Никой не обича старите кучета Деди вече е обичан :)
Публикувано: 04 May 2011 - 11:56 AM
Ярослава, ти и семейството ти направихте последните месеци от живота на това куче толкова пълни с обич и топлина, че да компенсират всички злини, причинени му от хората. Радвам се, че той не си отиде оскърбен, объркан, гладен и наранен - вместо това беше обграден от обич, топлина, грижа и приятели.
Ако можеше, щеше да те прегърне за сбогом и да благодари на всички ви - на Тара и Явор, на големите... Направихте едно малко чудо, което промени света за едно добро старче. Ще ви се връща човечността и грижата, вие пренаписахте една тъжна приказка и успяхте да и сложите хубав край.
Ако можеше, щеше да те прегърне за сбогом и да благодари на всички ви - на Тара и Явор, на големите... Направихте едно малко чудо, което промени света за едно добро старче. Ще ви се връща човечността и грижата, вие пренаписахте една тъжна приказка и успяхте да и сложите хубав край.
Публикувано: 06 May 2011 - 09:15 PM
Благодаря на всички,за милите думи.......за подкрепата........Не бях готова за това..............Едва ли има човек готов за това..........Не успях да покакажа на Деди още много красиви неща....Деди,бях ти обещала да видиш морето,да видиш реките,да усетиш какво е да си свободен,не успях да ти дам още толкова много ,което исках да видиш,да усетиш,да преживееш........още много обич......
Спи миличък,там до морето с шума на вълните,с гласа на гларусите и прости ни на нас хората.....
Единственното което постоянно се сещам е цитат от Сънди.................."Обрулен от вятъра....,потънал във мрак..........."
Спи мило момче,ти си тук във сърцето ми..........
ОБИЧАМ ТЕ!
Спи миличък,там до морето с шума на вълните,с гласа на гларусите и прости ни на нас хората.....
Единственното което постоянно се сещам е цитат от Сънди.................."Обрулен от вятъра....,потънал във мрак..........."
Спи мило момче,ти си тук във сърцето ми..........
ОБИЧАМ ТЕ!
Публикувано: 07 May 2011 - 08:19 AM
ТараТ като имаш сили сподели какво се случи с Деди.Нещо със тези ошипявания ли които спомена или си почина от старост момчето.Ако имаш сили и желание...........

Публикувано: 08 May 2011 - 09:36 PM
Дедко му се влоши състоянието,рязко както предния път.Вечерта на 28 му нямаше нищо,на 29 просто отказа да излезе,да стане,да пие водичка,да яде.....Започнахме с глюкоза на половин час по 20 мл.Надявах се и този път да е нещо временно ,да отшуми.Антибиотик не включихме,защото близо преди седмица му беше последното хапче от 28 дневния курс с Доксициклин.Но положението ставаше все по-лошо.Продължих с витамините С,невробекс,флексит,+ударни дози тривитаминол.Виждах го как просто този път се предава.Завинаги.................
[quote]Дано детенцето ти не го приема много тежко,за малките е най-трудно. /quote]
Може би направих грешка,че казах истина на детенце,казах ,че Дединце е една огромна звезда огряваща тъмната вечер,.........е не е минало от тогава вечер дребния да не е станал посред нощите и да не ходим на терасата да търсим звездичката на Деди,нашата звездичка,най-ярката,най-красивата.......
Деди,знам,че ти ще закрилящ твоя малък и верен приятел,така като той всяка вечер продължава да ти сменя водичката в твоята купичка....Детската любов е толкова неподправена.............Ти открадна едно детско сърце ЗАВИНАГИ!
Спи миличък!Винаги ще идвам при теб,а някой ден ще се видим отново с теб двамата!
[quote]Дано детенцето ти не го приема много тежко,за малките е най-трудно. /quote]
Може би направих грешка,че казах истина на детенце,казах ,че Дединце е една огромна звезда огряваща тъмната вечер,.........е не е минало от тогава вечер дребния да не е станал посред нощите и да не ходим на терасата да търсим звездичката на Деди,нашата звездичка,най-ярката,най-красивата.......
Деди,знам,че ти ще закрилящ твоя малък и верен приятел,така като той всяка вечер продължава да ти сменя водичката в твоята купичка....Детската любов е толкова неподправена.............Ти открадна едно детско сърце ЗАВИНАГИ!
Спи миличък!Винаги ще идвам при теб,а някой ден ще се видим отново с теб двамата!
Публикувано: 08 May 2011 - 09:58 PM
Колкото и да не ни се иска, краят сам си идва ... за съжаление.
Казват, че Бог е събирач и мисля, че вие бяхте много точен пример. Деди си отиде достойно от този свят и то само и единствено, защото можа спокойно да си изживее старините в дом, на сухо, топло и най-важното - сред хора, които не го предадоха и много обич дадоха. Знам, че и той е дал, както успя да даде и на нас, тези които четяхме темичката му, без да сме го докоснали, той докосна нашите сърца. Аз се радвам, че имаше такава тема, защото тя е показател, че доброто у хората го има, макар и рядко да се показва.
Почивай в мир мило деденце и тичай щастливо там където си сега. Вярвам, че там няма болка и ще си вечно жив!!!
Казват, че Бог е събирач и мисля, че вие бяхте много точен пример. Деди си отиде достойно от този свят и то само и единствено, защото можа спокойно да си изживее старините в дом, на сухо, топло и най-важното - сред хора, които не го предадоха и много обич дадоха. Знам, че и той е дал, както успя да даде и на нас, тези които четяхме темичката му, без да сме го докоснали, той докосна нашите сърца. Аз се радвам, че имаше такава тема, защото тя е показател, че доброто у хората го има, макар и рядко да се показва.
Почивай в мир мило деденце и тичай щастливо там където си сега. Вярвам, че там няма болка и ще си вечно жив!!!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 08 May 2011 - 10:40 PM

Публикувано: 09 May 2011 - 08:25 AM
Tarat, освен че ти самата си прекрасен човек, както вече се убедиха всички съфорумци, си успяла да направиш нещо много важно - да възпиташ също толкова прекрасни деца, обичащи безрезервно животните. Това мисля си аз, трябва да е най-важната цел на всеки един родител. Не тъгувай по Дедко, зная че боли сега, но като човек също загубил домашен любимец мога да ти кажа, че с времето остават само хубавите моменти и спомена за любовта, която взаимно сте си дали. Благодаря ти, че даде на много хора важен урок по човечност.
Публикувано: 05 May 2012 - 11:14 PM
Преди година си отиде/на 3,05/ един страхотен приятел,един невероятен другар................Деди,липсваш ми,ти ще си останеш в сърцето ми,завинаги,като един невероятен миг...........появил се от нищото и дарил с толкова много обич нас простосмъртните..............Ще ме чакаш,Нали?
Публикувано: 06 May 2012 - 07:11 AM