Фотогалерия
Публикувано: 26 January 2007 - 09:08 PM
Щенков в питомнике вакцинируют, начиная с полутора - двух месяцев. Если приобретают подрощенного щенка, то на него покупателю выдается ветеринарный паспорт с отметками о прививках.
b) b) b) Инкогнито ,надявам се не бъхтеш мен с бухалката b) b)

Публикувано: 26 January 2007 - 09:38 PM
Цитат
Дано наистина производителя да не е вземал пари за това куче, защото когато пропорциите говорят и гузните производители мълчат ! Разгледайте снимката, а след това отворете стандарта на породата. Добавете светлите очи, страхливия поглед, тясната лисича муцуна и картината ще се изясни напълно. С този собственик едва ли ще се срещнем по ринговете :) А не е лошо да обърне внимание на ъглите на крайниците, защото може да си има и много проблеми с меките китки на предните !
Хахахаха Ей понякога някои хора ме забавляват.Отново трупаш грешка след грешка така поставените ъгли са толкоз неправилни че просто няма начин , аз те съветвам малко да понаучиш стандарта , къде се гледа за определяне на ъглите и тогава да рисуваш колкото си искаш. Некоментирам че си определил задните ъгли при преразпънато куче - просто нямам думи. Светли очи- тука ако те виждах щях да ти се изсмея че да ме заболи корема та те не се виждат бе. Пак не четеш какво ти пиша - виж кучето на живо вземи щок (ако не знаеш с това се мери височината на кучето) и тогава пиши колко е см, а не едно към кесим, как господин "всезнайко" определи 62 см като на снимката нямаш точка от която да определиш дори визуално? Посети някоя изложба и чуй коментара на съдията! Истинският съдия прави описание на всяко куче и се обосновава за избора си на мястото и там трябва да си ти и да гледаш и да слушаш та малко да прихванеш. Недей да мислиш че ти се карам или сам ядосан - просто това ми е съвета към теб! За твое сведение мога да подкрепя всяка моя дума и на теория и на практика затова ти казвам първо виж и тогава коментирай. Такъв коментар по снимка е меко казано ГЛУПАВ! И да ти кажа че кучето ще участва в изложби и ще бъде в първата тройка! Стига собственика му да го тренира!

www.larymak.com
Публикувано: 26 January 2007 - 09:57 PM
Прикачени файлове
-
prip1.jpg (13.22K)
Брой сваляния: 152

www.larymak.com
Публикувано: 27 January 2007 - 12:33 AM
Цитат
Дано наистина производителя да не е вземал пари за това куче, защото когато пропорциите говорят и гузните производители мълчат ! Разгледайте снимката, а след това отворете стандарта на породата. Добавете светлите очи, страхливия поглед, тясната лисича муцуна и картината ще се изясни напълно. С този собственик едва ли ще се срещнем по ринговете :) А не е лошо да обърне внимание на ъглите на крайниците, защото може да си има и много проблеми с меките китки на предните !
Зло куче bravoS bravoS страаааашен коментар.Неразбрах само боб ли хвьрля или ти идва отвьтре d) Определено "разбираш" от кучета. bl)
Публикувано: 28 January 2007 - 11:47 PM
Прикачени файлове
-
classee_20_Am_20gsd_.jpg (20.5K)
Брой сваляния: 150
Публикувано: 04 February 2007 - 01:37 PM
Както преди време един човек ми каза - да се направи разлика м/у кучкарлък и кинологоя!
ПОЗДРАВИ от Варна!!! bgflag
Публикувано: 04 February 2007 - 01:41 PM
Прикачени файлове
-
DSC03741.JPG (44.89K)
Брой сваляния: 143
Публикувано: 04 February 2007 - 04:57 PM
Цитат
"A beautiful black and red.Very red color and big dog!"
Не твърдя че съм наясно с породата но досега поне аз не съм виждал червено черна овчарка
Ясно е че човека писал обявата си няма хал хабер от английски въпроса е дали не е и делтонист b)
Публикувано: 05 February 2007 - 02:30 PM
Цитат
Цитат
"A beautiful black and red.Very red color and big dog!"
Не твърдя че съм наясно с породата но досега поне аз не съм виждал червено черна овчарка
Ясно е че човека писал обявата си няма хал хабер от английски въпроса е дали не е и делтонист b)
При окраската на кучетата, когато се говори за червен цвят не се има предвид алено червено.
Публикувано: 05 February 2007 - 05:52 PM
Нищо лично
Публикувано: 06 February 2007 - 08:57 AM
Публикувано: 15 February 2007 - 08:26 PM
Прикачени файлове
-
DSCI0402.jpg (196.86K)
Брой сваляния: 168
Публикувано: 19 February 2007 - 05:52 PM
Прикачени файлове
-
Photo_0028.jpg (86.63K)