 - 12:21 AM

Публикувано: 04 November 2010 - 07:49 PM
Малките вече проявяват силен интерес към света около тях , заиграват се и хапват сами дори гранули. Имат нужда от приемен дом!

You may say that i'm a dreamer, but i'm not the only one
Публикувано: 04 November 2010 - 08:43 PM
Публикувано: 05 November 2010 - 09:38 AM

Рекс за сметка на това, че е по-дребен, е по-активен и любопитен. На игра ръмжи и се сърди

Публикувано: 05 November 2010 - 11:31 AM
Публикувано: 25 February 2011 - 05:57 PM

Всяка трохичка в помощ на малките ще е от ползва, пътят им до щастието е 400 лв., с подготовката за ваксини и чипове ще се справим и сами. Благодарим Ви!