Обучение на голдън
Публикувано: 27 November 2010 - 08:47 PM
Публикувано: 27 November 2010 - 10:37 PM
ShiBumi_GirL, в 27 November 2010 - 05:01 PM, написа:
amor4e, в 16 November 2010 - 06:53 PM, написа:
Драга в голяма заблуда сте-няма такова нещо имам женска кастрирана и пред блока имам още 4 женски,които лично съм кастрирала.Мога да ви кажа ,че са си същите.Много малък процент от кастрирани женски дебелеят,а това се коригира с повече разходки и балансирана храна.

ПС:В апартамент сме,но въпреки всичко кастрирах-опитват се да крадат кучета за разплод

моят е мъжки аз говорех като общо
Публикувано: 27 November 2010 - 10:52 PM
Публикувано: 28 November 2010 - 12:26 AM
Публикувано: 28 November 2010 - 08:53 AM
Не твърдя че вие сте такъв стопанин.
Публикувано: 28 November 2010 - 10:31 AM
Публикувано: 02 December 2010 - 09:15 PM
1.След кастрация кучето не губи качества а става по -уравновесено,

2. И няма да остави нежелано поколение.

3,След кастрация кучето не напълнява.

4.Когато кастрираме кучето си ние му правим услуга,няма нагон няма любовни терзания в кавички

5.Никога не отъждествявайте кучето си със себе си и не мислете ,че" когато вие не искате да се измокрите и то няма да иска" КУЧЕТО НЕ Е ЧОВЕК.Това е главният проблем на невъзпитаните кучета
6,Кучето се чувства добре когато се държим с него като с куче
7.Мъжките кучета не се разгонват
Ще ви дам пример с котките който много добре изразяват чувствата си когато са разгонени.Стояли ли сте с разгонена женска в един апартамент?Представяте ли си какво и е за да издава всички тези звуци дни наред.
Според мен обобщихме със сигурност има какво да се каже още....
И все пак всеки си има мнение още една черта която ни различава от нашите приятели

Да възпиташ котка,като куче...Т'ва му е майката....
Публикувано: 02 December 2010 - 09:28 PM
Всички сме гилеми разбирачи и ще ти дадем хиляди съвети
Явно не си много строга с Голдънката :) за което неможем да те обвиняваме.
Помоли някой който е по твърд и който тя неможе да води за носа да ти помогне.Съпруг Брат Приятел Мъж че е по силен
Само ще ти кажа да не я дърпаш когато види колоездач а да я вдигаш нагоре на задни лапи иначе се надъхва повече
Съвети ще намериш много просто се поразчети по форума
От мен успех много е сладка

Да възпиташ котка,като куче...Т'ва му е майката....
Публикувано: 03 December 2010 - 11:42 AM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 03 December 2010 - 03:30 PM
Публикувано: 04 December 2010 - 09:42 AM

Публикувано: 04 December 2010 - 06:22 PM
Васил Динков, в 02 December 2010 - 08:20 PM, написа:
1.След кастрация кучето не губи качества а става по -уравновесено,

2. И няма да остави нежелано поколение.

3,След кастрация кучето не напълнява.

4.Когато кастрираме кучето си ние му правим услуга,няма нагон няма любовни терзания в кавички

5.Никога не отъждествявайте кучето си със себе си и не мислете ,че" когато вие не искате да се измокрите и то няма да иска" КУЧЕТО НЕ Е ЧОВЕК.Това е главният проблем на невъзпитаните кучета
6,Кучето се чувства добре когато се държим с него като с куче
7.Мъжките кучета не се разгонват
Ще ви дам пример с котките който много добре изразяват чувствата си когато са разгонени.Стояли ли сте с разгонена женска в един апартамент?Представяте ли си какво и е за да издава всички тези звуци дни наред.
Според мен обобщихме със сигурност има какво да се каже още....
И все пак всеки си има мнение още една черта която ни различава от нашите приятели
Да,така е и най важното искам и аз да потвърдя е,че кучето НЕ Е човек.
Публикувано: 04 December 2010 - 08:17 PM
Ариел, в 04 December 2010 - 06:47 AM, написа:
Наш съвет - незнам от кой град сте , но ви трябва обучение - на вас и на вашето куче.Трябва да се подходи внимателно - и с необходимото разбиране . Следвайки казаното в горния пост , скоро няма да можете да си викнете кучето . Нужна е съвсем малка промяна във взаимоотношенията ви ,но трябва да се следи кучето и реакциите му .
Публикувано: 04 December 2010 - 10:42 PM
Публикувано: 05 December 2010 - 05:12 PM
Публикувано: 05 December 2010 - 05:24 PM
Публикувано: 05 December 2010 - 11:49 PM
trenertg, в 05 December 2010 - 04:17 PM, написа:
Моите уважения към тези науки.Казвала съм-всяко нещо в един момент е осанна,след време е-разпни го.Лично аз списвам неща от моя опит,не претендирам да се занимавам професионално,каквото знам и съм го приложила,е дало резултат.По записки на ловеца,така да се каже,не карамм