Искам да ви разкажа една история.
Преди точно 11 години,на днешния ден 15.03 в София се роди едно малко ротвайлерче.Родители й били Bola Pia Fidenia и Geri von Granitkopf.Тогава никой не е подозирал в какво животно ще се превърне това прекрасно бебе.Растяло момичето,започнало да печели изложби.Скоро станала най-добрата кучка.След това родила.Станала горда майка на прекрасни синове и дъщери,а в момента горда баба на още по-прекрасни внуци и внучки.
Сетих те ли се,кое е това куче? Аз ще ви кажа - великата Festa von Tishevitsa.
Днес тя има рожден ден,но като гледам никой не се е сетил за нея.Няма нищо.Тя не се нуждае всеки да се сеща за нея.За Феста е достатъчно да се сетат най-любимите й хора.
Искам да поздравя много уважавания г-н Орлин Миланов,за това,че е създал и отгледал това прекрасно животно.Искам да поздравя и жената,която се грижи за нея в момента - Светлана.
Ако някога имам рот,то се надявам поне малко да прилича по характер и вънщност на Фести.
Най -накрая искам да кажа - Честит Рожден ден ФЕСТИ!
ППСтана ми много гадно от това,че никой (освен benyb) не се е сетил за това велико куче,затова реших да напиша това.Ако съм ви отекчила,простете ми и отминете коментара ми с усмивка.Писах,защото не исках още едно страхотно куче да бъде збравено.