Бела с какво ли го е заслужила?
Публикувано: 07 February 2011 - 04:25 PM
Публикувано: 15 February 2011 - 11:11 AM
Пускам и историята й на клипче, ще бъде преведено и на англ. език.
Имам молба към всички, кото искат да помогнат на Бела да го разпространят в интернет.
http://www.youtube.c...h?v=oGZwduuOrDo
Публикувано: 21 February 2011 - 11:36 PM
Моля всички хора, които имат контакти и възможност да помогнат на Бела да си намери истински дом!
http://www.youtube.c...h?v=ztVOZb8BSZk
Публикувано: 15 March 2011 - 01:45 PM
Публикувано: 15 March 2011 - 10:51 PM
Откакто е на по-голямата доза лекарства е имала само един много лек пристъп.
Станала е едно голямо пухкаво кюфте и обмисляме варианта да се сложи малко на диета.
Май и ще я подстрижем, ако не замине до лятото, но засега отникъде нищо за нея.
Ще помоля за трохички, ако някой има възможност. Не съм се разплатила докрай този месец нито за Бела, нито за Рошко, който вече замина.Неудобно ми е от жените.
При първа възможност ще кача нови снимки на бЕЛКА-ДЕБЕЛКА
Публикувано: 04 April 2011 - 11:18 AM
blueocean, в 04 April 2011 - 06:51 AM, написа:
Моля, моля, това как да го разбирам, че съм толкова дебела като Белчето ли?
Доберманката Ру е на жената, при която Бела е в приемен дом, но тя не е жената от снимката. Белка просто се е гушнала в тяхна позната.
Толкова космата и къдрава е станала, че мислим да я подстригваме за лятото, ако дотогава не замине за някъде.
Публикувано: 18 April 2011 - 02:53 PM
МОЛЯ ЗА ПОМОЩ да разпространявате информацията за нея!
Изгубена е в кв.Овча купел 2, с/у бл.30, е било в петътк и може да е навсякъде, ако е жива!
На мен ми казаха чак сега
МОЛЯ ви да поствате във фейсбук и във форумите нейни снимки и инфо за заболяването й!!Благодаря ви!Който живее някъде в района, моля да разлепите обяви!
Публикувано: 18 April 2011 - 03:09 PM
PURSY, в 18 April 2011 - 02:53 PM, написа:
МОЛЯ ЗА ПОМОЩ да разпространявате информацията за нея!
Изгубена е в кв.Овча купел 2, с/у бл.30, е било в петътк и може да е навсякъде, ако е жива!
На мен ми казаха чак сега
МОЛЯ ви да поствате във фейсбук и във форумите нейни снимки и инфо за заболяването й!!Благодаря ви!Който живее някъде в района, моля да разлепите обяви!
Публикувано: 19 April 2011 - 06:51 PM
Има ли някакво развитие по случая ? Някой би могъл да разлепи обяви в Нов Български Университет - голяма част от хората, които учат там, вероятно живеят в района.

Вход

Горе
Цитиране +