Фотогалерия
Публикувано: 06 October 2008 - 08:22 PM
Публикувано: 07 October 2008 - 08:43 AM
Публикувано: 13 October 2008 - 03:27 PM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 14 October 2008 - 10:54 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Моля ако оби4аш не се заяждай и с мен,виждам 4е се заяждаш със вси4ки в тоя форум.Не ми е приятно да се карам за простотии,моето ку4е има същата маска и цветове :- Моля не отговаряй на моя пост да не спамим !!! Вси4ко хубаво ;) ;)
Публикувано: 14 October 2008 - 07:20 PM
Баща:Marko vom Isarstrand
Майка:Queen von der Rangauhöhe
Публикувано: 14 October 2008 - 07:48 PM
Цитат

За VA2/I/ ROY Terrae Lupiae Sch3,KKl1/a, Sg17 нищо не казвате? Много бих искала да чуя мнения :blink:

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 14 October 2008 - 08:02 PM
Мисля че класациите му говорят достатъчно за качеството му ... останалото е въпрос на вкус!
Публикувано: 14 October 2008 - 08:49 PM

Публикувано: 14 October 2008 - 09:02 PM
Цитат
В България има един развъдчик който е заплождал на него и си мисля че той може да ти даде точна информация за кучето.Това е Георги Младенов-собственик на развъдник "от Люлин".
Прилагам линк към сайта му от където можеш да вземеш координатите му и да разговаряш с него ако се интересуваш от кучето или кученце от него.
http://www.vonljulin.com/
Публикувано: 14 October 2008 - 09:09 PM
Относно Рой - невероятно куче е!!! Лично аз съм донесла кученце от него в БГ. За ЖАЛОСТ не за мен :'( и не за изложбена кариера. Но пък новият му стопанин е много щастлив с него и вярвам, че малкия ще стане страхотно куче!
Поздрави:
Силвия

Публикувано: 14 October 2008 - 09:12 PM
Цитат
Относно Рой - невероятно куче е!!! Лично аз съм донесла кученце от него в БГ. За ЖАЛОСТ не за мен :'( и не за изложбена кариера. Но пък новият му стопанин е много щастлив с него и вярвам, че малкия ще стане страхотно куче!
Поздрави:
Силвия
Това е чудесно,ще се радвам да ни разкажеш нещо повече за неговият син който живее в БГ!
Имаш ли негови снимки?Защо няма да се види това куче по изложбите в Бг?
Публикувано: 14 October 2008 - 09:21 PM
Ето го сайта на готиния пес.
Снимки имам 1-2, но без съгласието на собственика не мога да ги качвам, а той е приятел на мой приятел. Малко дълга и широка. Кученцето е супер. На мен много ми хареса, като отидохме да го вземем от Германия. Мисля, че е с невероятен характер. Издържа абсолютно геройски полета до БГ и като го смъкнахме от клетката на родна земя все едно не беше пътувал. Същия жизнен и палав калпазан. А в клетката беше мноого послушен. Много се надявам да стане КУЧЕ от него.
Не съм 100 % сигурна какво точно ще предприема стопанинът му с него, но принципно го взе по-скоро за охрана, отколкото за изложби. Но той си знае.
Повече не мога да кажа. Нямам и пряка връзка с младежа, както вече казах.

Публикувано: 14 October 2008 - 10:29 PM
Здраве и успех с кученцето желая на стопаните му!
Публикувано: 15 October 2008 - 01:51 PM
Цитат
Цитат

За VA2/I/ ROY Terrae Lupiae Sch3,KKl1/a, Sg17 нищо не казвате? Много бих искала да чуя мнения :blink:
Мнага хубаво куче,разгледах внимателно оценките и коментарите за това куче,всичко е повече от хубаво.Не ми е ясно защо никой не написа ,как се представи РОЙ на тест характер на последния зигер? ;)За мене е ясно ,че съдията го ПРЕЦАКА ;)ама какво да се прави,не на всяка изложба кучетата се разкриват 100% от възможностити си.Дано да е случайно, незадоволителното му хапане на Световното ;)

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената.
За второто не съм съвсем сигурен.
А.Айнщайн
http://www.pedigreed...ree/459153.html