Календар 2011- молба към попечителите
Публикувано: 17 November 2010 - 04:33 PM
Подготвяме календара на този раздел на форума за 2011
Родегунда писа някъде вече,да напиша и аз - тази година ще бъде с животни от форума, които все още търсят дом. Вътрешните страници са за животни с проблеми - кой без крак, кой с припадъци, кой с друг недъг или без, но става дума за трудноосиновяеми, които са се задържали при попечители вече доста време.
Има идея на корицата да се сложат двайсетина снимки на други търсещи домове с координати за връзка - мейл и телефон. Ако искате вашето животинче да бъде включено,моля ви за следното: Изпратете избрана от вас снимка във висока резолюция, хубава (няма да има време драстично да се поправя качество)на altravista.bg@gmail.com
Снимката трябва да е минимум 800х800 пиксела.Напишете името на животното, мейл и телефон за контакт.
Родегунда писа някъде вече,да напиша и аз - тази година ще бъде с животни от форума, които все още търсят дом. Вътрешните страници са за животни с проблеми - кой без крак, кой с припадъци, кой с друг недъг или без, но става дума за трудноосиновяеми, които са се задържали при попечители вече доста време.
Има идея на корицата да се сложат двайсетина снимки на други търсещи домове с координати за връзка - мейл и телефон. Ако искате вашето животинче да бъде включено,моля ви за следното: Изпратете избрана от вас снимка във висока резолюция, хубава (няма да има време драстично да се поправя качество)на altravista.bg@gmail.com
Снимката трябва да е минимум 800х800 пиксела.Напишете името на животното, мейл и телефон за контакт.
Публикувано: 27 November 2010 - 08:48 PM
Мил, а задължително ли е животното да има тема във форума? Бих ли могла да пратя на едно животинче, на което не съм пускала тема тук?
И на какъв принцип ще се избира кои 20 да бъдат включени в календара, предполагам, че повече от 20-тина животни ще бъдат изпратени?
И на какъв принцип ще се избира кои 20 да бъдат включени в календара, предполагам, че повече от 20-тина животни ще бъдат изпратени?

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 28 November 2010 - 03:17 PM
Календарът е на форума. Желателно е да имат тема.
Ще се избират на принцип кои снимки са най-добри, защото искаме да стане красив. След това - по приоритет - който е пратил по-рано. Никакви други критерии не мога да налагам.
Ще работя по тази корица днес и утре. До утре вечер може да ми пращате.
Ще се избират на принцип кои снимки са най-добри, защото искаме да стане красив. След това - по приоритет - който е пратил по-рано. Никакви други критерии не мога да налагам.
Ще работя по тази корица днес и утре. До утре вечер може да ми пращате.
Публикувано: 03 December 2010 - 01:06 PM
Получила съм снимки на около 30 животни. Ще се постарая да включа всички.
Може да се наложи някои от тези, които са при един попечитал, да са примерно две на снимка. Може би и от подопечните на Чери ще са три, а не съвсем всички.
Не ми е възможно да проследявам всички ли имат теми, оставям нещата на доверие.
Само моля:
GAG да ми изпрати наново куче Еми
За коте Мери друга снимка
Това е списък какво съм получила, дано не пропускам никого:
Чери - кучета Кери, Роня, Химена, Шарка, Сара, Ушко
wind - кучета Мами и Негра
Fullmoon - куче Джеси
Fullmoon - котета Софи и Нико
Nickey - куче Бони
GAG - куче Еми - моля снимките отново да ми се изпратят
In_None - котета Копче, Миме и Шашо
InaG - куче Шуши
koniarska - куче Айки
Polence - коте Мацуц
nat8 - коте Томи
PURSY - куче Бела
Еlizd - коте Мелъни
d-r Bobadova - котета Благой и Хензел
deni_avr - котета Габи, Мечи и още едно, на което не знам името
rave__ - коте Лио
MechoPuh - котета Клетниците
dikari - коте Пантелей
kris4y - коте Мери, но има само една снимка, която не е подходяща, дано имате друга, не знам и кой потребител е това.
Може да се наложи някои от тези, които са при един попечитал, да са примерно две на снимка. Може би и от подопечните на Чери ще са три, а не съвсем всички.
Не ми е възможно да проследявам всички ли имат теми, оставям нещата на доверие.
Само моля:
GAG да ми изпрати наново куче Еми
За коте Мери друга снимка
Това е списък какво съм получила, дано не пропускам никого:
Чери - кучета Кери, Роня, Химена, Шарка, Сара, Ушко
wind - кучета Мами и Негра
Fullmoon - куче Джеси
Fullmoon - котета Софи и Нико
Nickey - куче Бони
GAG - куче Еми - моля снимките отново да ми се изпратят
In_None - котета Копче, Миме и Шашо
InaG - куче Шуши
koniarska - куче Айки
Polence - коте Мацуц
nat8 - коте Томи
PURSY - куче Бела
Еlizd - коте Мелъни
d-r Bobadova - котета Благой и Хензел
deni_avr - котета Габи, Мечи и още едно, на което не знам името
rave__ - коте Лио
MechoPuh - котета Клетниците
dikari - коте Пантелей
kris4y - коте Мери, но има само една снимка, която не е подходяща, дано имате друга, не знам и кой потребител е това.
Публикувано: 03 December 2010 - 02:44 PM
mil_, в 03 December 2010 - 12:11 PM, написа:
Ако са 3 моите подопечни нека са Роня ,Кери и Шарка,а Кери и Роня може да са на една обща снимка:))
Публикувано: 03 December 2010 - 03:58 PM
Извинявам се :( Мелъни също няма тема тук, така че отпадам. Ще й пускам, но така или иначе към момента, към който съм пратила снимки, тя нямаше тема.

*
Толкова по-зле:
"Пуснете вкъщи кучето, покрито с кал.
И толкова по-зле за хората, които не обичат
нито кучетата, нито пък калта.
....
Не могат никога да се измият тези,
които казват, че обичат кучета,
но при условие, че... "
Жак Превер, Превод: Иван Бориславов
Публикувано: 03 December 2010 - 08:21 PM
Мил, аз съм kris4y. Котка Мери си няма тема тук, ако можеш да я включиш и нея ще е супер :) Ако не, няма проблеми. Ще ти пратя още една снимка все пак.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Страница 1 от 1