mikivt, в 15 December 2010 - 08:19 AM, написа:
mil_, в 14 December 2010 - 09:19 PM, написа:
Аз не схващам никак бавно. Знаех какво ще напишеш и ми стана безинтересно вече.
Паздрави за схватливостта,съболезнование за досадата.
И все пак фактът си е факт.Аз ви признавам правото да кастрирате и свои и чужди без уговорки,а вие на мен да имам некастрирано куче-не.Не,че това има някакво значение.
Да бе вярно,как ги прозря нещата...
На мен понеже ми викат Хитлерица и идеите в живота ми се свеждат до това да кастрирам всичко,което ми попадне пред очите със или без съгласието на стопани....та сигурно затова,не съм спала тази нощ да мисля Онези четирикраки нещастници,който е трябвало да се оправят кой как може на минусовите температури навън под открито небе...
Ти естествено такива проблеми нямаш предполагам?!
И ДА,ако твоето куче е един потенциален източник на подобна улична продукция, Не приемам и няма да приема,че отказваш по природни,лични или каквито и да било съображения да вземеш мерки.
Добре че нямам необходимата власт,че тогава щяхте да видите какво означава Демокрация,човешки права и т.н в условия на пълна анарархия,безхаберие и малоумие,което цари в момента...
И Да ще споря до край и ще защитавам позициите си,освен защото Вярвам наистина в тях,а и защото са подплатени с неоспорими Факти.
Докато при Вас наблюдавам обосновки все от типа на...Ама природата,ама Господ,ама ше стане То,ама...дай да напиша нещо(неподплатено с факти) в некои форум,щото си немам друга работа и да поспоря за спорта...
Няма проблем упражнявайте си бързото писане,докато сте се кльопнали на топло пред компютъра,Но пробвайте да помислите поне за момент и евентуално да излезнете от своето собствено лицемерие...Не сте център на света,на Никoй не му пука за конкретното лично куче на mikivt!...Ще започне да ми пука,когато и Ако го изпуснеш и следващата зима по Твоя вина трябва да мисля още 3-8-10 четирикраки нещастника на студа...
Казваш уважавайте ми мнението и позицията...Няма как да стане,докато не се справим с обсъждания проблем...Евентуално,когато по улиците няма нито едно куче или котка,може да се поговори по разумно,спокойно,обективно и разбиращо...
Хайде със здраве ...Пишете си на воля...Аз отивам в приюта да помогна с, каквото мога,а не да си стоя на топло скрита ,като някоя мишка зад успокоения от типа на...Не е моя работа,Не съм виновна Аз и т.н...
P.с..Случайно попаднах на едно гениално изказване на Мил..(тъй,като нямам особено време да чета всичко,защо ли?!)..Сега ще го намеря и ще го цитирам,защото Тя успя в 7 реда да обобщи всичко казано до тук...
За съжаление не съм убедена дали някои от вас,които сте против, си е направил труда да го прочете и най важното да вникне в това,което казва...