Dog.bg Форуми : Питоподобна сладурана търси приемен или постоянен дом

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Питоподобна сладурана търси приемен или постоянен дом поредната тежка история

#21 Потребителят е офлайн   gepard96 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 November 2010 - 02:50 PM

да имам 1 женско е при това, неэная но полека-лекичка ще свикнат в началото само на расходките ще са эаедно и лека-полека ще се раэберат, мойта приема други н.пр. има случка ли или така предполагате.....

#22 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2010 - 02:59 PM

Ами просто съм я виждала, че не се поася много с други кучета. Имам наблюдения обаче само към мъжки (моето и на приятел).
Проблемът е че дори и да я вземете само за да пробвате, после няма как и къде да я върнем. Хотел не мога да си позволя... за съжаление.
Искате ли все пак да се видим и да разговаряме на живо?

#23 Потребителят е офлайн   gepard96 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 November 2010 - 03:01 PM

ок
Mоля, пишете на кирилица! По-горе дадох линк към кирилизатор.
мод

#24 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2010 - 03:09 PM

Не съм си и помисляла да разпитвам майка ви. Нито пък да ви разпъвам на кръст, просто съм длъжна да се уверя, че ще е на добро място сред добри хора. Знам, че е трудно да приемете някого в дома си, но се поставете на мое място....
Ще ви пиша на Лични, тел. за връзка.

#25 Потребителят е офлайн   gepard96 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 November 2010 - 03:33 PM

ето че не се разбрахме напротив разбирам и эатова ви каэах ако Роэи дойде, винаги ще ми е приятно да идвате и да я виждате, толкова эа нея правите, но съм и длъжен и да предупредя эа майка ми да не е точно наясно-да взимам куче от вас и тва е, но ще се дооточним

#26 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 10 November 2010 - 03:43 PM

Долколкото разбрах вие имате женско куче, лошото е ,че вероятността да не се разбере с нея е почти 100%,плюс това кучката е в зряла възраст и да съжителства с друга женска е като бомба със закъснител.Ако сте запознат с тази порода знаете,че те не са като другите кучета,по специфични са,има случай в които съжителстват безпроблемно,но е с куче и от противоположния пол ,останалите са били от малки заедно и е работено много за социализацията.Да гледаш представител на тази порода не е хич лесна задача,всичко ,което знаете за кучетата в един момент не ви връши работа,просто защото те са много различни.Това го пиша не,за да ви обидя нещо, а просто ,за да ви предупредя,че варианта две женски в една къща не е добра идея и ще завърши зле.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#27 Потребителят е офлайн   gepard96 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 November 2010 - 04:16 PM

ми да имам наблюдения,и имам под ръка Исо Бурханларски който 10год беше председател на стаф-клуба и ми е един от най-добрите приятели,та съм свидетел на обратното, не е ли било кучето изполэвано эа битки и не е ли умишлено озлобявано не би следвало да има проблеми, ще ви кажа 2 или 3 стафа и аэ с 2 овчарки редовно пътувахме с един автомобил по иэложби иэ Бг а и в една стая сме спали, не помна да са ставали екцесии, а е много ясно че лека-полекичка ще ги събера, но както решат тука...

#28 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 November 2010 - 04:23 PM

Danyto , аз какво бих могла да помогна в този случай : бих могла, заедно с моите приятели ,да я настаним на хотел и да се потрудим за рехабилитация на кучето ,и търсенето на нов дом. Това куче (както и никое друго) не бива да остава където е сега. Обаче, тъй като и ние сме се заринали с доста кучета към момента ,ще е необходимо да се събират пари за хотела - наемате ли са да организирате това - знаете, молите приятели, близки, всеки по малко като помогне ,но за сметка на това редовно -ще се получи .
Казвате, ангажираме се всички и го правим? И то колкото по-скоро ..

п.п.Не мисля, че кучето е ам стаф.Иначе си е куче пит, всичко си има детето :)
п.п.п.Аз не бих дала това куче в дом с друго женско куче.
User's Signature

#29 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 10 November 2010 - 04:27 PM

Вие ми говорите за стафове,кучето поне от снимката повече ми прилича на пит отколкото на стаф, демек има разлика.И пак да кажа две женски на едно място,като едната е в зряла възраст не е добра идея.
User's Signature

#30 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2010 - 05:16 PM

agalina, за това съм пуснала темата тук. Моите приятели (тези на които им пука за животните) вече са се ангажирали и помагат достатъчно за други кучета. Ако можех да се справя сама , без помощ, нямаше да пиша тук. Аз самата издържам 2 кучета (в приют, но съм им поела всичко) и вече ми е адски неудобно да занимавам всичките си роднини и приятели с някой бездомник в беда, а и в тази криза...До скоро се справях, но вече не мога....

