Furia_S, в 21 December 2010 - 12:12 AM, написа:
Навар, не изтерясвай поне и ти и не се дръж като ущипана гуспойчка: от кога пък в селекцията има дума природата? Преди време нежелан приплод го давеха безмилостно в кофа с вода, кого лъжеш?
това е природата,Фурия...дали кофа вода,дали кола,дали липсата на храна,дали дивите животни-това е природата..
да ,варварско е да давиш палета в кофа с вода,но е варварско и прасетата да изядат малките оставени от майка си докато търси храна..
вулгарно,брутално-да но това са природните закони,не схващате ли ...всички сме в природата,да дори ние ,хората не сме над нея..ние сме в нея, част от нея....
това е естествения подбор човекът,е част от природата,хищниците също,лошото време,тежката зима-това са фактори регулиращи числеността...да ,гадно е но е факт..
-правя се на ощипана госпожица,ама друг път,но май само аз виждам нещата така..
естественото регулиране ,включва и човекът като фактор-е да ,ама някой не иска да се убиват кученца..
и аз не искам лъвовете да ядат антилопи-толкова са милички..нито лисиците да кльопат зайчета..да,но такъв е живота..сега аз отивам да спазя природния закон за поне 8 часа сън,лека нощ..знам че ще ви липсвам