Бела с какво ли го е заслужила?
Публикувано: 06 August 2011 - 11:37 AM
Сигурно вече си писала във Фейсбук, но аз да кажа - там има по-голям шанс някой да откликне.
Публикувано: 08 August 2011 - 10:33 AM
Chupacabra, в 06 August 2011 - 09:37 AM, написа:
Сигурно вече си писала във Фейсбук, но аз да кажа - там има по-голям шанс някой да откликне.
Писала съм няколко пъти и във Фейсбук.
В България никой няма да гледа кученце с епилепсия.Аз едвам намерих човек да я гледа за пари, та камо ли без пари.
Такива сноби сме си!

Ако не беше Бъкси, щях да си я осиновя, тя е една малка беззащитна кукличка.Но той я изпревари, какво да направя!
Нищо, че една наша всеобща "любимка" от форума разправяла наляво и надясно, че държа Бъкси, за да не мога да взимам при мен друго куче.
Всички знаете кого имам впредвид.Иначе в събота и неделя всеки, който иска, може да да дойде да се запознае с малката мишка!
Публикувано: 18 August 2011 - 10:13 AM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 31 August 2011 - 10:21 AM

Те ще са ми в помощ за подготовката й за пътуване-поставянето на чипа и паспорта.
Молба към всички от форума, които имат фейсбук:
Белчето има осиновителка във Франкфурт и трябва да пътува след 10.09, защото ще я чакат!

Моля да качите на стената си съобщения, че спешно търсим човек, който ще лети след тази дата по маршрут София-Франкфурт, за да изпратим Бела по него.
Човекът няма да има никакъв ангажимент, освен , че ще ползваме билета му, за да направим резервация за Бела.
Пътуването го поемаме ние изцяло.Бела ще пътува в багажното, тъй като е над 8кг и не може да бъде в кабината.
Белчето ще бъде докарана на летище София и после посрещната от осиновителката си на летището във Франкфурт.
Благодаря на всички, които ще ни помогнат да намерим такъв човек.

Публикувано: 02 September 2011 - 11:05 PM

Огромни благодарности на Tinati за това, което се случва!

Въпреки, че се е ангажирала с намирането на дом на много животинки, тя не ми отказа и прие присърце историята на малката рошла и намери за нея осиновителка, въпреки огромния проблем, който създаваше заболяването й, и заради което тя толкова време не можа да замине.
Tinati, и двете с Белчето ти благодарим!
Публикувано: 03 September 2011 - 09:03 AM
Никога няма да са достатъчно благодарностите за tinati!

Публикувано: 03 September 2011 - 10:22 PM

Сега са се ангажирали и с търсенето на пътуващ за превоза на Бела.
Благодарение на Lets adopt двете с Белчето се запознахме с едни прекрасни млади хора, които поеха изцяло пътуването на Бела и които не искат да се афишират техните имена (за съжаление!) .
Наистина много съжалявам, че не мога да напиша техните имена.
Но им благодаря от сърце!

Публикувано: 15 September 2011 - 10:23 PM
Двете с нея хванахме Бела в онзи кошмарен ден, закарахме я до клиниката, за да я евтаназират (мислих си, че е много болна и стара), когато разбрахме, че е в това състояние от страхотно гладуване и че ще живее.
ТЯ рядко влиза във форума, но искам да знаете истината-без нея този път аз едва ли щях да се справя.
Без нейната финансова помощ и морална подкрепа!
И двете с Бела те обичаме!

Публикувано: 02 October 2011 - 10:07 PM

Живее с още две кученца и вече спи с тях в леглото на осиновителката си!
Всички страхотно са я харесали, дори съседите са я поискали също за осиновяване!

А тя замина в целия си блясъл-с пораснала козинка след лятното подстригване, изкъпана и бяла като снежинка.

На летището всички много й се радваха!
Надявам се, че това вече е краят на нейните мъки. Толкова борбено излезе това малко момиченце, че заслужава най-доброто!
Моите огромни благодарности на TINATI за всичко:
За коректността, точността, за това, че се отнесе толкова отговорно към моята молба и към съдбата на Бела!
За превоза, който тя успя да уреди!

Един добре възпитан, интелигентен и почтен човек!
Благодаря на Lets adopt и в частност на Диана, която положи всички усилия да помогне на Бела, направи страхотно представяне на тяхната страница и благодарение на нея приятели на Бела поеха пътя й до Франкфурт.
Благодаря ви, прекрасни сте и двамата, макар, че не искате да се знаят имената ви!

Благодаря на АРС в частност на Надя, която осигури транспортна клетка за куклата.

И на всички, които през тези 10 месеца ми помагаха за Бела!

Много щастие пожелавам на малката мишка!!
Публикувано: 02 October 2011 - 10:13 PM

Дано има снимки

Публикувано: 02 October 2011 - 10:20 PM
Браво на всички вас, които й помогнахте и най-вече на PURSY, която толкова месеци отговаряше за нея и направи наистина повече от всичко възможно за пухлата!
Пожелавам на белушето спокойни, щастливи дни, пълни с любов, а на PURSY - и Бъксото да си намери щастието и като цяло за нея все по-малко такива тежки случаи ;)
Публикувано: 30 October 2011 - 11:20 PM

Бела живее в голямо семейство, с още две кученца- едната осиновена от Румъния, другата от Испания. Осиновителката на Бела пише, че трите се разбират перфектно и че Бела сутрин първо отивала да нацелува другите кученца! Имаме много, много писма и снимки от нея.

Ето и малко снимки на малката рошла за всичките й почитатели!
Бела си има и дворче, на което може да си тича!
Публикувано: 31 October 2011 - 12:28 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 31 October 2011 - 09:32 AM

Срахотни сте всички!

Публикувано: 30 January 2012 - 11:26 PM