#31 Потребителят е офлайн   gepard96 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 November 2010 - 06:44 PM

до всички раэбирачи, психолоэи, кинолоэи и др.такива Добре нека таэи хубавица седи при клошара, я да я бутне нещо или да яде боклуците, но явно тука всеки съди от себе си-щом не се спогоди с мойто или ще го върна или на улицата и мислите че всеки така трябва да направи, само ставате смешни, е наплашихте момичето, добре,само едно ще кажа на всеки един писал лично на Даниела- прецакахте Роэичка-не ме поэнавате,защото в най краен случай точно эа 2 часа ще и намеря прекрасен дом при някои от приятелите ми, как се вэима живинка и после се откаэваш и изхвърляш,тука явно повече се драска отколкото да се мисли и пита,а можех колко и за други да помогна,но не мога да се раэправям с умници,успех желая на всички животинки,сега раэбрах эащо не си намират лесно стопани,а вчера се эачудих.....

#32 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 November 2010 - 07:05 PM

Добре де, защо се сърдите на някои потребители. Хората изказват мнение. Вие като искате кучето, ходете, вижте го. Казвайте на познати и за други, щом може да помогнете. Кучетата нямат вина да се отдръпвате. Помогнете, докажете и ще ви ръкопляскаме. Никой не ви е обидил. Нека ставаме повече, няма лошо в това. :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

#33 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2010 - 08:43 PM

gepard96, не се сърдете. Тези, които пишат на лични да внимвам, защото имате и др куче, не го правят със зла умисъл. Повярвайте...Заядливите, ще ви захапят тук без изобщо да се почудят дали ще ви обидят и тн. За кученцето не решавам само аз, не се грижа еднолично за нея...и поне съм сигурна, че не яде боклуци...Не падайте на нивото на общия форумен заядливец, в крайна сметка сме тук за да помогнем на кучето...какво е собственото ни Его пред това - нищо...

#34 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2010 - 05:01 PM

Човекът вчера е бил пред магазина и карал собственичката да я вземе...тя ми се обади, говорих и с него, даде ми 2 дни. Приятелка във форума се опита да помогне с дворче и затворено помещение (като временен дом), но и там има 2 кучета и котки и няма да стане...
Имам 2 дни да намеря къде да я подслоня...
Който може да помогне, моля пишете тук или на лични, но пак повтарям, не се разбира с други кучета и налита...а сега като я отделим от стопанина сигурно ще е още по-изнервена....
Имам и малко пари за хотел, но не стигат...

#35 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2010 - 10:20 AM

Здравейте хора,
вчера koniarska дойде да види кучинка, оказа се, че тя нито е магаре нито е кон...сиреч - не е Стаф не е и Пит. Имала е някакъв родител Пит, но до тук..Най-вероятно и за това е натирена....
Иначе лиглата вчера се размаза от глезене, тръшка се, въргаля се и всякакви такива магарии :ab_041: Човекът засега ще я гледа, но така или иначе не я иска и трябва да й намерим дом.
Ще й направя по-хубави снимки, ще подновя обявите, но с др заглавие и така...ще се надяваме...

Ще помоля Мод, да смени заглавието на Питоподобна сладурана търси приемен или постоянен дом..(напр.)

#36 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 17 November 2010 - 11:03 AM

Вчера ходих да видя кучинката,тя разкошна, дебела, охранена, лигосва се,метка се,целува,много мила душица :wub: Обича си човека,обаче за съжаление той няма възможност да я гледа.Със сигурност би се чувставала добре и в двор, да си има добре изолирана къщичка и да си тичка на воля.
User's Signature

#37 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2010 - 07:38 PM

Направих нови снимки на госпожицата. Мн се ядоса на светкавицата, лаеше постоянно, не застана и за секунда кротка, та тр да я държим. Наградите само влошиха положението и съвсем се разлигави...но всичко й е простено. Мн е сладка и няма как да й се сърди човек. Беше и добричка с Арес, въобще сладур и половина. Беше малко мокра, но бързали за срещата с нас и ...
Пак напомням, че търси дом (временен или постоянен), спокойствие и обич. Много е живичко и любящо това диване...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#38 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2010 - 09:35 AM

Имам запитване за Розича, ще го лепна тук, макар че мейлът е с др име, но ....
Започвам да го ровя този човек...Пратила съм му и въпросчета...дано отговори....

iskam da j vzema za ka6ta 6te e pusnata ima m i o6te edno m9jko ku4e na 1 godinka t9rsj mu drugar4e ako ste saglasni tel mi e ххххххххххх

Email: Stanistefanova@abv.bg - Vladi

#39 Потребителят е офлайн   Грахче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2010 - 10:57 AM

аз на човек с подобен правопис не бих дала за отглеждане и хлебарка
извинявам се за включването, но то бива ... бива...
User's Signature

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.
Качена снимка

#40 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2010 - 11:59 AM

Дикари, извинявай, знам че не ти харесва, но ще постна и 2-о писмо....Кучето е особено, а аз имам нужда от помощ в преценката...

drugoto ku4e si go vzex ot s96tia sait za jivotni to e melez na 1 godina okolo 20kg ka6tata e vcelo kova4evci sled pernik t9sj mu drugar4e

Писането (Грахче) не е проблем, може да е по-възрастен човек, да бърза...Опитвам да чета между редовете...Не ми е отговорил на повечето въпроси...Пише кратко, но хаотично...
Ужас, станах параноична...

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни